איזה גועל

McDVD

New member
איזה גועל

טוב אולי אני קצת מגזים אבל זה נראה ממש אדיוטי המשחקים בליגה ששוחקו עם הכדור הצהוב.ראיתי את המשחק של מכבי ולא ידעתי איפה הכדור בעיקר בהתקפות של מכבי.למרות זאת מכבי קלעה אתמול באחוזים מטורפים וקרעה את ראשון לציון 40 הפרש. זה משהו,המשחקים נראו כמו שכונה עם הכדור המגוכך הזה.הוא נראה גדול יותר משום מה ובכלל הרעיון שלשחק עם כדור צהוב זה פשוט מטומטם. בנוסף זה דופק קבוצות כמו מכבי ורמת גן שמחקות באירופה וצריכות לשחק כל פעם בכדורים שונים.אבל מה לעשות ככה זה האיגוד שלנו שבשביל מיליון שקל עלובים מוכן לעשות שטויות. דרך אגב אם מישהו לא יודע אנחנו המדינה הראשונה בעולם שמשחקת במשחקים רשמיים בליגה עם כדור צהוב (ואו שהוא לא כתום).

יותר מאשר מגעיל-זה היה מצחיק

למרות שהייתי מוכן לכדורים הצהובים האלה מראש הייתי בהלם שראיתי אותם בפעם הראשונה במציאות אתמול בערב. עד לפתיחת המשחק הייתי עוד בטוח שההחלטה תשונה אבל לא,נאלצנו לשחק בכדור המוזר הזה. בהתחלה זה נראה דיי טוב מבחינתנו,מי שלקח לה זמן להתרגל לכדור היתה רעננה שהחטיאה ממצבים מצחיקים כמו שני אייר-בולים רצופים של גיא גודס לשלוש ועוד החטאה של גיא קנטור(פנוי לגמרי בצעד וחצי).ההחטאות של סבאנוביץ,אני מאמין,לא בגלל הכדור... כבר בסוף הרבע רעננה התרגלו לכדור והתחילו לקלוע מכל מצב,והסוף ידוע. חבל שהאיגוד שרוצה במעט הכסף הזה לקדם את הכדורסל עושה מעצמו צחוק. נ.ב:רק אצלנו באו כמה מטומטמים מאינטרנט זהב וזרקו כדורים ליציע או גם אצלכם?

הסכם B-)

לא צוחקים עלינו רק באירופה,צוחקים עלינו גם בארץ. אני מתאר לעצמי שכל בן אדם שיודע מה זה כדורסל בעולם,יודע שבישראל משחקים עם כדור צהוב. אולי חושבים שעוד לא הגיע אלינו הכדור הכתום...

מסקנה::::: הפאדיחה של השנה

כדור צהוב בא במטרה: 1. כסף ופרסומת (כאילו שאם אני אסתכל כדורסל אני אתחבר לזהב) 2. להכשיל את מכבי (הוא לא יצליח) מה לא עושים כאן בשביל כסף ופרסום? ועכשיו עשו לנו את הפאדיחה של השנה ממני שירלי

תקראו לזה איך שאתם רוצים...

מכבי נקמה! הכסור הצהוב הוא הדבר הכי דבילי שיש וזה הורס את הליגה... ועכשיו, איפה החולצות של מכבי ואיפה הכדור?

למעלה