כשאוכלים בשביל להקיא, ואז מישהו בא באמצע.. ואי אפשר!! ועוד כשהוא שואל אותך (אבא שלי..) ``איך היה האוכל? טעים?``. אחאחאחאאחאחלאקרעקרעד,קרךעחדקרלךעח,ערלךג,עףךדרע. שישבו בשקט מחוץ לבית עד שאני אגמור את הדברים שלי..!! קרציות!.
אפשר לאכול בשביל לאכול להתקיים...ואז את כל ההרגשה הנוראית לא עוברים... אני יודע שעכשיו תתקפי אותי אבל זה באמת מכל הלב תרנגולת יקרה הכל עיניין של רצוןנסי יום אחד לקום ולהחליט שהיום בדיוק היום את לוקחת אחריות מלאה לחייך.ומוכיחה לכולם ובראש ובריאשונה לעצמך שאת יכולה לעבור את זה .אני מוכן לעזור ויש את כל החברים היקרים פה גם כן. אז בהצלחה עופר
זה יכול להצליח. אפשר לאכול ולא להקיא. אפשר לתת יד לנערה הזקוקה לעזרה באותו רגע. אפשר להלחם ברצון להקיא, אפשר להעביר את הבחילות.....אפשר ויש לי הוכחות לכך... הלוואי ואחרי הארוחה הייתי יכולה להחזיק לה את היד. או לדבר איתה שעה וחצי אחרי האוכל....עד יעבור הרצון.. אולי צריך רק להשתדל יותר... תגל
מקווה שההרגשה הרעה הזו עברה וחלפה לה כבר. ושאת הצלחת שלא להקיא למרות הדחף. כתבת קודם שאת אוכלת מעט... כתבת גם שבשביל להקיא. אז אם באמת זה כך...ואני מניחה שכן.. זה שלא הקאת לא מזיק ואלי רק מועיל. אני יודעת שאת מתלבטת עכשיו בהרבה שאלות... לחלקם יש תשובה גם אם קשה ולוקח זמן למצוא אותה..ולחלקם אין. מקווה שתמציא את התשובות שיובילו אותך קדימה ולא יחזירו אחורה...למקומות יותר חשוכים. גם כך זה לא קל. ויש לך הרבה על הראש. תרשי לעצמך להרפות קצת...להקל ולהפנות את הכוחות למקומות אחרים וחשובים. אולי תרגישי קצת פחות מאוכזבת מעצמך. כי אין לך ממה...ומי שמאוכזב זו רק את. אוהבת אותך ושולחת לך חיבוק חם ולא מהחום שבחוץ. מקווה לשמוע ממך... כאן או באי.סי. מתגעגעגעגעגעגעת... אני.
תוגי חומד, רוצה לומר לך ש-כעגדגעשגדלהחעגאךעמנהסצחךכחגךתליעדעדעתץתתת,,, אתה הבנת את זה ברוך ??? (אני לא) אגב, קשה לדרוש מהקרציות שישבו בשקט מחוץ לבית עד שתגמרי את העניינים שלך... אפשר אולי לנסות לבקש מהם יפה בשפה קרצוגנית בניב פרעושי... אם זה לא עוזר, אז עוברים לתכנית ב`: פזרי קצת- D.D.T ב- I.B.M של- NU.NU.NU... זה בטח יעבוד... אם זה מבריח אותם רק עד החצר ושם הם נתקעים ומסרבים להתחפף - תזמיני מטוס ריסוס עם זרחן אורגני מסוג פאראתיון, זה יהרוג גם את הקרציות וגם את האנשים (שלא לדבר על התרנגולות)... אוףףףףףףףף !!! קרציות !!!!! תוגי חומד, שולח לך כמה כוחות חדשים לסילוק הגועל... קצת חיבוקים ונשיקות לעיצוב האישיות... כמה חיוכים כמו זה... שלך באהבה מייק
בזמן האחרון אני מאד עמוס בעבודה (פרוייקט חדש ותובעני לאללה)... בערבים אנחנו בהמון חזרות והופעות... בלילות אני נופל שדוד... בזמן שנשאר - שישבת - הבן שלי מפקיע ממני את זמן המחשב... (אגב, באי.סי. קוראים לו ``מכסח השועלים``) דברי איתי בטלפון מידי פעם או שילחי לי מייל. את יודעת שתמיד אני משיב למי שכותב אלי ותמיד אשמח לשמוע אותך בטלפון. גם אני מתגעגע אלייך, גולי יקרה... מקוה שאת מחזיקה מעמד איכשהו בימים הנוראים האלו... מקוה שהולך לך לא רע... שולח לך כמה כוחות נפש רעננים משלי לגיבוי... מחבק אותך חיבוק דוב גדול... שלך באהבה מייק נ.ב. קחי חיוך עוד נ.ב. דברי איתי בקרוב
לא כועסת עליך ולא בטיח מקווה שאת יודעת את זה. רק רוצה לחבק אותך עכשיו אולי זה ימנע ממך להקיא. את חושבת שאני לא מבינה אותך אני חושבת שאת לא הבנת בעצמך ההרס הזה שאת טובעת בתוכו ההרס העצמי הזה אני לא אבקר אותך עכשיו עכשיו צריך לתמוך מחר אני אצעק ואנער אותך... מקווה שההרגשה המגעילה עברה מקווה שלשם שינוי, היום לא הקאת מקווה שלא תשנאי את עצמך על שנאלצת להתאפק אני