איזה דכאון

Shale cor

New member
איזה דכאון

גיליתי הרגע משהו (לא משנה כרגע מה) ואני מרגישה ממש רע, אני כל הזמן בוכה ואני צריכה מישהו לדבר איתו..נמאס לי מהחיים האלה

תראו, אנשות-../images/Emo174.gif

אני לא רוצה להראות כמו איזו מרשעת או משו- אבל אם בכל פעם שלמישי קורה משו עצוב, והיא תפתח בשביל זה שרשור חדש, אז הפורום יוצף, כי יש פה איזה 40 ומעלה חברות פורום. באמת, אני משתתפת בצערה. אבל אי-אפשר לפתוח ככה על ימין ועל שמאל הודעות חדשות, כי הפורום פשוט יוצף. ומראש, אני מתנצלת בפני צדף. צדף צ'אן, סורי, פשוט אי אפשר ככה.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif אז הוא יוצף, אז מה?

רווחתן של תושבות הפורום חשובה יותר מלשמרו נקי וזך. אחרי הכל, האנשים הם שעושים את הפורום, ואם הם מדוכאים הפורום יראה בדיוק כך.

באמת, אני מאוד מעריכה אותך,../images/Emo174.gif

על כך שאת מעוניינת לדאוג לשלומן של חברות הפורום, ואני בהחלט מבינה את הרצון שלך לעשות את זה, ואני מאוד לא מעוניינת לשחק את תפקיד הרעה, אבל פשוט אי אפשר. היו מגיבים לצדף גם אם הייתה אומרת את זה בשרשור אוף, וגם אני הייתי שמחה לעודד אותה שם. תודה, ולילה טוב.

לי Li

New member
אבל מוזר שאת מתנגדת למה

שמלפפון אמרה, כאשר הסכמת עם מה שעדן אמרה בטופיק שנפתח על העזיבה של מלפפון. שני הטופיקים קשורים לחברות פורום. ואת שניהם אפשר לנצל"ש, גם את זה. אני מבינה שלמי שפתחה את הטופיק הזה היה עצוב, מאוד, אבל מה היה קורה אם היא הייתה מנצלש"ת? היו שמים לב לזה בכל מקרה, וככה טופיקים אחרים שגם הם חשובים (וקשורים לאינויאשה) לא היו נדחקים לעמודים קודמים. ולזאת שפתחה את הטופיק, אני מקווה שתרגישי טוב יותר

PakoLina

New member
מה קרה? ../images/Emo12.gif

תספרי, אולי נוכל לעזור בכל דרך שהיא.. אמרת שאת צריכה מישהו לדבר איתו, את תמיד יכולה לשלוח לי מסר ואני אנסה לעזור.. רק תספרי ונוכל לדבר על זה

Sakura Kinomoto

New member
../images/Emo24.gif"don't worry!!be happy!!"

לא משנה מה זה ,זה תמיד עובר פעם מישהי אמרה לי אם זה לא שמח זה לא הסוף! כי תמיד הסוף טוב..או משו כזה ^-^ איפה שאני נמצאת אין לי אייסי אבל אני מקווה שאני עוזרת ואם לא אז שמישו אחר כן

Prince Of Hell

New member
../images/Emo140.gifמצאת מקום טוב לדבר

אנחנו אנשים תומכים =] אני בטוחה שהכל יהיה בסדר, קחי דברים בצורה הכי טובה שאת יכולה.

Bakura

New member
אוי יקירתי, אני פה ^_^ ../images/Emo24.gif

ספרי לנו מה קרה ~ לכל אחד נמאס בשלב מסויים מחייו, אבל זה עובר. בואי ספרי לנו כדי שנוכל לעזור לך להעביר את זה יותר מהר ^_^ הנה, למשל, תמונה שאותי תמיד מעודדת ^_^

Kiku

New member
מה קרה?

לא אוהבת לראות אנשים עצובים, ועוד מישהי מפורום אינויאשה... ; ; ואני חושבת שאת יכולה לדבר כאן עם כל אחת. והנה המסנג'ר והאייסי שלי: [email protected] 234363149 מקווה שהכל יעבור!!!

Shale cor

New member
תודה בנות

תודה רבה... מצטערת שלא נצלשתי פשוט אני מרגישה כל כך רע.. לפעם הבאה אני אדע.

NarakuDaBoss

New member
את בטוחה שאת לא רוצה לספר?

אולי זה יעזור לך להרגיש טוב יותר, אולי אפילו ניתן לך עיצות לגבי מה לעשות אם נדע במה מדובר.... אבל אם את לא רוצה להגיד את לא חייבת, בכול מקרה אני וכול הפורום משתתפים בצערך
.

Shale cor

New member
טוב, אז הבעיות הן ש

אחותי הייתה הדבר הכמעט הכי חשוב לי, ועכשיו היא בצבא. אחותי השניה כבר כמעט לא בבית, כי היא משתתפת במופע כלשהו והיא כל היום בנסיעות בארץ, וההורים שלי לא מפסיקים להתווכח. אין לי אף חברה שאני מרגישה שאני יכולה לספר לה את זה ואני כל היום בבית במחשב..

מבינה אותך...

גם אצלי זה ככה רק שיש לי אחות קטנה ממני אבל היא כול הזמן לא בבית [בחוגים וכאלה] ורוב הזמן אני לבד כי אמא ואבא עובדים כול היום אז אני על המחשב הרוב ושההורים שלי באים הבייתה הם מתחילים לריב...בעע אבל למדתי להתגבר על זה לבד ואני בטוחה שגם את...=]

limmay

New member
הממ..אני חושבת..שלא קל

להתגבר על זה... אם את("פקאצה בהכשה") הצלחת אז כל הכבד..! אני סובלת חיים קשים יותר... ונכון..אי אפשר שלא לבכות לפעמים.. אבל בכל מקרה גם כשאת בוכה ופורקת עצבים..זה לא מספיק.. את צריכה להיתייעץ עם מישו.. כל הכבוד שבאת לכאן וסיפרת לנו! זאת גם דרך.. כלומר..אם את מספרת שאין לך חברוות כאלה שאפשר לבטוח בהן ולספר להן.. אז כל הכבוד שבאת לכאן וסיפרת! אנחנו גם יכולות ליעץ לך! אם העזרה שלנו לא תספיק.... יש עוד מקומות שאפשר להעזר בהם.. ד"א.. גם לספר להורים זאת דרך טובה! את יכולה לספר להם מה את מרגישה..להגיד להם שזה לא נעים לך שהם רבים לידך..ולבקש מהם שינסו לפתור ריבים אלה בדרכים שונות ורגועות יותר.. או שלא יריבו לידך! גם אצלי בבית זה ככה.. רק..עם דברים שמתעופפים באוויר... וצעקות..(בדרך כלל אמא שלי המנצחת..^_^) ואחותי רבה על המחשב עם אחי .. ואבא שלי חושב שאחי הומו..(והוא לא..) וכן...אני ואחותי כל הזמן רבות..ומקללות אחת את השניה.. אלה לא חיים.. אבל אני הלכתי ליעוץ!ליועצת בית הספר!(יועצת מקסימהההה!)וביקשתי ממנה שתחפש בשבילי מישהיא שאוכל לדבר איתה ושתוכל ליעץ לי! בינתיים מחפשים לי את האחת שתוכל לעזור לי! מקווה שעזרתי לך!

אממ...

לא פשוט החלטתי שכול הריבים האלה שלהם זה לא התחום שלי ופשוט מצאתי דרך להתנתק מזה בהתחלה כול ריב שלהם הייתי נכנסת ללחץ ועכשיו שהם רבים לא אכפת לי מצדי שיזרקו אחד את השני מהחלון...כי אם להם לא אכפת ממני שאני בבית ואני שומעת את הצעקות שלהם ואם להם לא אכפת מהקשר שלהם אז למה שלי יהיה אכפת!? זייהו חוצמזה זה לא ריבים רגילים זה משו אחר...ואמא שלי אשמה ואני כול כך שונאת אותה על זה...ואני רוצה לעזור לאבא שלי אבל אני לא יכולה כי אין פיתרון לזה..טוב אני לא יפרט יותר מידי...בל אני פשוט לא חושבת שאף אחד יכול לעזור אז אני לא נכנסת לזה יותר מידי

limmay

New member
יש בדברייך משו...

את צודקת.. כלומר..זה נשמע נכון..אאבל אני לא חושבת שאת צריכה לוותר... אבל תעשי מה שאת רוצה חמודה! העיקר שלא תיתני לאחרים להרוס אותך או משו בסגנון

למעלה