איזה האנג אובר.....חבל"ז...
בקר אור לכולם-ן...שתיתי איזה 10 קוקטיילים...שלוק של ג´ין טוניק.. הבחורה מההקפצות של הטאקילה+כל מיני קוקטליים...כל שנייה נדבקה אליי... חחחחחחחחח....אישתי שתחייה כמעט זרקה עליה נעל עקב עם שפיץ...חחחחחחח "תעזבי אותו, הוא לא שותה!" "הוא בתול".חחחחחחחחחחחחחח ההיא לא הייתה פראיירית..."אני סולחת לו על הכל"
היא אומרת לרעייתי שתחייה..."אצלי הוא ישתה"...Y...Y רעייתי שתחייה נדלקו לה הפנסי ערפל....חחחחחחחחח חופשי,חמודה הוא לטיפולך...אני שמעתי את ההצהרה הזו.. רצתי מהר לשולחן....לקחתי מפית..וביקשתי מאישתי לחתום...חחחחחחחחח שהיא תיתן לי לישון בבית כשנחזור...."חופשי מאמי,תתפרע!" היא סיננה.. שיחררה לי קצת חבל......וכך בשעה 1230 ...בריקודי טראנס,היפ הופ,בוב מארלי...סער באמצע...וסביבו כל נערות החוטיני...חחחחחחחח אחיות של הכלה בנות הדודה של החתן....הצמדות חופשי...נגיעות של סוטול קל....חחחחחחחח מבעד לערפל שאפף אותי...ראיתי את רעייתי שתחייה בפוזה שלא משאירה כל מקום לדימיון.......חחחחחחחחח "הלך עליך, יקירי!!" ואז במהלך גאוני של שח-מט...אמרתי לכל הבחורות בואו נלך לאישה היפה הזו שם...יש לה יום הולדת היום! (אין לה שום יום הולדת)חחח..ונשיר לה..."היום יום הולדת" מלצרית חביבה הביאה צלחת של גלידה עם זיקוקים....אישתי צוחקת,נבוכה, אתה דפוק-מפגר-חולה בראש.......נתנה לי נשיקה...וסלחה לי על שעות החופש..חחחחחח חתונה מאוחרת... בקר אור לכולנו...ויום קסום.. שיכור אני ולא מיין ס´
בקר אור לכולם-ן...שתיתי איזה 10 קוקטיילים...שלוק של ג´ין טוניק.. הבחורה מההקפצות של הטאקילה+כל מיני קוקטליים...כל שנייה נדבקה אליי... חחחחחחחחח....אישתי שתחייה כמעט זרקה עליה נעל עקב עם שפיץ...חחחחחחח "תעזבי אותו, הוא לא שותה!" "הוא בתול".חחחחחחחחחחחחחח ההיא לא הייתה פראיירית..."אני סולחת לו על הכל"