איזה דיכאון

ron68

New member
איזה דיכאון

ככה באמצע החיים הלכה לה מכונת הכביסה שלי. למרות כל האיתותים, הרעשים והחריקות חשבתי שאני יותר חכמה, וסחטתי לה את המיץ. עכשיו שום דבר לא זז. ואני תקועה עם הכביסה הרטובה במכונה והטכנאי יכול להגיע רק מחר. לא יודעת, נראה אם שווה לתקן או שאאלץ לקנות מכונה חדשה שכרגע ממש לא מתאים לי מבחינה כספית. מוסר ההשכל בכל הסיפור הזה. צריך טיפול שוטף לדברים ולא להיות "חכמים מדי" כמו שעשיתי. סתם אני מבועסת מזה.

יעל

הדרך למכבסה בשעות האלו נעימה לא ? עכשיו כבר נעים באילת נכון ? בכל מקרה מקווה בשבילך שלא יעלה הון והמכונה תסתפק בטכנאי

ron68

New member
חלבלובית תודה על העידוד

המכבסה קרובה אלי ממש 2 צעדים. אבל לקחתי את הכביסה לחברה עד שהטכנאי יגיע מחר. אני תקועה עם הררי כביסות. סתם תסביך שלי מכבסת שוב את כל בגדי החורף. אוהבת את הריח הרענן של המרכך.

גם אני עם סיפור של מכונה

שלא סחטה איזה כמה פעמים, הזמנתי טכנאי , לא בא, קבעתי איתו כמה פעמים וכל אותם פעמים הבריז לי בסוף פתחתי שם משהו למטה , ניסיתי לשחרר בעצמי את מה שנתקע, חשבתי שלא הצלחתי אבל וואלה זה עבד... אני מציעה לך לנסות לפתור את זה לבד אם את מבינה קצת או אם יש לך מישהו עם ידיים טובות שיכול לסייע לך בדרך כלל מכונה לא סוחטת כשנתקע משהו בחלק של איפה שהמיים יוצאים ... (סליחה על התיאור הלא מקצועי בעליל) בהצלחה יקירתי

ron68

New member
סומסמיה אני בשלב יותר מתקדם מזה

אני בשלב שהתוף לא מסתובב בכלל. קודם הוא חרק, הרגשתי שמשהו מפריע שם, אבל העדפתי להתעלם. נכון יש במכונות כביסה בחלק התחתון שלהם קופסה כזאת שצריך מדי פעם לנקות, שם מתרכזים הסיבים שלפעמים מפריעים לסחיטה. את צודקת. אבל כמו שאמרתי אני בשלב מתקדם של תקלה באשמתי בלבד ואני משערת שגם כספית זה יעלה לי יותר.

הצעה

אולי תנסי למצוא מכונת כביסה שמישהו רוצה למסור.. את הנוכחית שלי קיבלתי ממשיהי ששידרגה לה למכונה חדשה וקיבלתי מכונה שעובדת טוב, לא נראית משהו אבל למי אכפת ממראה של מכונת כביסה כשצריך לכבס.... או אולי ביד שניה משהו לא יקר כל כך ובמצב טוב. זה כמובן אם אין לך כסף לחדש. ... תנסי למצוא באתר של אלטיזחן אני מסרתי השבוע מיטת תינוק דרך האתר הזה לאנשים שצריכים בטח יש גם מכונת כביסה בדיוק בשבילך שמישהו ברגעים אלה רוצה למסור לך.. תחשבי על זה

ספיישיל

New member
אם בסופו של דבר ...קונים?

לקנות את הטוב ביותר. גם לי קרה את הבעסה הזו. אחרי מכונה שביקרה ים של טכנאים כי היתה במיבצע... קניתי מכונת כביסה אה. אה גה. לא התפשרתי. 1100 סיבובים לדקה. מכונה שמתאימה את עצמה לכמות מישקל הכביה בתוף וצורכת בהתאם. סיבובים לדקה,זה בהחלט הסוד להצלחה שלה עד היום היו לי 700 או 800 סיבבוים לדקה. הכביסה היתה יוצאת קצת רטובה. ב1100 סיבבוים לדקה. הכביסה יוצאת:לחה... כמעט יבשה... זמן ההתיבשות שלה על החבל, יכול להיות בקיץ שעתיים ולפעמים שעה. בחורף...זה הכי משמעותי. נישאר ריח האבקה הצחור על הכביסה. מכבסת מעולה!!!!!!!!! כ"כ התלהבתי....שאמא שלי... שקשה להוציא אותה ממה שהתרגלה.... רצה לקנות אותו דגם. וגם אחותי. גם לי זה בא בזמן כלכלי... דפוק. החלטתי שאני לא מתפשרת. כי מכונת כביסה לא קונים כל יום. חילקתי בתשלומים באשראי. שווה כל שקל. A.E.G :LAVAMATE דגם:51165...מכונה...סוף הדרך...

a44

New member
גם אני קניתי מכונה חדשה

אחרי שהטכנאי כמעט עבר לגור בביתי... מרוב תיקונים...
המכונה היא של חברת "בוש". הלכתי עליה, כי היא מחברה אמינה. המוכר בחנות הציע מכונה זולה בסכום גדול מאוד, מתצוגה עוד מלפני המלחמה... ויתרתי עליה. הסיפור שלי הוא שאצלם יש מי שמביא ת'מכונה, ומישהו אחר שמתקין אותה.אני כמובן לא הבנתי את זה, ולקח להם שבוע רק להביא אותה. הייתי בטוחה שביום הזה אוכל כבר לכבס את הררי הכביסה שהמתינה בשלווה ובנחת, אבל הם הודיעו שלא תפקידם להמתין. כשהתקשרתי לשירות, הפקידה הודיעה שרק בעוד 5 ימים יבואו להתקין. והמכונה עומדת כמו כלה ביום חופתה באמצע הסלון... התעצבנתי, התעקשתי, התקשרתי לחנות - והם סידרו לי התקנה לאחר יומיים. נו, ניחא.

ron68

New member
עדכון מצב טלנובלה מכונת הכביסה

אז ככה היה אצלי הטכנאי ואמר שהלכו הלאגרים (המיסבים). עלות תיקון 550 ש"ח. חשבתי שכדאי אולי להחליף את המכונה בת ה-12 שנים בערך אבל הוא ממש לא ממליץ. זאת מכונת קריסטל שגם אני מאוד מרוצה ממנה. הוא אומר שאת החדשות עושים עם תוף מפלסטיק שממש לא טוב. אז שמעתי להצעתו ואני אחליף מיסבים. הוא איש אמין. מקווה שביום שישי אני אחזור להיות "מכבסת תולה, מכבסת תולה". ותסתיים הטלנובלה המתמשכת הזאת.

m i c h a l i

New member
איזה מרגיז

התקלות ה"קטנות" האלה שמגיעות במפתיע פגיעה ישירה בכיס בהוצאה לא מתוכננת... שמחה שאפשר עדיין להציל את המכונה שלך יעלי

למעלה