איזה דיכאון

ora s

New member
איזה דיכאון ../images/Emo10.gif

אוף אם הצבא הזה... לוקח את כל החברים שלי ולי דוחים את הגיוס...
אני מבינה שזה דיי דפוק שאני רוצה לצבא אבל אבל מה דוחים לי את הגיוס בחודש???
נמאס לי כבר להתקע בבית בשעמום מוחלט , ולא אין לי עבודה כי הודיעו לי לפני כמה ימים שהגיוס נדחה ואף אחד לא רצה להעסיק מישו לחודשיים.... גגגגרררר אהה ואגב המחשב חזר לעבוד אז חזרתי אליכם... זה לא שאני לא אוהבת אתכם

Janem

New member
../images/Emo7.gif

ולי הקדימו ת'גיוס בחודשיים ואני בדיוק בקורס פסיכומטרי, מגייסים אותי יום לפני המבחן!!!!! ביש, פשוט ביש...

Janem

New member
ת'אמת אין לי מושג...

זה נחת עלי רק עכשיו, כנראה אני אתחיל לזיין לצבא ת'שכל כמה שאני לא רוצה להאמין שבזבזתי 1000 שקל על הקורס ושאני רוצה לעשות ת'מבחן... אני אצטרך להתפלל ולקוות שאכפת להם ושהם יקשיבו ולהתאפק לא לבכות..חחח אם מישו יודע איך יוצאים מזה אז שיגיד לי!!!!

ora s

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif

והפתרון... כמו כל דבר שקשור לצבא, הרבה הרבה הרבה הרבה מכתבים/ טלפונים/פקסים לצבא עד שהם ישמעו אותך ולא יתעלמו אז שוב בהצלחה

תתקשר אליהם כבר מחר..

הם יגידו לך לשלוח פקס. תשלח להם את הפקס ותדגיש כמה זה חשוב לך וכמה השקעת וכמה זה חיוני ללימודים שלך בעתיד. ואל תשכח להתקשר אחרי שעתיים לשאול אם הפקס הגיע..

bariska

New member
איזה דיכאון טרגדיה אמיתית

פתאום לאור היום נגמרה לי השקית בא ללעוס עוד ביסלי והכל נגמר הכל נגמר..
אני לא מרגיש טוב

Kolmus

New member
אותה ההרגשה כאן ../images/Emo4.gif

רוב החברים שלי כבר התגייסו, אם תחילת החופש היה זמן ממש חלומי עכשיו זה כבר סתם מעיק
נמאס כבר לחכות לתשובות מהעתודה ולראות את כולם מתגייסים בינתיים

the freaky girl

New member
חח.. חמודה..../images/Emo13.gif

ברוכה השבה אלינו :)))) אני במקומך הייתי שמחה לשבת בחוסר מעש, מאשר לעבוד כמעט כל שניה פנוייה.. יאללה, להשלים את החסר..

למעלה