איזה דיסק הכי טוב?

איזה דיסק הכי טוב?

שמעתי רק דברים טובים עליה, ואני רוצה לדעת איזה דיסק לקנות ראשון... המלצות?

beeyourself

New member
הראשון ו - scarlet's walk

אני פשוט מאוהבת בשני הדיסקים האלה למרות שאני כמובן גם מכירה בע"פ את כל שאר הדיסקים המופלאים...

פלוטו24

New member
עצה שלי...

from the choir girl hotel או under the pink בתור דיסק ראשון ואני די בטוח שכבר תרצה לקנות את כל השאר אחרי שתשמע אחד מהם. האזנה נעימה!

Vivi Sparrow

New member
לדעתי

אין כזה דבר "דיסק הכי טוב". כל דיסק הוא תקופה אחרת ובמשך הזמן היא השתנתה, גם הקול שלה וגם הסגנון. וכבר דיברנו על הנושא הרבה, אבל בכל מקרה...לדעתי הדיסקים הכי טובים שלה הם Boys For Pele, Little Earthquakes, Under The Pink וגם From The Choirgirl Hotel. הVenus & Back לדעתי מסמל את סוף התקופה ה"פרועה" שלה ובScarlet's Walk יש שירים יותר רגועים ובWelcome To Sunny Florida- Hidden Treasures of Scarlet אפשר להגיד שזה Pre-Beekeeper, היא ממש התרככה בעקבות הולדת נטשיה.

XtinaFan

New member
הייתי ממליץ לך על...

אוסף הלהיטים שלה. משם כבר בעצמך תחליטי מה לקנות...

dan z

New member
אני חושב שזה רעיון טוב

אני התחלתי לשמוע את טורי מ-Tales , ומשם המשכתי לכל דיסק אחר שלה שיצא. באופן אישי, אני הייתי ממליץ ביותר על from the choirgirl hotel, ו under the pink

janejungle

New member
THE FIRST ONE../images/Emo23.gif

זאת זמרת שצריך בהתחלה להתרגל אליה (כמו כל הדברים הטובים) ואז אי אפשר בלעדיה little erthquakes-שמו And i think the the cover (of the album) is genius!

Vivi Sparrow

New member
אתם יודעים מה...

שיקח באמת את Earthquakes ואת Under The Pink וככה בהדרגה הוא יכנס לBoys For Pele.

GaLgOl

New member
אני חושבת שייקח את הראשון כי

ממש צריך להתרגל לטורי והוא דיסק לדעתי הכי יציב שלה והכי בטוח .... כלומר שאם הוא ייקנה את ונוס אנד באק הוא יקבל שוק לא יודעת אני פשוט גם הכי אוהבת את הראשון

Ice machinE

New member
אישית אני אוהב את boys for pele

הכמות פעמים שחשרתי עליו הדהימה גם אותי לפעמים
הדיסק היחיד שחרשתי עליו באותה כמות זה dummy של portishead

noosh

New member
אני התחלתי מ-Little Earthquakes

הוא טוב להתחלה, לדעתי. יותר קל לעיכול (עד כמה שניתן להגיד את זה על טורי).

אני ממליצה על...

little earth... ו under the pink,לדעתי הם הטובים ביותר שלה,אם כי גם את האחרים אני מאוד אוהבת השניים האלו זוכים להשמעות רבות יותר אצלי במערכת. boys for... נעשה יותר מורכב ופחות קל לשמיעה ראשונה...אבל כל אחד והעדפותיו שלו. חן

cornflakeboy

New member
נו ברור ש..

Little Earthquakes וכמובן כמובן כמובן - יצירת המופת - Boys For Pele!

Springy

New member
הטוב ביותר לטעמי - Boys for Pele

אבל מסכימה עם החבר'ה מעליי - צריך להיכנס לעניינים בהדרגה, והדרך הטובה ביותר להבין את טורי היא להתחיל מההתחלה. אז גם אני בעד Little Earthquakes.

למעלה