איזה התרגשות

איזה התרגשות

לא כתבתי פה כמה זמן (אבל עקבתי אחרי רוב ההודעות) היום הייתי בשקיפות עורפית והיה ממש מרגש.. כבר ממש יש לו צורה של תינוק ואפילו הבעל סוף סוף הראה התרגשות :) מסתכלת כל שניה על התמונות היפות והמוגדלות חח.. אז זהו הייתי חייבת לשתף.. אגב הוא אמר שזה נראה בן אבל שזה ממש לא בטוח אז נחכה עוד קצת לדעת למרות שלא משנה לי בכלל בן או בת :) יאללה עוד חודש הסקירה הראשונה.. יש למה לחכות :)

גם אני עשיתי היום שקיפות!!! לגמרי מרגש!!!

תודה לאל יצא תקין,
אי אפשר אפילו היה לקבל רמז אם זה בן או בת כי הקטנצ'יק שילב רגליים וסגר חזק חזק... (אז אולי זו בת ביישנית וצנועה במיוחד..חחח)

אצל מי עשיתן?

ואופטימוסית יקירה, מדוע את עושה מי שפיר? אם אפשר לשאול

לפי מה שאני יודעת מי שפיר עושים כשרוצים לקבל יותר מושג אחרי השקיפות לא? הכוונה זה לא חובה לא?
סליחה על הבורות... באמת אם תשאלי אותי כל שאלה על בדיקות פוריות/מבנה רחם/היסטרסקופיות אני אשלוף בשניה אבל על הריון טרם החכמתי חחח

עשיתי את השקיפות אצל פרופ קופרמינץ. אני עושה

מי שפיר כי אני כבר אוטוטו בת 38 ומאחר ואני לא יכולה לעשות את בדיקת הדם שעושים בסמיכות לשקיפות (משום שההריון התחיל כהריון תאומים) זו הדרך היחידה שלי באמת לקבל תשובות להכל.... מי שפיר מכסים הכל.

HiLoLiT7

New member
יו אופטימוסית איזה יופי!

איך אני שמחה לקרוא!!!

וגם בשבילך פרוזן, בשעה טובה.

איזה כיף לנו..

חח אצלי הוא ממש קיפץ ולא הפסיק לזוז והיה עם היד למעלה ליד הפנים ועם הרגליים פתוחות נראה לי באמת בן ;) אני מאיזור חיפה עשיתי אצל דר רוני אברהמי והוא היה מקסים..

כן, גם הקטנצ'יק שלנו לא הפסיק לזוז ולנפנף,

אבל את הרגליים לא הסכים לפתוח אפילו לרגע! בעלי אמר שהוא מחקה אותי כי ככה אני יושבת כל הזמן על הספה בבית

תגידי

התאפקת לא להגיע לאולטראסאונד מהבדיקת דופק עד לשקיפות?
נראה לי שאני לא אהיה מסוגלת לחכות את הזמן הזה מבלי לראות ולשמוע אותו שוב... כבר עכשיו אני מחכה לבדיקת תקינות הריון בשבוע 8-9

ממש לא! אחרי שגיליתי שהעובר השני הפסיק דופק

הלכתי לאולטרסאונד פעם בשבוע!!!
לא יכולתי להתאפק וזה בכל פעם מחדש קנה לי שבוע של רוגע..

איך אני עושה את זה?

אני צריכה הפנייה מיוחדת? הלכת לטכנאית או לרופא? או שזה לא משנה?

האולטראסאונד הבא שלי ב- 17.6 מקווה להחזיק מעמד...

את מתכוונת להמשיך ללכת כל שבוע?

אני מתה על חברות שלי שאומרות למה שמשהו רע יקרה? למה להיות בלחץ?
מי שלא חוותה אובדן לא תבין ולא תדע לעולם.

אני פשוט צילמתי את ההפניה הראשונה שהיתה לי

של "מעקב הריון צעיר" והשתמשתי בה שוב ושוב...
אני לא מתכוונת להמשיך ללכת עכשיו כל שבוע.. מבחינתי שבוע 12 היה הגבול והתפללתי רק שהשקיפות תצא תקינה.
בשבוע הבא ממילא יש לי תור לרופאת מעקב שקבעתי כבר לפני הרבה זמן ואחרי התור הזה "חור" של שבועיים עד הסקירה הראשונה...

נטע 2929

New member
איזה יופי!

הייתי גם לפני כמה ימים והעוברון ישן! הרופא התחיל לנענע לי את הבטן, ביקש שאשתעל, אצחק, אקפוץ (!) ומה לא... בסוף הוא הועיל בטובו לזוז מעט (מה שהיה מגניב לראות). כנראה הוא אוהב לישון כמו בעלי... :)

גם לי אמרו שזה נראה כמו בן, והאמת היא שדי התבאסתי... אני ממש רוצה בת!
מקווה לגלות שהרופא טעה למרות שנראה לי הסיכויים נמוכים,
צריכים למצוא עכשיו כינוי עובר חדש כי הקודם היה בלשון נקבה...

חח תגידי תודה

אם ככה הוא ישן גם כשיוולד יהיה לך לילות שקטים ;) גם אני קצת קיוויתי לבת אבל לא מתאכזבת מכלום אני כל כך שמחה על ההריון שזה כבר לא משנה לי.. אומרת תודה על מה שיש ועל זה שיש :)

למעלה