איזה זייני מוח

שירלי 103

New member
איזה זייני מוח

אני לא יודעת אם עשיתם רדיו אי פעם בחיים שלכם אבל ברגע שפותחים את המיקרופון הכל מקבל פרופורציות אחרות אורן אתה אולי יכול להיות מענין כשיושבים איתך לשיחה על אספרסו קצר קצר אבל הדיקציה שלך וההומופוביה שלך יכולה להיות קצת בעייתית במיוחד אם אתה רוצה לעשות תוכנית למגזר הזה. ושחר אתה יכול להמר אבל הימור שלי שאתה תמשיך להמר מאד מהר רק בפורום- אם אתה יודע למה אני מתכוונת!!! אז אין לי בעיה אם זה שאני ברשימות השחורות שלכם גם ככה אתם לא עוברים לשלב הבא, אבל אתם יכולים לעלות בתור מאזינים אני אנסה לדבר עם מישהו מההפקה אולי ניתן לכם לשאול איזה שאלה או שתיים בכל זאת לא נעים.

שחר 103

New member
חחח קבל אותה אורן ! חחח

נשמה, מה קרה, חחח מה את לוקחת ללב, למה קשה? מה קרה חחח כאילו דרסנו לך ת'אגו הלוך ושוב הלוך ושוב חחח... ואני לא עשיתי רדיו בחיים שלי וזה שהגעתי לפה זה אומר משו לא :) ? ולא צריך לעשות רדיו בשביל להיות שדרן צריך להיות שדרן בשביל לעשות רדיו :) תזכרי ותפנימי חחחח...... קאפישי ? בונאה אשכרה הקמתי את מרד בר-כוכבא חחח אנשים יאללה כנסו לשווווווווווווונג !

orengolan

New member
בסכ"ה רציתי שמח. רציתי להמר,

לא רציתי לגרום למלחמת עולם. מב קשה לאנשים לרשום את החמישיה שם חושבים שתעוף? ושחר, עם היהירות שלך אתה בדרך לגהנום יחד עם אלוהים.

orengolan

New member
מצד שני,

אני חושב שיהירות יכולה להועיל לפעמים, ובנוגע לשירלי, אני עדיין חושב שהיא בחוץ, ושוב, זו רק תחושת בטן.

רמי 103

New member
תרגע אורן, שירלי עמוק בפנים.

יש לה קול הגיון שקט נפשי והמון ניסיון בשידור, אולי יותר מכל שאר המתמודדים. אל תשכח שמול המיקרופון ומול אמיר היינו רק אחד על אחד. שם היא חזקה לאללה. מוכן להתערב איתך שהיא לא עפה בשבוע הבא. איך זה?

orengolan

New member
רמי, אתה צריך בכלל להיות אסיר תודה

לצווות השופטים, שהסכים להשחיל אותך ל 21 המועמדים. אם לא הייתי מושך בחוטים היית נתקע איפה שהוא באודישן השני. זה שאתה לא מופיע ברשימת החיסול שלי, זה לא אומר שאני מאמין בך. אני לא. תחשוב מה קורה כשנתחיל לשדר, מי חתך הגילאים ששומע את התוכנית. כול הקולות ילכו לילדים בגילאי צבא ומטה. כול צה"ל יצביע לילדים וכול התיכוניסטים ירדפו אחרי התחת של ליאור ודניאל (אגב, אם כבר מזכירים אותם, הם נטולי כשרון לחלוטין) אתה אחלה בן אדם, אבל לא מה שהרדיו הזה זקוק לו. אבל אני לא ממעיט בערכך,להפך, אתה ממלא פונקציה חשובה בתוכנית – יצירת אשלייה של שוויון הזדמנויות לכול הגילאים באוכלוסיה. שבת שלום לכולנו. חבר'ה, אל תתבאסו. רק אחד יגיע לקו הגמר - אני

למעלה