איזה חוצפנית !

איזה חוצפנית !

היי לכל הסטודנטים אני אמנם בשיא הלחץ עכשיו לקראת ההגשה הסופית שלי בעוד כשבוע אבל הייתי חייבת לספר לכם איזה קטע קרה לי עכשיו. לפני כשבוע שלחתי קורות חיים (מה לעשות צריך להתפרנס) מאז התקשרו אלי וזימנו אותי לראיונות, הלכתי התראיינתי, הכל טוב ויפה. לפני 5 דקות התקשרה אליי מישהי כדי לזמן אותי לראיון עבודה היא רצתה לזמן אותי ליום חמישי אבל לצערי החל ממחר אני בטירוף קטלני של דברים לעשות לקראת ההגשה הסופית... אז אמרתי לה שאני יכולה ב- 17.10... (שזה בעוד כשבוע) (מה לעשות, אם היתה מתקשרת לפני זה - הייתי באה אתמול או היום...) הקיצר, היא אומרת לי: אז למה שלחת קורות חיים? וניתקה לי את השיחה. איך זה???

בסדר, שטויות

אם ככה הם מתייחסים כבר בשלב הראיונות, תארי לעצמך איך היית מסתדרת במקום עבודה כזה בתור סטודנטית... לא הפסדר גדול בשבילך

האמת שהם כוח אדם...

אבל מה זה צריך להיות ?? לא משנה, אני לא מתייאשת כל כך מהר אני עוד הולכת לראיונות ואמשיך ללכת עד שאאמצא משהו מרוב שהופתעתי מהניתוק המטופש שלה אני צוחקת מרוב הלם... אין לי יותר מילים....

אל תתייחסי אליה...

בואי נאמר שכנראה אין לה הרבה חוכמה אם היא מתנהגת ככה. אני גם מחפשת עבודה והוזמנתי לראיון ביום רביעי- שיהיה לי בהצלחה
וגם לך בהצלחה בחיפוש!

../images/Emo8.gif../images/Emo8.gifבהצלחה !!!!! ../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

המון המון המון בהצלחה בראיון !! ותודה רבה !!!!

Twain mark

New member
זה לא מפתיע אותי

חברות כ"א ידעות בזה שהן סוחרות בבשר אדם, ולא ממש איכפת להם מהעובדים או מהצרכים של החברות. אני ממליץ לך לפנות ישירות לחברות שאת רוצה לעבוד בהן, לי קיצר לך את זמן חיפוש העבודה, וכמו כן מצאתי עבודה שבדיוק מתאימה לי. חוץ מזה אולי שווה שתתלוני עליה למנהל, סך הכל זה אינטרס שלהם למצוא לך עבודה, זה כנראה לא יעזור לך אבל אולי ישנה קצת ביחס שלה בפעמים הבאות. חוץ מזה שיהיה המון בהצלחה במציאת העבודה!!!

ככה לא מדברים ! ../images/Emo46.gif

כן, אני יודעת מה אומרים על חברות כוח אדם אבל לא תמיד אפשר לפנות ישירות לחברה ספציפית כי כשמפרסמים מודעה, אז לא תמיד יודעים אם זה כוח אדם או החברה עצמה, ואני בדיוק שבוע לפני שאני מסיימת תלימודים שלי כך שהיה לי כמה ימים שבהם יכולתי לגשת להתראיין... זה שבימים הקרובים אני לא יכולה, זה לא נותן לה את הזכות לדבר אליי ככה ולנתק לי את השיחה בפרצוף! לא בא לי אפילו להתלונן עליה. חבל על העצבים שלי, אני פשוט "בירכתי" אותה אחרי שניתקה, וזהו. בינתיים אני משקיעה מאמץ אחרון לפני סיום הלימודים !!!!!! עוד שבוע אני מסיימת !!!!!!!!!!!!!!!!! (אה, ותודה על ה"בהצלחה" !!)

RichardSmith

New member
בהחלט נורא...

קצת נימוסים, להיות בני אדם... אז מה אם יש הרבה אנשים שיכולים לקבל את התפקיד?

כולה אמרתי לה

שאני יכולה להגיע ב- 17 לחודש.... "אז למה שלחת קורות חיים?" וניתקה. היא יכלה פשוט לקבוע לי ל- 17 לחודש ומקסימום אני "אפספס" משרה מסויימת, או שפשוט היתה אומרת לי שזה רחוק מידיי ושהיא תחזור אליי אם יהיה משהו... אבל לאא.... ניתוק זה יותר חסכוני. למה לבזבז זמן אויר ? חוצמזה, ה- 17 זה בסך הכל בעוד שבוע - לא בעוד שנה.....

מה את מתרגשת? ../images/Emo13.gif

מי היא בכלל? כולה פקידה מתוסכלת שחיה בתוך הקובייה שלה.. מה יש לה בחיים חוצ מהתמונות של הילדים המכוערים שלה והקפה הדלוח שהיא שותה כל בוקר. אז היא קצת מוציאה עצבים... יאללה... מה היא עושה עליך פוזות?!

פוזות פוזות, אני לא מתרגשת

אבל עדיין מופתעת שככה מתנהגים... ובכלל, אם ה-י-א מתנהגת ככה, אז אני לא מבינה איך קיבלו א-ו-ת-ה לעבוד עם קהל..... אבל נו טוב, כל אחד והטיפשות שלו... הייתי מדביקה עליה מסטיק.....!

uri80

New member
אל תתרגשי, רק הרווחת. ../images/Emo13.gif

סוציומטים יש בכל מקום.

למעלה