איזה דבר מזעזע??

אוסה

New member
איזה דבר מזעזע??

איך אפשר לשכוח את הילד שלך באוטו??????

klasica

New member
בדיוק נסענו במכונית כששמענו את הידיעה בחדשות

והלב התפלץ, ותהיתי בקול רם, איך האבא הזה יוכל לחיות בכלל, מה יקרה לזוגיות הזו ? פשוט נורא , לא קולטת איך אפשר לשכוח תינוק או ילד באוטו, הרי זה לא חפץ קטן , ארנק, מפתח. לא מבינה. אני מרחמת על כל המשפחה הזו שאין לי ספק שתתרסק ואם הם יצליחו להתאושש, יעבור תמיד משהו רע שם.

אוסה

New member
אני לא מבינה איך ניתן לשכוח ילד

הרי אם אנו שוכחים את הנייד שלנו ישר אנו שבים לאוטו לקחת אותו וכאשר אנו שמים אוטו במוסך הרי שתמיד עושים בדיקה לראות שלא השארנו ארנק או משהו חשוב , אז תינוקת???? לא זוכרים שהתינוקת שלנו באוטו?? לעולם לא אבין את זה. כשהבנות שלי היו נוסעות איתי באוטו והייתי צריכה לקנות סיגריות הייתי מחנה מול החנת ומבקשת מהמוכר להביא לי סיגריות כי יש לי ילדות באוטו!! גם כשזה היה ממש צמוד אליו אני לא השארתי ילדים באוטו ולו לשניה אחת!!!!!!!!!!! אבל זה מזכיר לי שפעם גנבו אוטו עם ילד בפנים (זוכרים?) וגיסתי תמיד משאירה ילדים באוטו ואמרתי לה זה מסוכןןןןןןן והתשובה שלה היתה מספיק "חכמה" ו"טובה" ושימו לב לתשובה "אני משאירה עם המזגן!!!" אחרי התשובה "החכמה" שלה כבר לא ניסיתי לדבר איתה על זה כבר לא עיניין אותי........

klasica

New member
אני חושבת ששום כלא אינו עונש עבורו

מהעונש הגדול שהוא יאלץ לחיות עד יומו האחרון עם הידיעה שהבת התינוקת שלו מתה בגללו. כלא נותנים לאדם שיש להרחיקו מהחברה, נראה לי שהעונש שלו כפול ומכופל לחיות עם ההרגשה זהו ונראה לי שגם נישואיו או שלא יתקיימו, או שלעולם לא יהיו אותו הדבר. וזה עונש שהוא קשה הרבה יותר מכלא.

תמר36

New member
אין ספק שעם העונש הוא יחיה עד סוף חייו, אבל

חוסר האחריות שבגללו ילדה מתה!!!! יש כאן אדם שלא חיי בגללו. מה ההבדל בין זה להריגה? אותו הדבר, האדם מת בשוגג ובכל זאת האדם ההורג נמצא בכלא. יש גם לא מעט נהגם שגרמו להרג, בשוגג, והם בכלא. האדיוט הזה הרג לא רק את הילדה (מוות הכי טפשי) אלא את המשפחה כולה. לא מקנאה באמא.

פרצלה

New member
אנחנו לא חברה נקמנית

האיש הזה נענש. במה תעזור הכנסתו לכלא חוץ מנקמה? הוא הרי לא עשה מעשה בכוונה חלילה הרי הוא אינו מסוכן לחברה,הוא לא הולך ותופס ילדים חסרי ישע וסוגר אותם במכונית שלו. הענש שהוא נענש יותר מכל עונש שכל בית משפט יכול לתת לו

פרצלה

New member
את רוצה לנקום בו?

לא נראה לך שהוא קיבל עונש הרבה יותר גרוע מכלא?

אוסה

New member
שום עונש לא מתקרב למה שכבר קרה לו

החוסר אחריות שלו עלתה בחיי ביתו אתם חושבים שכלא לא טוב לו? העונש הכי גדול שלו זה לעמוד מול המשפחה שלו יום יום להביט להם בעיניים ולדעת שבגללו הילדה מתה (ועוד באיזה דרך...) הכלא יתן לו בידוד מכל זה....

הבעיה במדינה המטורפת הזו

שאף אחד לא עושה כלום. אם פעם אחת, רק פעם אחת, היו מענישים את ההורים הפושעים והמזניחים האלו, זה לא היה קורה!!!! איך ל ע ז א ז ל שוכחים תינוק באוטו????????? מה זה תיק? קופסת סיגריות, פלאפון???????? מה?????????? ואין לי מילה אחרת לקרוא להורים מהסוג הזה, עם כל הכאב והאמפטיה שאיבדו ילד (באשמתם) פשוט רוצחים.

לא חושבת.

הרי האדם אינו פושע. הוא עשה מעשה נפשע ובלתי נסלח וכמובן יעמוד לדין. גם אם יענישו הורים, על מקרים כאלה ואחרים נמשיך לשמוע.

saritoosh22

New member
זה לא בהכרח הפתרון,

אני חיה בנבדה ארה"ב, כל קיץ מדווחים על 2-3 מקרים כאלו בחדשות המקומיות. הילדים מושארים באוטו בדר"כ ע"י האימהות, שנעצרות ונשפטות על הזנחת ילד וגרימת מוות ברשלנות ואז קיץ אחרי, שוב זה מכה בחדשות.

ואותי מרגיז דבר נוסף

בחורף, הרוגים בשטפונות. בקיץ הרוגים מהחום . ואף אחד לא עושה עם זה כלום.שיסגרו את השמורות בימים כאלה. והכי מרגיז : אותם אנשים לא די בכך שלוקחים סיכון עצמי גדול, אלא חילוצם עולה לנו עשרות אלפי שקלים לאדם. (וגם מטרטרים את בני
)

תמרוש, ממש עושה לך את זה.../images/Emo8.gif

אל תשאלי כמה חזל"שים היו לו אתמול. מזה נקרעו. עלו וירדו מהמסוק. וכן, הם אחד אחד.... אבל כדי לא לקפח , גם ביחידה של התאום השני זה כך. אין אצלי מצב כאמא שאדבר על אחד ולא אזכיר את השני. (ולרב גם את הבת המקסימה שלי)

תמר36

New member
עושה לי את זה? לא סגרנו על זה שהוא יהיה החתן

שלי בעוד 18 שנה? הנה תמונה של המיועדת בעירום אמנותי...

למעלה