אני דווקח חושב
שהדיסקים שלה באמת איכותיים ויחד עם זאת מאוד מסחריים ועם מנגינות קליטות שכ"א יכול להתחבר אליהם.אני נחשפתי לשאנייה בתקופה שהייתי בצבא ומאוד התחברתי לסגנון הקאנטרי-פופ שלה.לפני כן, בכלל לא הייתי מחובר לסגנון הזה.קניתי קודם את COME ON OVER והרבה זמן חיפשתי את שני הדיסקים הקודמים .בסוף קניתי גם אותם ודווקא די התלהבתי מהם.בסוף יצא UP והעטיפה של הדיסק הייתה מאוד מבטיחה ואכן היו מספר שירים מקפיצים,רובם כבר יצאו כסינגלים .יתר השירים נשמעו לי יותר מידי מסחריים עם פחות מידי עומק,רדודים משהו.....למרות שלדעתי שאנייה היא אומן נפלא ובאמת נראית מעולה לגילה וגם לא לגילה.בעוד שהזמרות האחרות נראות בובתיות שאנייה נראית טבעית ואמיתית עם עצמה ועם הקהל (לא שאני מכחיש שהיא עברה מספר לא מבוטל של שיפוצים ושיפצורים ומתיחות שהרי אף אחד לא נראה כך בגיל 37......). אח"כ בעקבות שאנייה רציתי לתת צ'אנס לעוד זמרת קאנטרי-פופ וניסיתי את פייט היל ,שלפי דעתי יכולה להתחרות בשאנייה ביכולות הווקליות אך בניגודים לשאנייה FAITH HILL שמה דגש יותר על התוכן והמשמעות בעוד ששאנייה(וכך אני רואה את זה) שמה דגש על מוזיקה קופצנית וערבה(אולי בשביל למשוך ילדות בנות 11 לשמוע את המוזיקה,שהרי ראיתי את הקהל בהופעה....אוףףףף רציתי לתת סתירה לשלוש הבלונדיניות הנוכריות הכביכול אחיות שהיא העלתה על הבמה ולזכותן ייאמר שהן הצליחו באופן יוצא מן הכלל לזייף את השיר שלה...... טוב ,זהו! מקווה שלא שיעממתי אתכם ואני מקווה שלא נדחפתי לפורום שלכם,פשוט ראיתי פורום שאנייה ורציתי לשתף אתכם....