איזה גיוס זה 27/3/07 ?

cameman

New member
הממ...

הבנים של קורס תכנות שמסיים עוד חודשיים מתגייסים בתאריך הזה. גיוס ג'ובניקים.. :]

LiDaNh

New member
קורס תכנות?!

שלחתי להם פקס שאני רוצה להתמיין לתכנות ואז שינו לי את התאריך גיוס לזה. אני מאוד מקווה שבזה מדובר. איזה תכנות זה? של איזה חיל? יש לך אולי עוד מידע בשבילי? תודה מראש!!

belabula

New member
אתה אמור לעבור מבחנים בשביל זה..

לא כל אחד ששולח פקס ישר מתקבל לשם...

LiDaNh

New member
עשיתי פול מבחנים וראיונות בקשר לזה.

ולא הבנתי, זה קורס לתכנות או שזה למי שעשה כבר את הקורס? אוף אני מבולבל וכלום לא אומרים לי בטלפון של הצבא..איזה חיל זה בכלל? תודה על התגובות..

JusTicEMan

New member
כל"צ

אם לא התמיינת לשום מקום אז זה כל"צ בשבילך ! גם לחבר שלי יש תאריך גיוס ליום זה והוא כלצניק. ובקשר לתיכנות בשביל להגיע לשם צריך לעבור מיונים ואחרי זה קורס תיכנות של כחצי שנה ואם יש לך תאריך גיוס לזה אז פיספסת את המיונים לשם כי את הקורס אמורים להתחיל ב-11 במרץ .

LiDaNh

New member
התמיינתי למודיעין

אז מה אתה אומר בעצם?שאין מצב שזה תכנות?

JusTicEMan

New member
ועברת ?

הודיעו לך על קבלתך ? אני יודע שזה תאריך גיוס כל"צ אבל כמו שאמרו פה גם אנשים עם יעוד מתגייסים בתאריך הזה ! ובכל"צ אפשר להגיע גם למטמיע מערכות מחשב או מנהל רשת ( אומנם זה לא תיכנות אבל זה קשור למחשבים )

LiDaNh

New member
לא..

לא שידוע לי שעברתי. מה שמבאס שאמרתי להם שאני לא רוצה שום דבר חוץ מתכנות, ואת ובדברים של התכנות מסתבר שלא ממש הצלחתי לצערי. אני לא יודע מה לעשות כבר...

JusTicEMan

New member
התמיינת לגאמא ?

אני גם התמיינתי לגאמא אבל בגלל סיפור בסוף חתמתי וויתור .

LiDaNh

New member
לא

או שכן ולא עברתי בכל מקרה היו לי איזה מליון ראיונות ומיונים...אני כבר לא יודע איפה הייתי ואיפה לא

למעלה