איזה דה ז'ה וו

ביזול

New member
איזה דה ז'ה וו

נראה לי שההודעות הראשונות שלי בפורום היו לפני שנה, לקראת הסופה. ועכשיו אני מנסה לתכנן אוכל לימים הקרובים תחת ההנחה שנהיה נצורים בשלג מאמצע רביעי עד שבת לפחות, בעקבות הנסיון המר בשנה שעברה...
מקווה שהשנה יהיה קצת פחות מפחיד, בלי שיבושי חשמל (או לפחות פחות מהם...), ושכל הגורמים הרלוונטים יהיו יותר מוכנים.
ותודה גם לכם על שנה נפלאה פה. גם בחודשים האחרונים, כשבקושי יש לי זמן לכתוב, אני עדיין קוראת ומתעדכנת.

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
Happy Anniversary
ומקווה שהסופה תעבור על כולם בשלום

shira1960

Active member
הלכתי לסופר השכונתי, מחלקת הירקות נראה כמו אחרי מלחמה

כנראה שכולם מכינים מרק, לא מצאתי סלרי ושאר ירקות... מקווה שמחר המצב ישתפר... מקווה מאוד שהשלג יחליט לדלג עלינו...

אצלנו בסופר נראה כמו שבוע לפני חג הפסח. עגלות עמוסות

וכל הקופות מאויישות. מנהל הסופר בכבודו ובעצמו תגבר את מחלקת הבשר. שמעתי אותו מדבר בטלפון עם איזה ספק ואומר "אתם לא מבינים. זה כמו ערב פסח כאן! אתם חייבים לשלוח עוד סחורה מחר בבוקר!"
בקיצור - טירוף אמיתי!
בשורות טובות.

mmw2008

New member
מקווה שיעבור לך ולכולם בטוב

גם אנחנו היינו שנה שעברה בירושלים אצל הורי בעלי, אולם לה היינו באזור שהיו שיבושים כלשהם.

yela

New member
חוזרת על מה שאמרתי בשנה שעברה... חלק גדול בידינו

אי אפשר לסמוך רק על רשויות וארגונים או על המזל הטוב.

חייבים להיערך, כל אחד בביתו, בכל התחומים הרלבנטיים. לחשוב מראש על כל מצב או אפשרות הגיונית.

אצלנו בכל המשפוחה העבירו בוואטסאפ מאתמול, המון טיפים ואנחנו ממש לא גרים באיזור השלג אבל סובלים מתקלות חשמל. אז מאתמול, עושים בדיקות של ציוד בבתים:
= הכנת סמובר / טרמוסים גדולים עם מים רותחים!
= כל ענייני החשמל בבית - בדיקת כל שקע ותקע והוצאות מכשירים לא חיוניים למניעת נזק.
= מילוי כל המכשירים שדורשים הטענה - טלפונים מחשבים, מצלמות, תדיאורים ועוד.
= מטען ברכב שמתאים למכשירי סלולר של בני הבית.
= תקשורת - מכשיר טלפון רגיל ישן ולא אלחוטי (ניתן לקחת כאלה בחנויות בזק).
= שקעי פחת למניעת נזק לציוד יקר - למחשבים, טלביזיות ו... שקע מיוחד ושונה למקרר!,
= באזורים קרים, מכשיר חימום לא חשמלי.
= יש בחנויות מחשבים מטענים לא חשמליים מיוחדים למחשב/טאבלט וכו'. המחיר לא בשמיים.

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
נכון! בעקבות הצטרפותך הכנתי לפרשת שמות משה בתיבה מבצק

שמרים! גם השבת, בע"ה.

למעלה