איזה הורים יש לכם?

איזה הורים יש לכם?

כמה טוב לשוב הביתה שלא תדעו.... הגעתי למסכנה שאני אוהבת את הארץ שלי כ"כ ואני בחיים לא יזוז ממנה אגב למי שלא שם לב חזרתי מגרמניה ....עדיין בהתאוששות...גרמניה יפה אבל לא עד כדי כך.... ושהיה לכולם חג שמח כשר ומאושר ושאלה (הנ"ל הכותרת) זה למטרות מחקריות אני צריכה לדעת על סוגי הורים שונים בארצנו וכול סוג הורים איזה אתגר הוא מציב ... כולל את המבוגרים שביננו את עבר נעוריהם חלקו איתי אני וחברה שלי מנסות לבנות תורה פילוסופית כול שהיא עכשיו היא בגדר תאוריה לבנתיים אבל אני מאימנה שהיא תצא לפועל אז אני צריכה לדעת על עוד סוגי הורים שלא נחשפתי עליהם

Queen BItch

New member
אה...

אני חייבת להודות שזאת שאלה דיי מוזרה אבל אוקיי... שיהיה! יש לי משפחה חד הורית- יענו גדלתי בבית של רק אני ואמא שלי.זה עושה אותך עצמאית מאד, עם רגליים על הקרקע בכל מה שקשור לדברים של החיים האמיתיים מגיל מאד צעיר. זהו בערך. אבל כל אדם ואיך שהוא מקבל את הדברים!

chloroform

New member
אממ

אמא אוהבת אבל יושבת ומציקה על הוריד, ואבא שלא מציק אבל לא מדבר בכלל אף פעם וכנראה לא אוהב במיוחד

מייקל21

New member
ובכן

אבא: בנאדם שם שותה בקבוק אחרי בקבוק הבנאדם הזה הוא האבא שלי בדיוק. אמא: לא עשית שוב דבר וכבר את הולכת, אני רק מאושר כשאת מחבקת.

lide

New member
וואי מה קרה לך?

מייקל למה כל הדיכדוך העצמי הזה?

crazy M

New member
איזה הורים..?

ההורים הכי טובים בעולם אין לי דרך אחרת לתאר אותם...

היי מאיה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifברוכה השבה../images/Emo9.gif

גמני בדיוק חזרתי לי

../images/Emo24.gifהיי תודה על התגובות .....

כמו שאמרתי טוב לשוב... אני מאודרת שעניתם לי אבל לא זאת הייתה כוונתי..... שאלתי היא איזה אתגרים מאיזה סוגים ההורים שלכם מציבים לכם... באיזה תכניקות אתם נוהגים או נהגתם לבצע בעת שיכנוע גורלי...? אני צריכה לכתוב על זה פילוסופיה שלמה ...!! וטוב לראותך עומר

למעלה