איזה חוצפה.

Echelon

New member
איזה חוצפה.

http://www.seret.co.il/critics/index.asp?catCase=6&id=598 הייתי תובע אותו על הוצאת דיבה.

juggernaut

New member
איזה מבקרים חארות

אעלק הוא אמר שג'ורג' לוקאס עשה את כל הסרטים הראשונים בשביל כסף כוסססס עמק לוקאס בקושי הצליח לגמור את הסרט הראשון כי לא היה לו כסף!! איזה חוצפה! אני כ"כ מעוצבן כרגע.

Rockamora

New member
ג'אג.. תוריד תמסיכה, תוריד תשריון..

תנוח.. ותרגע.. חחח

tactical

New member
תפסיקו....

לקחת ללב כל פעם שאיזה מישהו כותב ביקורת רעה על SW. אז הוא לא אוהב את הסרטים... BIG FU**IN' DEAL למי איכפת??

Echelon

New member
לי אכפת

כי אם זה לא סרט אוזבקיסטני על נערה גרוזינית במצוקה לאחר המלחמה בעיראק אז זה לא סרט טוב. סטאר וורס זה סרטים מעולים וכל פעם מחדש מכפישים אותם.

tactical

New member
אההה.....

אז עדיף להתחיל לריב עם כל אחד שלא אוהב את SW??? תאמין לי תמיד היו ותמיד יהיו אנשים שחושבים ההפך...

Obi Dan Kenobi

New member
זה מקרה שונה.

מהביקורת הזאת, עולה המסקנה כי המבקר לא ראה מימיו את סרטי "מלחמת הכוכבים", אלא קרא את התקצירים. ברור שהוא לא היה באחת ההקרנות של "נקמת הסית'". מדהים מה שקנאה יכולה לעשות..

evil i

New member
טיפש ../images/Emo58.gif

"הדמוקרטיה מתה במחיאות כפיים" גם אני שמתי לב להשוואה ולביקורת על מה שקורה בפוליטיקה של ארה"ב. ואני לא צרפתי. חוץ מזה, כן. הסרט הראשון והשני (אימת הפאנטום ומתקפת המשובטים) באמת היו גרועים. אבל הסרט הזה נהדר. שמים לב שהוא לא ראה את הסרטים בכלל. נכון הסוף ידוע. אבל אף אחד לא הלך כדי לדעת מה הסוף. אלא מה ההתחלה. ולוקאס היה יכול לעשות כמו שהוא עשה בסרטים הקודמים וממש לדפוק את העסק אבל הוא יצא גדול. ובאמת היתה דילמה רצינית ולא ילדותית. ההחלטה באיזה צד לבחור נעשתה בצורה נהדרת. והוא גם בחר רק ברגע האחרון, כשהכל כבר היה אבוד. כאשר הוא עזר להרוג את סמואל אל ג'קסון וכבר לא היתה דרך חזרה. בקיצור, לא כל אחד יכול להיות מבקר.

KingpinEX

New member
תפסיקו כבר

חיב להיות מעל גיל 18 כדי לקרוא את זה... לשים זין על כל אידיוט שנותן ביקורת רעה, שילך להזדיין הבן-זונה מצידי. אמא שלו אוכלת חרא בגיהינום! טוב יאלה הגזמנו.

Another Girl

New member
הגיל לא משנה כאן

אתה מתבקש למתן את השפה ולשמור על תרבות דיבור נאותה. תודה.

winterelf

New member
אין מה לדאוג....

קראתי את הביקורת העלובה ואחרי שפיענחתי כמה דברים הבנתי שהוא כנראה קרא בטעות ביקורת של episode 2 וערבב אותה קצת עם ביקורת של נקמת הסית, הכול כדי שיהיה לו מספיק בשביל להשלים לדף שלם! ממש עלוב למדי,ברור שיש פה חוסר מקצועיות טוטאלי וחוסר ידע בכלל באיזושהי episode ולמרות שהוא לא שווה תגובה הייתי חייב להגיב, אומנם יש אפשרות רק ל 250 תווים אבל זה גם משהו

Earth Jedi

New member
הכי מעצבן

זה שאנשים בכלל לא ראו SW ובגלל שהם לא אוהבים סרטים 'עתידניים' הם ישר פוסלים !! וזה נכון, אין הרבה סרטי פנטזיה/מד"ב טובים. SW הכי טוב ! חבר שלי לא אהב, תמיד ירד עלי וזה...ואז הראתי לו והוא אהב ואמר לי שהוא בחיים לא ראה סרט כזה ושזה מיוחד וזה...חח

AceMagician

New member
תשמע - יש לי חבר שעד שהוא

לא ראה את SW הוא חשב שזה מסע בין כוכבים לא מלחמת הכוכבים. עוד טעות נפוצה...

Earth Jedi

New member
חחחח

זה בדיוק מה שאני חשבתי !! שזה מסע בין כוכבים עד שלא ראיתי בטעות את פרק I לפני כמה שנים חחחח ולפני כמה חודשים חזרתי לעניין בחוזקה !!!

the sith

New member
חתיכות מפגרים

הם לא יודעים על מה הם מדברים..אבל תאכלס התסריט באמת קצת איכזב אותי..במיוחד הקטע בסוף של הNooooo שזה גורם לך הרגשה של מבוכה כזה שבאזור יש כאלה שבקושי יודעים מה זה סטאר וורס ובטח חושבים לעצמם איזה סרט דפוק.אבל הסרט פשוט ענק עונה על כל הציפיות רק קצת קצת התסריט איכזב.

AceMagician

New member
כמו שEchelon אמר בהתחלה:

א."כי אם זה לא סרט אוזבקיסטני על נערה גרוזינית במצוקה לאחר המלחמה בעיראק אז זה לא סרט טוב." ב. אני ממש מופתע לראות ביקורת כזו באתר כמו ISF....אבל זה רק מוריד את הערך של הצוות של האתר בעיני...איך נפלו גיבורים...

the Sithari

New member
כל אידיוט יכול להיות מבקר קולנוע

בתור בנאדם (טוב, ילד) שקרוב מאד לקולנוע (אבא שלי במאי ועורך ושטויות כאלה) אני יכול לומר לך שלרוב המבקרים בארץ אין מושג בקולנוע. אם הסרט דיבר אליך, אם הוא עשה לך משהו, אז הוא סרט טוב ואף שמן שנהנה לקטול סרטים לא ישנה את זה

למעלה