איזה חלום היה לי...

איזה חלום היה לי...

אני רק אגיד שזה כלל המון בורקסים שאכלתי עוד לפני ששילמתי עליהם. מה יהיה?

נילוס11

New member
קל להגשים את החלום../images/Emo28.gif

פשוט מבקשים מהחבר-חברה את האוטו
או שגיעים איתם(הכי רצוי) מניעים ומגיעים לבושמת טבעון לאיש הבורקסים הטעימים מתקשרים לפני בואכם ומבקשים שיחמם לך חצי,את החצי השני תקחי הביתה מוקפאים ותזללי במשך שבוע החנוכה במקום סופגניות. והכי חשוב:ואל תשכחי לשלם
. בתאבון.

בסמת טבעון קודם כל...

ולסנג'ר חברים לנסיעה כל כך מרוחקת זו בעיה (גם אם היה לי אוטו, לנסוע אין לי יותר מדי זמן). אבל אני מקווה באמת שיצא לי להגיד לשם מתישהו, ואני מבקשת שוב: אם מישהו מאנשי המרכז מתכנן להגיע לשם בקרוב, בבקשה להודיע לי כי אני אשמח מאוד למשלוחה...

פומיקיז

New member
חנוכה הוא חג של ניסים ונפלאות....

מי יודע? אולי ייצרו לנו עוד כמה נפלאות לכבוד החג.. בנוגע לתשלום?!?!? עם זה אני כבר לא יכולה לעזור אבל חנוכה אפשר אולי לנצל גם את סנטה לכמה משאלות - תוסיפי לו את זה..

נועית7

New member
יש סיכוי להגשמת החלום...

אני מתכננת מתישהוא לקפוץ לבסמת טבעון בדרך לאוניברסיטה, ואני כל שבוע כמעט בתל אביב. אני לא יודעת מתי בדיוק זה יהיה אבל אני מבטיחה שכשאני אהיה שם אני אקנה לך ואצור איתך קשר כשאני מגיעה לת"א.

אפרופו לנצל ולזרוק

מה עם המתכון לעוגיות שהבטחת לי? אם תביא לי אותו כבר אני מבטיחה לזרוק לכיוון שלך כמה עוגיות.

נועית7

New member
משלוח בורקסים למסכנים במרכז

כנראה שזה יהיה ביום שישי הבא, כיוון שאז אני מגיעה למרכז. אני מבטיחה לקנות למי שביקש, ולהיות אתכן בקשר במסר לקראת סוף השבוע הבא...

limim

New member
רוצה גם../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif

אוך איך אני מתגעגעת לבורקסים... אני ממש אודה לך אם תקני לי ותביאי למרכז. כמה זה אמור לעלות?

tookmy

New member
אפשר שתסבירו איפה

בבסמת טבעון יש את הבורקסים האלה? מישהו יודע מה הם מכילים? הם מתאימים לילדה שרגישה גם לחלב וביצים או שלוותר מראש? אנחנו דווקא עוברות שם בסביבה לא מעט.

בישולה1

New member
יש להם גם בורקס תפוחי אדמה

אבל אני לא יודעת אם הם מכילים ביצים או לא. המקום נמצא הרחוב הראשי צמוד לחנות ירקות גדולה מתחת לכביש. שילמתי 20 שקל לקופסא של 12 בורקסים בגודל רגיל קפואים ולא אפויים. אי אפשר ליקנות שם בורקסים אפויים.

למעלה