איזה חוצפנית!

אטל81

New member
איזה חוצפנית!

המזכירה שעובדת איתי יצאה מהמשרד בטענה שהיא "הולכת למכולת" והיא לא חוזרת, היא בחוץ כבר יותר מ - 40 דקות, וזה מרגיז אותי, כי אני צריכה לרוץ לבית. לפלאפון היא לא עונה לי. איזה מין דבר זה.
אני שונאת ש"מנצנצים" לי ככה. אני לא הייתי עושה דבר כזה.

yoyo10

New member
שולחת לך../images/Emo24.gif וירטואלי ענק

ואני מבינה אותך בחורף האחרון שירד שלג בירושלים המזכירה של המנכ"ל נסעה בעמצא יום עבודה ללירושלים (המשרד הוא בת"א) וחזרה אחרי 3 וחצי שעות וכמובן הלכה לאכול ארוחת צהריים ואני נשארתי כאן עם כל העבודה

enicegirl

New member
זה קורה אצלנו-חופשי ../images/Emo5.gif

מזכירות ממחלקות אחרות גם אומרות שהם יוצאות לארוחת צהרים, למשל בקניון שזה חמש דקות נסיעה מהמשרד ונעלמות ליותר משעה. זו ממממש חוצפה!! אבל אתן יודעות מה? לפעמים כשהבוס לא נמצא אז פשוט כל אחת מרשה לעצמה לצאת לזמן מה אבל כשזה בא על חשבון אחרים ותוקעים אותנו עם מלא טלפונים בעוד מהזכירה האחרת מבלה - זה מעצבן בטירוף!!!

לצאת מהעבודה

לי יש סידור עם 2,3 מזכירות ואני מודיעה להן כשהבוס שלהן מגיע אלינו, בדרך כלל זה נותן להן בערך חצי שעה לצאת מהעבודה אני מתקשרת אומרת להן שהוא היגיע ומודיעה להן כאשר הוא יוצא, כמובן לא תמיד ולא באופן קבוע אבל קורה לפעמים שהן מנצלות את הזמן קופצות למכולת ליד קונות איזה משהו קטן הביתה לפני שהן רצות להחזיר את הילד מהגן או יוצאות לאיזה סידור קטן שלפעמים הוא חשוב מאוד.

למעלה