איזה הופעה!!!

queen106

New member
איזה הופעה!!!

ההיתי אתמול בהופעה של רוג'ר ווטרס....אוי איזה גבר מדהים, חוץ מפה ושם כמה הערות פוליטיות לא במקום היה מדהים!!!

ketas

New member
נווו ספר פרטים!../images/Emo205.gif

למה אתה מחכה? רוג'ר ווטרס

Rockamora

New member
היה פשוט א-ד-י-ר!!!!!!!!!!!11111111

פשוט הופעה שלא נראתה מעולם בארץ! קשה לתאר!! מסוג ההופעות שבא לך להתאבד רגע אחרי שהן נגמרות.. כדי שתסיים את החיים שלך בטוב

queen106

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo13.gifהופעה של החיים

כל כך הרבה אנשים, תחת מוזיקה אחת שלכולם נגעה בלב.... רוג'ר ווטרס הצליח ובגדול, לרגש יותר מ-60 אלף צופים... אני חייבת לציין את הארגון המדהים שהיה בהופעה-כולל מערכת הגברה בסאונד היקפי, אין פשוט אין מילים... דבר אחד שצבט לי את הלב היה אזכור המצב הבטחוני כאשר ביקש רוג'ר מהדור הזה של הישראלים שיעשו שלום עם שכניהם יורידו את החומה- היה זה מיותר משום שלא מערבים מוזיקה עם פוליטיקה בעיקר לא בהופעה שכזו שכל כך הרבה אנשים עשו את המאמץ והגיעו ורצו לשכוח מהבעיות שלהם לכמה שעות....מלבד זה היה מלהיב, מקסים ובלתי נשכח!!!!

והכי בידור../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

שאחרי שהכל נגמר העמידו אותו לתביעה על השחתת רכוש מדינה, כשנמצא ש"מישהו" ריסס על חומה מאוד פוליטית אצלנו בארץ No More Wall נראה לי שזה יהיה הביקור האחרון שלו כאן

Zeitonie

New member
משעשע למדיי.

אני, יקיריי, בזמן שאתם ייתם במופםע של מר ווטרס, ישבתי בבית שהוא לא שלי, וספגתי תסרוקות וצביעות ציפורניים משלושה זאטוטים, בזמן שהוריהם בילו יחד איתכם. אין צדק בעולם הזה. מה שכן, הרווחתי הרבה כסף.

למעלה