איזה היפית אני

איזה היפית אני

טוב יש לי ביפ עד יום שישי (מה שאומר שהגיטרה תיהיה מאוד מקופחת, אבל זה שבוע חד פעמי, אז נסלח לעצמי) מתי יש החטא ועונשוו וכל הדברים המצחיקים האחרים /איפה יש לוח שידורים פשוט של ביפ? למה אני שואלת פה, אתם שואלים? התשובה בכותרת :*)

../images/Emo26.gif

הערב, "החטא ועונשו" שעה:22:00 יום שישי "לגעת באוכל" שעה: 14:35 יום שישי "החטא ועונשו" (שידור חוזר מיום א') שעה:23:40 ימי א'-ה' "ערוץ הצחוק מציג" בשעה: 14:05 לפי לוח השידורים של "ביפ" כתוב שיש גם שידורים חוזרים של העונה השלישית של חלומות בהקיציס בימי א'-ה' בשעה: 23:40 ככה שצריך לבדוק אם זה באמת נכון. לוח שידורים של ביפ את יכולה למצוא באתר שלהם- www.bip.co.il

כלי

~*~gaL

New member
הלוח שידורים שם לא טוב,

ואין "חלומות בהקיציס".

../images/Emo41.gifשידורים חוזרים!!

אבל ראיתי שיהיה שידורים חוזרים של "חלומות בהקיציס" ביום שבת בסביבות השעה--23:47 בערוץ 2!!!!!!

~*~gaL

New member
אני..אני..אני..אוהבת אותך!!

למרות שנראה לי לפי התקציר שזה בכלל "נבחרת החלומות", אני עדיין אוהבת אותך!! יאאא! (למרות שזה באמת יכול להיות "חלומות בהקיציס", אין לדעת...) יווו, עכשיו רק אלוהים יודע איפה הקלטת שלי שהתחלתי להקליט עליה נמצאת...

kfm

New member
מצד אחד...ישששששששששששששש

ומצד שני- לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא..... רגע, אני אסביר תצמי: זהכי טוב בעולם שיהיו השבוע שידורים חוזרים של חלומות.... אבל...בעעעעעע למה רק השבוע בדיוק כשאני לא פה בשבת?!?!?!?!?!?!?!?! למה?!?!?!?!?!!?!?

חשוב!!!!!!!!../images/Emo41.gif

אנשים אבל רק שתדעו שזה לא בטוח שיהיה שידורים חוזרים!!!! כי עם ערוץ 2 אי אפשר לדעת. הם בעצמם הפסיקו באמצע את השידורים החוזרים קודם!!!

kfm

New member
בעעע אני מבולבלת לגמרי.....

כבר בערך 4 פעמים עברתי על הלוח שידורים בביפ ולא ראיתי שום שידורים חוזרים של חלומות.... הא? מישו מוכן ליות נורא נחמד, חכם, מבין, איך שתרצו ולהגיד לי wtf?!

~*~gaL

New member
בערוץ 2, לא בביפ.

יום שבת ב23:47. אגב, באתר של קשת רשום שזה שידור של העונה השלישית.

למעלה