איזה גמר...

• פותח הנושא spub
  • פורסם בתאריך

spub

New member
איזה גמר...

ואני לא זוכר אפילו הטבעה אחת ראויה לציון של היגינס, ענק שסלבי חזר למשחק, יש לו הטבעות הרבה איכותיות ולהיגינס עדיפות ברורה ב SAFETY חוץ מזה ,פשוט לא הגיוני שהיגינס לא החזיר את הכדור כשהיה צריך שני סנוקרים ( לפני 12-14-סנוקר יותר קשה ממה שכבר היה לסלבי ממש לא נראה הגיוני) ממש מותח..

infected0

New member
דייי !!!! זה פשוט בלתי נסבל...

כל ה'טיולים' האלה של מארק סלבי סביב השולחן לפני כל מכה, כמעט דקה וחצי לוקח לו להוציא מכה, זה מסרבל את המשחק ומעצבן את כולם הייתי חייב לחלוק את זה איתכם אוףףףףףף
איזה גמר מתיש.....

spub

New member
אני אוהב את זה

והוא לא סתם מסתובב מסביב לשולחן, בצורת המשחק שלו יש לו הרבה אופציות כי הוא לוקח סיכונים מצד אחד ולא שחקן טוב כל כך במכות בטוחות וזה מענין ...

Anin17

New member
זה היה מעין לוחמה פסיכולוגית בהיגינס

כפי שזה עיצבן אותך זה יכול להוציא את המתחרים מכליהם וזו המטרה שים לב שהרבה פעמים הוא "שכח" לעשות את הטריק שלו ושיחק די מהר

קיוויתי מאוד שסלבי ינצח, למרות האיטיות הבלתי

נסבלת שלו. במשחק נגד שון מרפי ראיתי שהוא יכול להחליף הילוך ולשחק במהירות, אבל נגד היגינס פשוט נשברתי לפני הסוף. מזל שהוא לא שיחק נגד גראהם דוט בגמר - דוט בטח היה מתפרץ בבכי או שובר את המקל שלו או משהו. הקאמבק שלו היה מדהים על פי כל אמת מידה, אני חושב. לסלבי יש, בנוסף למשחק שלו, גם את משהו האקסטרה הזה שגורם לקהל לאהוב שחקן - כריזמה, אולי חן כלשהו, אני לא בטוח - ונעים הרבה יותר לראות אותו משחק. המימד הטלויזיוני - ביחוד עם כל הקלוז-אפס - עושה לו הרבה טוב משחקנים שלא משנים את ארשת פניהם, כמו היגינס או סטיבן הנדרי. אולי אם הוא יתחיל לשחק קצת יותר מהר, הוא יוכל לשמור יותר על הריכוז ועל רמת משחק יציבה... וכרגיל, היה מענין מאוד להיות כאן בפורום במהלך האליפות ולהחכים. תודה לכולם.

avalama

New member
היי, בכל זאת דוט ניצח את אבדון..

..שנה שעברה. סלבי משחק ילדים לעומתו..
אכן היה אחלה גמר. גם אני נשברתי באמצע (בדיעבד זה היה שני משחקונים מהסוף) כדי לתפוס קצת שינה.. לא נורא, יש ש.ח. היום ב-20:00, ואת הראיונות אפשר לראות באתר הספורט של הBBC. ויש בונוס למי שמצליח להבין כל מה שהיגינס אומר..
ואגב, בגלל הבעותיו (ואני מסכימה לגבי מה שאמרת, הרבה יותר מעניין לראות אותו חושב מאשר את ה'רובוטים') זכה מארק סלבי לכינוי "הלץ מלסטר"..

9ball master

New member
הסינים האלו...

הפסיקו את השידור אחרי ה session לפני האחרון... ראיתי עד 13-9 או משהו כזה... סלבי אמנם היה איטי כמו צב בחלק מהמכות אך בכל המכות הנ"ל הוא שלף מכות מדהימות מהשרוול ורואים שהוא משחק גם פול כי שחקן סנוקר טהור לא היה חושב או מעיז לבצע את חלק מהמכות שהוא ביצע.... למרות הכל אני שמח שהיגינס לקח, לדעתי מגיע לו יותר, סלבי עוד צעיר הוא עוד יגיע לשם.

spub

New member
אםתרצה אוכל../images/Emo8.gif לארגן לך את המשחק על DVD

לא צריך סינים

9ball master

New member
אתה עדיין מוזמן...

לקחת חלק בפורום ביום יום ולא רק כאשר יש את אליפות העולם....

Anin17

New member
זה הכל עניין של איפוק

סלבי ניסה להרגיז את היגינס בטבעי הוא משחק יותר מהר מהממוצע היגינס גילה אדישות ולפי דעתי זה השיג אפילו את האפקט ההפוך באותו נושא טעות לפי דעתי לשחק בצורה כזאת או אחרת רק בשביל אהדת הקהל (ובמקרה שלנו בצורה מהירה) וזאת אחת הסיבות שהרוב לא מגלים חיבה יתרה לדוט

avalama

New member
לא בטוח.

בחלק הראשון של המשחק סלבי שיחק יותר מהר ממה שהוא שיחק נגד מרפי, ולא כ"כ הלך לו. אני חושבת שהוא האט את המשחק כדי להתאים לעצמו, לא כדי להרגיז את היגינס. בנוסף, אף פעם לא ראיתי את היגינס כאחד מהשחקנים שההאטה בקצב המשחק משפיעה עליהם (בניגוד לאוסליבאן או הנדרי למשל), וקשה לי להאמין שסלבי היה בוחר בטקטיקה כזו כנגדו. לא הבנתי מה בדיוק התכוונת לגבי דוט - אני מניחה שדיברת על זה שלא אוהבים אותו כי הוא משחק בקצב איטי.. עוד סיבה שלא מחבבים אותו (יותר מאשר שלא מחבבים את דומו בקצב אבדון) היא שהוא בכיין (לי זה דוקא לא מפריע). מצד שני לכולם יש כינויים מגניבים, ורק לו קוראים 'דינמו הכיס' - מה שלדעתי מעניק לו חנינה מיידית מכל סעיף של התבכיינות..

Anin17

New member
לא כל כך מסכים

לשניהם היו הטבעות איכותיות וסייפטי מעולים עכשיו אני רואה שבעצם כתבת את ההודעה ב-00:20 וכנראה שבגלל זה לא ראית הטבעה טובה של היגינס ומכות סייפטי מעולות של סלבי (והיו המון כאלו) בנוגע למשחק שאתה מדבר עליו, אני זוכר שהייתה סיבה מוצדקת אבל שכחתי מה היא הייתה

spub

New member
כנראה בגלל שסלבי פגע גם באדום

אחרי העבירה של הפגיעה בכחול היגינס לא יכל להחזיר את המצב...

למעלה