איזה גיטרה חשמלית

area_51

New member
איזה גיטרה חשמלית

הכי מתאימה למתחילים על חשמלית? מה המחירים בערך? לא משהו יקר

greblin

New member
גיטרה למתחילים

גיטרה למתחילים זולה ונוחה: Squire.

לא!!

לא לקנות סקוויר!!! גם אם זה הברירה האחרונה.. עדיף להשאר עם הקלאסית זה גיטרה ממש על הפנים עדיף אפיפון או איבאנז 270RG או 320RG תלוי מה התקציב שלך

wiz

New member
לא !

אל תתקרב לסקוויר... זה ביזבוז של 1000 שקל בערך (עבור גיטרה חדשה), וחבל. הגיטרה לא נוחה, נשמעת כמו דיקט עם חוטי ברזל, ואם תרצה למכור אותה אח"כ זה לא יהיה משתלם. אם אתה מתחיל, אל תשכח שיש אופציה של יד-שניה, ושיש הרבה גיטרות טובות במחירים זולים. אם אין לך 2000+ שקל להוציא על גיטרה (חדשה או יד שניה), תקנה משהו ממש זול. כל הגיטרות עד לסכום של 2000 שקל נשמעות ומרגישות אותו הדבר, ולא צריך להגזים. אם תגיד מה הסגנון שאתה מחפש, ומה התקציב שלך, נוכל לעזור יותר... wiz

greblin

New member
טוב טוב סליחה - לא סקווייר

אני גם שונא אותה אבל הוא מתחיל ותלוי מה התקציב

V.W

New member
אני מכיר מישהו שמוכר סקוויר

ב700 שקל, אחי סאט אפ ואחרי שהחליפו את כל החלקים הפנימיים בחלקים יותר טובים

red hot

New member
זה תלוי בכמה כסף אתה רוצה לקנות.

אבל אל תקנה סקוויר- זה חרא. כדאי לך ללכת על פנדר סטרטוקסטר שהיא גיטרה טובה ועולה בערך 1900. או שתלך על הrg470 של איבנז שהיא מאוד מומלצת (מניסיון
) אבל הכי טוב שתלך לכלי זמר או מרום או איפהשהוא אחר ותנגן על כמה שיותר גיטרות ותראה מה הכי נוח לך ואיזה גיטרה אתה הכי אוהב. אל תקנה גיטרה רק בגלל שאמרו לך שהיא טובה ושיש לה שם טוב אלא תבוא ותבדוק בעצמך אם היא מתאימה לצרכים שלך.

red hot

New member
סליחה, פנדרא עולה בסביבות ה-2900

אמנם קצת יקר אבל משתלם.

מה!?

אני לא יודע מה איתכם...אבל הפנדר שלי עלתה לי 5000 שקל יותר מדי היום חצי שקל לא הייתי משלם עליה

אני היחיד שימליץ גם על סיקוואר ../images/Emo13.gif

אבל אני לא מדבר על הדגמי סטראט וטלקסטר, אני מדבר על הSTAGEMASTER. היא זולה והיא טובה.

^hunter^

New member
לא נכון

הנה גם אני ממליץ :) כל גיטרה היא טובה אם אתה יודע איך לנגן עליה..

למעלה