איזה חוצפה!!!

הדס100

New member
איזה חוצפה!!! ../images/Emo46.gif

מגיע לי משכורת מפוקס, והם לא הכניסו לי את המשכורת, וכבר שבועיים אני רודפת אחריהם, והיות שבטלפון הם לא עונים אז הלכתי לשם (התחלף המנהל) ומסתבר שהם איבדו את הכרטיס שלי, אז הם צריכים לברר אם באמת עבדתי אצלם. איזה מין דבר זה???

angel202

New member
תתקשרי ותגידי ש...../images/Emo128.gif

שאם לא ישלמו לך את המשכורת עד סוף החודש תתלונני ללשכת התעסוקה - או למי שצריך לפנות בנוגע בנוגע להעלמת שכר מעניין איך יגיבו לזה...

malder

New member
או ש...

פשוט תגידי להם שאם המשכורת לא תכנס עד סוף החודש, את מתכוונת לפתוח נגדם הליכים משפטיים בבית הדין לעבודה ולפנות לעיתונות :)

NAORNAOR21

New member
איזה ...

מין דבר זה... יישר תאיימי עליהם בתלונה בבית דין לעבודה...

superyal

New member
היה לי קטע

עם חברה שעבדתי בה אחרי שסיימתי קיבלתי תלוש משכורות וגיליתי שהם הורידו לי 300 שקל יותר ממה שהם היו צריכים על הפרת חוזה (עזבתי אחרי חודש כי זו הייתה עבודה זוועתית) אחרי שהייתי שם, אחרי שהתקשרתי כמה פעמים התעצבנתי התקשרתי וביקשתי שוב את המנהלת ששוב לא הייתה אז אמרתי לפקידה שאין טעם שהמנהלת תחזור אלי ושפשוט תגיד לה שאני פונה לבית דין לעבודה חיכיתי קצת והם התקשרו להגיד לי שיש להם תלוש בשבילי בתלוש קיבלתי את הכסף חזרה

malder

New member
מעניין...

מעניין למה זה קורה? האם זה בכוונה תחילה... כלומר, החברה מודעת מראש שהיא מלינה שכר? כאילו... מנסים לקחת כספים מהעובדים (שהם הדיוטות בנושא כסף)? העיקר שברגע שהם שומעים שיפתחו נגדם הליכים משפטיים הכל מזדרז :) חחחח...

אורי-

New member
ת'כלס - כן. שיטת "מצליח"

יש מקומות עבודה (והייתי במקום כזה , אם כי בתפקיד אחר) שמחתימים את העובדים על כך שאם הוא לא עובד לפחות ... (שבוע - שבועיים) אז הוא לא יקבל משכורת. הפתרון הוא - לא לעבוד בכאלה מקומות מלכתחילה. במקרים כמו בהודעה הראשית , שפתאום "שכחו" שהייתה כזו עובדת, או במקרים של הפרות חוזה - הרבה פעמים מדובר במעשים שאינם מגובים ע"י חוק , אבל הרבה עובדים לא רוצים לריב בשביל כמה מאות ש"ח / לא יודעים שהגיע להם עוד כסף / חושבים שזה היה חוקי - וכך בסוף השנה , מצטברים עוד כמה אלפי שקלים (או יותר) בקופת החברה.

Orbi

New member
לא יכול להיות

אין תוקף חוקי שאומר שאם עבדת פחות מזמן מסויים לא תקבל שכר, גם אם חתמת על כזה מסמך.

תלאבובה

New member
"התחייבות"

נניח בקופי בין - אם אתה מתפטר אחרי פחות מ3 חודשים אתה לא מקבל את השכר על ההתלמדות (שזה דיי הרבה..)

malder

New member
ואם כבר דוגמאות..

גם בבלוקבאסטר, אם התפתרת לפני שמלאו 3 חודשים מתאריך תחילת העבודה, אתה לא מקבל שכר על התלמדות (שזה בערך שבועיים).

למעלה