איזה דיכאון...
:(

Michal BJ WL

New member
איזה דיכאון...../images/Emo58.gif :(

למה הם עושים את זה? 5 עונות הם מחזיקים אותנו, סבלנו את כל השטויות של בראיין וכל השטויות של ג'סטין... סבלנו את אית'ן למען השם!!! ועכשיו כשהגיע הסוף... למה? למה?! במילה אחת... "דיכאון"... מישהו מוכן להגיד לי לפחות אם יש איזה תקווה שהם יחזרו? או שזה הסוף לנצח? :(

מ י ה2

New member
אני מבינה שלא ראית את הפרק האחרון.

הם ניפרדים בפרק האחרון.

אדווה 1

New member
הם....../images/Emo58.gif

חוזרים ואז ניפרדים סופית בפרק האחרון[שהוא אחד הדברים הכי מדכאים ועצובים שיש]- הפרידה שלהם-

gilriv

New member
יש הפתעה נעימה אחרי בביליון

כבר אמרתי לכם לא כדיי להיות עצובים ומיד להפסיק .. בסוף בראיין יציע פרק13 אל תתבאסו חברות
זות הפתעה למעריצות ש.ש..שש.

Reutk

Active member
אני חושבת שהוא מתכוון לפרק 11

זה כמו בחברים שאמא של פיבי תמיד הייתה מפסיקה להן את הקלטת של הסרט שהיו מגיעים החלקים העצובים.

Reutk

Active member
../images/Emo58.gif

סליחה פרק 10 הקטע שבריאן אומר לג'סטין שהוא אוהב אותו בסוף הפרק

יעלי78

New member
../images/Emo58.gifאוווווףףףף

סיימתי עם עונה 4 ואני מתקשראבת לאמצע עונה 5 ולא בא לי!!!! אני כבר יודעת אטיך עונה 5 נגמרת וממש לא בא לי להגיע לשם.

Reutk

Active member
../images/Emo58.gifבתור אחת

שאף פעם לא האמינה שבריאן ממש יגיד את השלושת המילים האלה מתישהו, נראה לי שלמרות הסוף (הדיי צפוי למען האמת) מעריצי B/J דווקא קיבלו מה שהם רצו. אבל אני מבינה שאתן לא מסכימות איתי

יעלי78

New member
../images/Emo58.gif מבינה את מה שאת אומרת

ומסכימה שזה טוב מאוד אבל עדיין.. אחרי 5 העונות אני באופן אישי ממש ציפיתי שהם ישארו ביחד... אפילו למדתי ממש אבל ממש לחבב את בריאן והכל.... חבל....

יעלי78

New member
זה לא שלא חיבבתי

אבל לא הייתי שותפה לכל האהבה שהעריפו עליו. מבחינתי ג'סטין תמיד היה (וכנראה תמיד יהיה) הפייבוריט וחייבתי את בריאן ותו לא אבל בזמן האחרון אני מגלה לאט לאט עוד ועוד חלקים מקסבימים בדמות הכזאת. רנשי אמר בראיון ש" בראיין צריך את ג'סטין הרבה יותר מאשר ג'סאטין צחריך את בראיין" וברגע ששמתי לב לזה.. היחס שלי למסיטר קיני השתנה

Reutk

Active member
אני דווקא הפך

זה לא שלא חיבבתי את מר טיילור, חיבבתי אותו מאוד (בעיקר שהוא שתק).אבל היה בו משהו שמאוד עיצבן אותי ולקח לי זמן להשים את אצבע בקשר לזה אבל עכשיו אני יודעת מה זה, ג'סטין הוא פשוט מאוד המרי-סו של הכי גאים: הוא נורא חכם ונורא יפה ונורא צודק כול הזמן ואבא שלו לא מדבר איתו שזה איזשהו סוג של טרגדיה ואין בו שום פגם פנימי או חיצוני ובקיצור אין לו שום מגרעות שיגרמו לי להתחבר אליו ולזדהות איתו. (רק הברה קטנה שאני אומרת שהוא המרי-סו זה כמובן לפי דעתי בלבד לא איזשהי עבודה מחקרית שעשיתי.)

Reutk

Active member
../images/Emo3.gif I'm such a fanfic dork

שכחתי להסביר מה זה 'מרי-סו' לאלה שהם לא כאלה. מרי סו – דמות מקורית נטולת פגמים מהותיים, שלעיתים קרובות מהווה גרסה אידיאלית של מחבר/ת הפיק(רק שבמקרה שלנו במקום מחבר הפיק אלו cowlip).

יעלי78

New member
שוב, מבינה אותך

אכן הוא דיי מושלם הבחוצ'יק.... ועדיין אני העדפתי אותו על בראיין. דווקא בגלל החיובי שבו נו... שלא תבינו לא נכון... גםאת \בראיין אני מחבבת הדמות היחידה שהייתי נפתרת ממנה (במיוחד לאור הצדקנות המעצבנתץ בעונה האחרונה) הוא מייקל

Reutk

Active member
מצחיקה

אמרתי שהוא מושלם אז למה שלא תסכימי איתי? ובקשר למייקל אוי אבוי מה פתאום להיפתר ממנו אני מודה שבהתחלה עיצבן אותי שהוא בכיין כזה אבל עכשיו אני אוהבת אותו מאוד הוא ובן הזוג השמלאצי היחיד שאני מסוגלת לעכל כול הזמן שהם כאלה ס'קוודצי ואומרים משפטים דביקים אחד לשני דבוק לי חיוך דבילי על הפרצוף.

יעלי78

New member
גם את בן אני מתעבת

ממש אבל ממש לא אוהבת את שניהם... טד כבר נסבל יותר מהם... אני מתחילה לחשוב שאני מזדהה הרבה עם בראיין (אני כמובן רחוקה מלהיחות בעלת סקס אפיל כשלו) ולכן אני הכי או7הבת את ג'סטין והדביקות של מייקי ובן מעצבנת.... מצד שני..... מהרגע הראשון שראיתי את מייקל (כשהוא אומר בקול מעצבן בפעם הראשונה שרואים את ג'סטין "ואז הוא הגיע")שנאתי אותו... אז למה להפסיק עכשיו!?!?!

Reutk

Active member
../images/Emo122.gif

יש בכלל טעם שאני הגיב הראה ברור שאנחנו בכלל לא חושבות אותו דבר.

יעלי78

New member
חחח נכון

זה השרשור הכי חסר פואנטה שאי פעם השתתפתי בו ועדיין.. היה נחמד!! הנה על זה אנחנו מסכימות!!!

למעלה