ממש לא.. תתפלאי על הדברים שאני זוכרת בעל פה.. ועליסה זה ההיגוי העיברי של השם לא?
ד ד י י ז י New member 25/12/02 #19 ממש לא.. תתפלאי על הדברים שאני זוכרת בעל פה.. ועליסה זה ההיגוי העיברי של השם לא?
ל לiלה New member 26/12/02 #25 סליחה על הביקורת אבל... הסמיילי שלמעלה הוא לא מפוחד הוא מחולחל (מרגיש חלחלה)... זה הסמיילי המפוחד
S Skunk On Wheels New member 26/12/02 #26 טעות בידייך.. הסמיילי שצירפת זה סמיילי שמקיים מין אוראלי והוא אמור לבוא יחד עם הסמיילי הזה : ( ) זה הסמיילי המפוחד/מופתע :
טעות בידייך.. הסמיילי שצירפת זה סמיילי שמקיים מין אוראלי והוא אמור לבוא יחד עם הסמיילי הזה : ( ) זה הסמיילי המפוחד/מופתע :
1 14מתן New member 26/12/02 #27 עשיתי את הפרצוף ועשיתי כזה פלוס שזה גם הפרצוף הזה וגם מה שעשיתי בכוכביווות
G Gilmore Girl Rules New member 27/12/02 #31 לא. אין כזה דבר "תרגום עברי של שם"... חוצמזה שאליס מבוססת על ילדה אמיתית... מה שעוד יותר... באיזה מילה להשתמש... "מקשה"? אז מקשה. מקשה לתרגם אותו, כאילו.
לא. אין כזה דבר "תרגום עברי של שם"... חוצמזה שאליס מבוססת על ילדה אמיתית... מה שעוד יותר... באיזה מילה להשתמש... "מקשה"? אז מקשה. מקשה לתרגם אותו, כאילו.
B B a n j o New member 26/12/02 #28 שום דבר השאלה מה בדיוק כ"כ רע בעליסה שגרם למי שעשה את זה להשוות בינה להארי פוטר...
W Wicked Wicca New member 27/12/02 #32 אין הרבה מה להתעצבן... זה לא כאילו הם עשו השוואה, הם פשוט נתנו עוד דגמאות ל"סדרות נעורים", ואים כבר להתעצבן אז על זה! אני שונאת כשאומרים שבאפי היא עוד סתם סדרת נעורים! בבאפי יש משהו הרבה יותר עמוק מכל שאר הסדרות, אבל זה כבר נושא לשירשור אחר...
אין הרבה מה להתעצבן... זה לא כאילו הם עשו השוואה, הם פשוט נתנו עוד דגמאות ל"סדרות נעורים", ואים כבר להתעצבן אז על זה! אני שונאת כשאומרים שבאפי היא עוד סתם סדרת נעורים! בבאפי יש משהו הרבה יותר עמוק מכל שאר הסדרות, אבל זה כבר נושא לשירשור אחר...