איזה גיפ ???

Jony C

New member
איזה גיפ ???

אמנם ראיתי את השאלה הזו כבר הרבה פעמים פה אבל בכל זאת אני שואל כי אני מעוניין ברכב 5 דלתות ולא 3, הרכב יהיה לאישתי במשך השבוע ולי לקצת שטח קל ובעיקר לים בסוף שבוע לא יותר, ההתלבטות היא בין ויטרה 5 דלתות או ספורטאז ? האם ה 1600 של הויטרה לא קטן על 5 דלתות ? בעיקר לחול ים ? אני יודע שהכל תלוי בנהג ובאויר בגלגלים :) אבל בכל זאת ? תודה.

הויטרה מספיק חזק גם לשטח קשה מאוד

הספורטז המשופר הרבה יותר נוח גם לנסיעות ארוכות וגם לשטח .

Jony C

New member
ומה לגבי עלויות ?

לפי מה שאני מבין לויטרה עלויות טיפול\ביטוח יותר זולות ? האם השוק שלה יותר חזק ? או שגם לספורטאז יש ביקוש ? אני יותר פוזל לכיוון הויטרה 5 דלתות אבל חושש שהיא חלשה יותר מהספורטאז ?(MORY, אני לא מתכוון כרגע לשפר אף אחד מהם לביצועים ועבירות או שאתה מתכוון לשנתונים משופרים ??)

למעשה אין לי מושג לגבי עלויות מעולם

לא היה לי ויטרה או ספורטאז בעיקרון אני נוסע כרגע על טרקאן ועל גאלופר ששניהם עם מנוע דיזל ועלויות הדלק והטיפולים כלל לא זולים .אולם ידוע לי כי הרכבים בעלי מנוע בנזין זולים בהרבה בעלויות הטסט והביטוח .לגבי הפרשי העלויות בין הספורטאז לבין הויטארה אין לי מושג. ראיתי בשטח גם את הויטארה וגם את הספורטאז שניהם מבצעים יפה גם בשטח קשה. יש בפורום חברים שהם בעלי ספורטאז ו גם ויטארה או לפחות היה להם ,תלחץ על מיקי מנהל הפורום הוא יודע הרבה יותר ממני בנושאים אלה בהצלחה מור Y .

למעלה