איזה דיכאון

bella1978

New member
איזה דיכאון ../images/Emo10.gif

הי בנות, סליחה על הנושא הפסימי, אבל זה מה שאני מרגישה עכשיו בנוסף לפחד
לפני חודש לקחתי לוקרין בעצתו של סוריאנו בניסיון להקטין את הציסטה (שהיתה 8 ס"מ) לפני הניתוח. ובכן, מחר אני הולכת לסוריאנו לביקורת והיום קיבלתי תוצאה של ה- CA125. הוא עלה מ-60 ל-74. יופי של שיפור... הציסטה בטוח גדלה, נכון? אוף, אם כן, אז מה אתן אומרות, יש עוד מצב שהיא תקטן בחודשיים הבאים? באאאאסהה. זהו.

nicolada

New member
אולי היה לך דימום שבוע שבועיים לפני הבדיקת דם

יש מצב כזה? לי זה קפץ מ- 45 ל- 74 אחרי דימום, אפילו שאת בדיקת הדם עשיתי כמה ימים אחרי שנגמר הדימום. בהתחלה נכנסתי לפאניקה, אבל לאור הרוגע וההסברים של שיינמן שזה כתוצאה מהדימום, נרגעתי. שלושה חודשים לאחר מכן זה שוב חזר לערך "נורמלי".... איפה הציסטה שלך ממוקמת? ומתי הניתוח?

bella1978

New member
וואי, תודה, ממש הרגעת אותי עכשיו

באמת היה לי דימום שנמשך שבועיים אחרי זריקת הלוקרין. המחזור איחר ונמשך שבועיים, מה שאף פעם לא קרה לפני זה... הציסטה בשחלה השמאלית, היתה 8 ס"מ לפני חודש. נראה לי שבעקבות דימום כזה היא אמורה לגדול, כי גם הציסטה מדממת בפנים... בקיצור, אני עדיין לא מפנימה את זה שיש לי ציסטה בגודל של פומלה בבטן... מה שמעניין הוא שאין כל כך כאבים, כלומר יש קצת, אבל ממש לא כמו שהבנות פה מתארות. לא לוקחת אפילו אקמול. טפו-טפו-טפו
ללוקרין לוקח 3 חודשים להשפיע, אז כנראה הניתוח בעוד חודשיים. אלא אם כן סוריאנו יגיד מחר שחייבים ניתוח דחוף, כי הציסטה גדלה למשהו מפלצתי
מזה אני פוחדת... שוב תודה לך ותרגישי טוב!!!

kikona126

New member
תסתכלי גם על הצד השני

לפעמים דימום מסיבי שכזה נובע בגלל שציסטה מתמוססת, אבל זה תלוי בסוג שלה....

bella1978

New member
באמת? לא ידעתי!

מהפה שלך לאוזן של אלוהים, כמו שאומרים

bella1978

New member
לגבי הסוגים

אני רק יודעת שיש ציסטה צלולה, "פונקציונלית" בדרך כלל (הפתעת אותי עם העניין של צלולה שהופכת לעכורה) שבדרך כלל נעלמת לבד ויש ציסטה עכורה שזה מה שנקרא אנדומטריומה (יש גם משהו שנקרא דרמואיד, אבל אני לא זוכרת מה זה). איזה עוד חיות יש?

kikona126

New member
לי היתה צלולה שהפכה לעכורה

כרגע יש לי שוב צלולה.... נקווה שתישאר ככה....

bella1978

New member
בנות, אולי שתפו בנסיונכם

לגבי CA125 ולוקרין. התגובה הזאת נורמלית בחודש הראשון, בו היה דימום של שבועיים? תודה רבה, חיבוקים

פיצ 50

New member
בלה את מחר בתה"ש??

גם אני!! אני עוד לא לקחתי את הזריקה..בלאגן כי כל אחד אומר משהו אחר... ה CA 125 שלי הוא 60, ואין לי ציסטה!!רק דרמואיד 3 ס"מ... לחוצה מהתור מחר

bella1978

New member
הי חמודה

לא, לצערי אני לא בתה"ש, אני מחר אצל סוריאנו פרטי בערב. חבל שלא ניפגש הפעם... ה-CA125 לאו דווקא קשור לציסטה, הוא קשור לכל המוקדים וגם לדלקת באיזור. מה זה דרמואיד? אני גם נורא לחוצה, מקווה שהוא לא ישלח אותי דחוף לניתוח
הזריקה ממש לא נוראית, בנתיים אין לי שום תופעות לוואי, אפילו לא גלי חום. ואני נורא פחדתי מהתופעות לוואי. זהו, מקווה שילך בסדר לשתינו מחר, בהצלחה ותעדכני מה קורה איתך

kikona126

New member
../images/Emo4.gif גם אני צריכה ללכת אליו

לפרטי... הרבה זמן שלא הייתי שם... ניראה מה זולתי יגיד לי ביום שלישי ואז ניראה אם נלך אליו או לא.... תביאי לו סרגל בשמי (תגידי לו שאחת שהוא ניתח אותה במרץ ביקשה ממך להביא לו סרגל - זה למקרה והוא יחליט על ניתוח...)

kikona126

New member
כן זה בגלל שהתפרים שהוא עשה לי

לא בקו ישר, ובגלל שהרווחים בינהם לא שווים.... (היית צריכה לראות איזה פרצוף הוא עשה לי שאמרתי לו שהייתי צריכה להביא לו סרגל לפני הניתוח....)

bella1978

New member
דווקא חשבתי

שהוא טוב בתפרים
היתה פה מישהי שהוא שמר לה על קעקוע...

kikona126

New member
לא אמרתי שלא טוב

הם קטנים מאוד... פשוט לא סמטריים.....

nicolada

New member
מה זה בכלל לוקרין?

ודרמואיד? בחיי, אני נתקלת כאן בכל כך הרבה מושגים חדשים שאין לי מושג מה הם.... יש גם אדנו? מה זה? יש פה איזה מילון עם פירושים?? וחוצמזה בלה, אני מקווה שתצאי מסוריאנו יותר אופטימית, ותשמעי חדשות טובות (ציסטה שהתמוססה!! איזה כיף זה יכול להיות!!).

bella1978

New member
אז ככה

לוקרין זו זריקה שמכניסה אותנו למצב של מנופאוזה לכמה חודשים: אין מחזור ורמת האסטרוגן נמוכה. לכן מוקדי האנדומטריוזיס אמורים להצטמצם... תופעות לוואי צפויות: תופעות של מנופאוזה, כיף לא נורמלי
למרות שבנתיים אין לי כל כך תופעות. טפו-טפו-טפו דרמואיד זה סוג של ציסטה, לא יודעת יותר מזה... כל השאר לא יודעת... אנחנו נהפוך כאן רופאות בסוף
לגבי האופטימיות: תודה, מתוקה, מהפה שלך לאוזן של אלוהים

פיצ 50

New member
דרמואיד זה גידול לרוב שפיר

בגיל צעיר. (מאוחר יותר עלול להיות ממאיר) לא ככ בא לי לגרום לכן להקיא אבל היא מורכבת מתאים עובריים שונים ולכן יכול להיות שיער על הציסטה וכו...בקיצור משהו מזעזע.... היא לא יכולה להעלם לא ע"י גלולות אלא אם היא גדולה הדרך היחידה זה ניתוח אם לאו- מעקב לראות שהיא לא גדלה. מקווה שהעשרתי את הידע שלכן...

nicolada

New member
איכככססססססססס!!!!!!!!!

מה זה הדברים האלה??? תאים עובריים??? למה?? מדוע?? איך??? כיצד??? אוי, שאלוהים ישמור...... טוב, אני אחפש קצת מידע באינטרנט, להעשיר את הידע- איך היא נוצרת..... בכל אופן, פיצ, תודה על המידע!

למעלה