איזה דתות ואמונות

Rachel Green

New member
איזה דתות ואמונות

יש במאגיה וכישופים?? מה האמונות של כל אחת מהן? במה צריך להשתמש בכל אחת מהן(לדוגמה:נרות)? איזה ספרים אפשר לקרוא עליהן? איזה אתרים יש עליהן? שלכם רייצ´ל

יש לי תחושה

שאת מקווה שבאיזה משפט פלאי אני אענה לך על השאלה הזו. ובכן, אם כך את חושבת אז את טועה. מה שכן, אם נו-רא בא לך לחרוש קצת בעצמך (מה שלא נראה לי סביר עקב העובדה שכנראה בכלל לא טרחת לנסות ולחפש לבד באינטרנט, או אפילו להסתכל בקישורים שיש כאן בפורום- ע"ע "קישורים") אז יש כאן מנוע חיפוש נרחב מאד (זהירות- הוא באנגלית!) וגם הואלתי בטובי לקשר פה למטה לאתר המקשוף (שאגב, גם הוא נמצא בקישורים) חיפוש נעים ומהנה ליה

Rachel Green

New member
חיפשתי בקישורים

בפורום אבל לא בהכל כי אין לי כוח... ולא מצאתי הרבה... וגם את מה שכן מצאתי...לא הבנתי כלום! כי זה באנגלית!!! הבנתי פחות או יותר אבל זה לא כ"כ עזר לי? אז אם מישהו קרא על זה ויכול לעזור לי במידע קצרצר אבל שווה על הדת או האמונה שהוא מכיר זה יעזור לי מאוד... תודה בכל מיקרה ליה... תודה מראש... שלכם רייצ´ל

meital97

New member
רעיון!

אולי כולם יעזרו לכתוב מאמר על כל האמונות\זרמים\דתות שבהם נעשה שימוש במאגיה? אהה מה דעתכם? כל אחד יכתוב על מה שהוא יודע או מאמין יסביר על זה ואז פשוט אפשר יהיה להפנות את כל אלו שבאים לשאול כי ראו מכושפות או קראו הארי פוטר על מנת שיבינו שכישוף זה לא הוקוס פוקוס אלא מאחורי זה יש הרבה דברים מיטל

מאיר 49

New member
אמ...

הכי כדאי זה שתחכי עד ש כמעיין המתגבר תחזור לפה בעוד כמה ימים נדמה לי. היא מבינה הרבה ועוזרת הרבה למרות שלדעתי את יכולה גם להבין המון ממה שכתוב בעמודים הקודמים של הפורום.

morning star

New member
יש כל כך הרבה...

קודם כל יש להפריד - מאגיה אינה דת. אמנם ישנן שיטות מאגיות אשר קשורות בדתות מסויימות (כמו סופיזם לאיסלאם, קבלה ליהדות/נצרות ועוד...) - במקרה הטוב, ניתן להגיד כי בדתות ישנם פולחנים שבבסיסם הם מאגיים. במאגיה ניתן לדבר על "שיטות" - מאגיה הרמטית, מאגיה טקסית, מאגית טבע, לכל מסדר כמעט ישנה שיטה מאגית מעט שונה... אני ארחיב בקרוב על כמה מהמסדרים, וכנראה יהיו שם כמה תשובות בשבילך. שלך הנווד

למעלה