איזה דיסק

m L m

New member
ואוו, שאלה קשה.....

אפילו אני לא אכזרית עד כדי כך
אני באמת לא יודעת מה לענות..... לפעמים אני חושבת שcome on over לא משהו ואז אני שומעת אותו שוב ומתאהבת! וUP - כהוא יצא לא יכולתי להניח אותו במשך 3 חודשים! כל הזמן שמעתי אותו.... אבל עכשיו כשאני עושה אוספים לבד אני מוצאת את עצמי לא שמה שירים ממנו... בקיצור- אין לי מושג.

וסל

New member
אני דווקח חושב

שהדיסקים שלה באמת איכותיים ויחד עם זאת מאוד מסחריים ועם מנגינות קליטות שכ"א יכול להתחבר אליהם.אני נחשפתי לשאנייה בתקופה שהייתי בצבא ומאוד התחברתי לסגנון הקאנטרי-פופ שלה.לפני כן, בכלל לא הייתי מחובר לסגנון הזה.קניתי קודם את COME ON OVER והרבה זמן חיפשתי את שני הדיסקים הקודמים .בסוף קניתי גם אותם ודווקא די התלהבתי מהם.בסוף יצא UP והעטיפה של הדיסק הייתה מאוד מבטיחה ואכן היו מספר שירים מקפיצים,רובם כבר יצאו כסינגלים .יתר השירים נשמעו לי יותר מידי מסחריים עם פחות מידי עומק,רדודים משהו.....למרות שלדעתי שאנייה היא אומן נפלא ובאמת נראית מעולה לגילה וגם לא לגילה.בעוד שהזמרות האחרות נראות בובתיות שאנייה נראית טבעית ואמיתית עם עצמה ועם הקהל (לא שאני מכחיש שהיא עברה מספר לא מבוטל של שיפוצים ושיפצורים ומתיחות שהרי אף אחד לא נראה כך בגיל 37......). אח"כ בעקבות שאנייה רציתי לתת צ'אנס לעוד זמרת קאנטרי-פופ וניסיתי את פייט היל ,שלפי דעתי יכולה להתחרות בשאנייה ביכולות הווקליות אך בניגודים לשאנייה FAITH HILL שמה דגש יותר על התוכן והמשמעות בעוד ששאנייה(וכך אני רואה את זה) שמה דגש על מוזיקה קופצנית וערבה(אולי בשביל למשוך ילדות בנות 11 לשמוע את המוזיקה,שהרי ראיתי את הקהל בהופעה....אוףףףף רציתי לתת סתירה לשלוש הבלונדיניות הנוכריות הכביכול אחיות שהיא העלתה על הבמה ולזכותן ייאמר שהן הצליחו באופן יוצא מן הכלל לזייף את השיר שלה...... טוב ,זהו! מקווה שלא שיעממתי אתכם ואני מקווה שלא נדחפתי לפורום שלכם,פשוט ראיתי פורום שאנייה ורציתי לשתף אתכם....

m L m

New member
קודם כל - אתה מוזמן להשתתף בפורום

לא כ"כ אחד חייב להסכים איתנו. דבר שני- "(לא שאני מכחיש שהיא עברה מספר לא מבוטל של שיפוצים ושיפצורים ומתיחות שהרי אף אחד לא נראה כך בגיל 37......)." - לפי מה שידוע לי ונראה לי שלכל חברי הפורום - שאניה לא עשתה ניתוחים פלסטיים מעולם! ותאמין לי שאם היא הייתה עושה אנחנו היינו יודעים את זה. היא אומנם נראת מדהים אבל לאחרונה הגיעו הקמטים ולמזלנו אנחנו אוהבים את שאניה בכל מצב אז זה לא משנה... לגבי המוזיקה- שאניה *כמו שהיא מעידה על עצמה* אוהבת לכתוב שירים קלילים שמעלים חיוך על השפתיים. המוזיקה שלה מתאימה למוזיקה קאנטרית ולכן היא קופצנית. UP באמת הוא דיסק יותר מסחרי אבל עדיין לא סותר את היצירות של שאניה עד כה.

תראי, מירי,

בין ש.ב. בחדו"א, תרגול בפיזיקה וסתם תוכנית ב-C, אני מציץ מדי פעם גם בפורום. אגב, בגלל הכישלון היחסי של ההוצאות האחרונות של שנאיה, בוטל הסינגל She's Not Hust A Pretty Face בבריטניה (אחרי ש-UP יצא בגרמניה וכמעט אף אחד לא קנה אותו). כרגע לא מתוכנן עוד סינגל באירופה.

mmhbk

New member
לפי המכירות - Come On Over יותר טוב

הוא אמנם אף פעם לא היה במקום הראשון בבילבורד, אבל מכר יותר עותקים מכל דיסק אחר של זמרת. וגם הסינגלים שיצאו ממנו הפכו ללהיטים לכל החיים, מה שאי אפשר להגיד על Up! כי שאניה מתעקשת להוציא ממנו את השירים הפחות טובים. אני אישית מתעייף מאוד מ-Come On Over , מעדיף לא לשמוע את כולו ברצף.

Eilleen

New member
Come On Over...

למרות שהיה הורג אותי ממש לבחור לשמוע ר-ק אחד משניהם

למעלה