איזה דחקות..

KONFUZ

New member
איזה דחקות..

ההוא שלחש את``קלאסה`` מתגלה כיורם אינפנטיל...שתוקע על הקירות תמונות של כושים נפוחי חזה..ואפילו הלקרדה שלו ..היתה בטעם.. של השום ,עגל.יין.. קונפוז...(קרוע מצחוק)>אך כרגיל צןדק!!!

יערית

New member
אתה רואה שנחמד כאן???

אין צורך לחפש צחוקים וסיפורים בפורומים אחרים, פה יש את כל מיגוון הסיפורים:) יערית(שמצאה אותך)

KONFUZ

New member
הכנתי עט..

יש לך צ`אנסה.. נוספת להשאיר לי מספר טלפון או פאלפון באימייל!! קונפוז.(הולך כל כל הקופה !)*

taltallim

New member
חלאס....

זה פתאטי... וחוץ מזה אם לא שמת לב... אתה כבר בפשיטת רגל אז הקופה - חומד... ממש, ממש ריקה!!!! תלתלים (שמייד ממנה כונס נכסים)

יערית

New member
מבולבלי...גש לתיבת הדואר שלך!

אני בכל זאת רוצה לשאול משהו לגבי המחשבים שהמלצת לי עליהם! יערית(שמנסה לגשר בין עולמות)

taltallim

New member
רוצה לומר לך משהו...

הגישור הזה.... זה לא ילך!!! תלתלים (שדורשת שאור תתעלם ממחויבויות - ותמנע מהמיטה!!!)

אור-לך

New member
האמת...

אני כבר מכורה!!! אבל ממחויבויות לא יכולה להתעלם...טוב נו, רק עוד סיגריה אחת... אור (שהעניין הזה עם רישום כל הודעה שניה פעמיים כבר הביא לה את הסעיף למוח!!!)

taltallim

New member
האם שמת לב...

איך ההתמכרויות שלנו הולכות כ``כ טוב זו עם זו? למשל: מחשב עם סיגריה בירה עם סיגריה קפה עם סיגריה סקס ואח``כ סיגריה (גם לפני???) בעצם... כמעט כל הדברים הטובים... הולכים עם סיגריה!!! אז כנראה שהיא לא כ``כ גרועה... תלתלים (שממחר מתקנת דרכיה... ומצטרפת לאגודה למלחמה בסרטן)

taltallim

New member
אם בהרס כזה עסיקנן...

אז מצבנו בכי טוב!!! תלתלים (באופטימיות שלא ממש מקושרת ... למציאות)

אור-לך

New member
זה...

הקמצוץ שבקמצוץ מההרס... אור (שהאופטימיות אצלה בנשמה...ועכשיו היא טסה למיטה!)

ה-שונית

New member
במה בדיוק?

אם להזכירך, הלוא אמרתי לך לא להאמין שאם בחור אחד אמר שאני קלאסה... זה אכן מישהו שטעמו משקף. לעומת זאת, אתה הוא זה שהחמאת לי על גבי דפי הפורום אך לפני כמה הודעות (מושלמות וכאלה)... אז אולי לך וליורם האינפנטיל בכל זאת יש משהו במשותף??? שונית (שזקוקה לגוגי למשפט הסיכום האהוב עליה, מאחר והיא דוגלת במשפט ``אין הנחתום מעיד על עיסתו``)

KONFUZ

New member
שונית....

ביני לאינפנטיל או המתחבא או כל פיקציה אחרת אין שום קשר מכל סוג שהוא!... יאללה נו נשמה..מה לבשת לכבות הגולם? קונפוז~

ה-שונית

New member
אז זהו...

שלא הספקתי לשמוע את עצתך... הוא כבר בא לאסוף אותי... אז אילתרתי ג`ינס וטי-שירט קז`ואל כזה... לא נראה לי שהפריע לו רצה להיות במוד בייתי אבל אני לא ממש שיתפתי פעולה שונית (שאך חשפה שהגרדרובה שלה לא מגוונת יתר על המידה)

KONFUZ

New member
שונית?

בקטע של הפוטבול היית רצינית? יעני מה.. הבחור באמת פתח איתך בשיחה על זה? קונפוז(שואל בשיא הרצינות)

למעלה