איזה דבק?

gb228

Active member
אני לא בטוח בכך אבל אולי סולר

בסירה שלי זה קרה באיזור בקוקפיט שקרוב לפתח המילוי של הסולר. אני זוכר שבאחד המילויים השפריץ סולר לכוון הקוקפיט. אמנם ישר ניקיתי, אבל ייתכן ופיספסתי משהו. חוץ מסולר לא זכורה לי חשיפה לממס אחר. לא נראה לי שזה מחשיפה לשמש (בטח לא מחשיתה למים)
 

חרטומן

New member
כל העולם טיפשים

רק בישראל יש חכמים CF11 הוא חומר לבנין שלא מתאים למיים ומי מלח בפרט גם סיקפלקס כותבים שזה לא מתאים לסירות
 

zina71955

New member
האמנם? היכן סיקאפלקס כותב שהחומר הזה אינו

מתאים לסירות? ספר לנו. אצלי הוא משמש שוטפת מזה מספר שנים בסירה לאיטום והדבקה כללית, כולל מתחת למים ללא כל בעיה ועושה את אותה העבודה שהחומרים המוגדרים כ - ש Marine Applications עושים. אלא שכל מה שכתוב עליו מרין משליש את מחירו למען רווחת המוכרים ותמימות השייטים. אותו הדבר למשל גם בפילטרים שיגרתיים למנועי דיזל ועוד ועוד.
 

אק 2015

New member
סיקה פלקס.

חרטומן שלום.גם אני כמשתמע מהכרזתך שייך לחוכמולוגים שמשתמשים בסיקה פלקס fc11 למטרות איטום והדבקה בסירה ועד עכשיו לשביעות רצון מלאה. אז אם אתה ויתר העולם החכם פוסלים את ה-fc11 לשימוש ימי... על איזה חומר חליפי שהוא גם במחיר סביר אתה ממליץ ? וחוצמזה מהו מקור הידע והמעורבות שלך בנושא כדי שנוכל להסתמך על המלצתך. תודה על העזרה.
 
למעלה