איזה דבר מוזרררר..

BarcaBoy2

New member
איזה דבר מוזרררר..

כנראה לפורטה החתים לי שחקן..דוריאן דרוויטה מליון!! בלם שאני בכלל לא צריך הוא הביא לי ב35 מילון כשיש לי 6 בלמים!! טובים ששתים הבאתי בקיץ את קוסיץ מהיונייטד ב87 מילון!! ועוד אחד שריאל גוליה ויש לי את טורה טראורוס ולינטה ואסייג ויש גם אחד מהנוער משו גלן ויש לי עוד אחד מושאל חיאון מה אני לעזאזל יעשה איתו עכשיו.. קרה לכם דבר כזה פעםםםםם?? היה לי גם מקרה שראיתי פעם שהצאתי לשחקן שלא הצעתי וההצעה סורבה חח מצחיק הלפורטה הזה יש לי כלכך הרבה כוכבים והוא כל הזמן מבקש להביא עוד ועכשיו הוא מביא לי מישו חח

Benn Is Kane

New member
קרה לי עם צ'לסי.

ביקשו ממני להחתים מישהו גדול, אז רציתי את ז'וניניו. לקח לי שנה עד שהוא יסכים, ושנייה לפני שהוא הסכים, היה כתוב שאברמוביץ' החתים בכל הכסף הזה את קאמורנסי, שבכלל לא הייתי צריך, ונתקעתי איתו לכל העונה, ובלי ז'וניניו שכ"כ רציתי. קורה, מעצבן, חבל...

BarcaBoy2

New member
אין לכם מושג עד כמה זה הסתבךךךך

תכננתי בסוף העונה להביא בלם מלאציו את סאנטוס אבל עכשיו ליון שמכרה לי את דוריאן הזה קנתה את סנטוס סעמקקקק מה זה רציתי אותו..עכשיו יעברו עוד 2-3 עונות עד שהם יסכימו למכור לי אותו והכי מבאס הוא חתם תוך שניה לא הספקתי להציא עליו הצעה הוא כבר חתם בליון אךךךךךךךך הלפורטה הזה הרס לי הכלללללל והכי מצחיק הפסדתי כבר משחק בגלל 2 טעיות של הדוריאן הזה 2-0 לויאריאל בעעעעעע שחקן לא משו בכלל

Thierry Henry

New member
קרה לי פעמיים ../images/Emo5.gif

אחריי שתי עונות עם ארסנל שבשתיהן היו לי 6 תארים (אליפות, 2 צ'מפיונס, גביע צדקה, סופר קאפ אירופי ואליפות העולם לקבוצות) הבעלים שלי התחלף, נכנס בעלים חדש שנתן לי תקציב של 248 מיליון. לכאורה דבר טוב, אבל בפגרה של 2008 הוא קנה לקבוצה שלי את טרזגה
ולוסיו
בלי שום סיבה והיגיון 54 על טרזגה, 67 על לוסיו. אחלה בעלים!

SiC

New member
לפחות שחקנים שווים

במיוחד לארסנל, שצריכה את שניהם :)

BarcaBoy2

New member
ואחרי 9 זכיות בצמפיונס השנה..

הודחתי כבר בשמינית על ידי צלסי ומי העלה אותם לרבע חחח גובאני דוס סאנטוס.. אבל יובה ברבע גם נגד מידלסברו ואז כנראה בחצי אינטר (זה יהיה קל השנה הבאתי להם שתי רבעיות וחמישיה כבר) וגמר נגד צלסי נראה לי וננקום בהם אמןןןןןן

למעלה