איזה גודל

איזה גודל../images/Emo2.gif

ראיתם מה יש לנירו על הכתפיים? 2 קעקועים ענקיים ועם הוא לובש חולצה קצרה רואים לא חצי מהקעקוע

מיכל1082

New member
הוא חתיך לאללה...

במיוחד בכל הסצינות שהוא לובש חולצת טריקו צמודה...

שמתם לב

שבפרק שגיא בא לדבר עם רענן, אז רענן לבש בפעם הראשונה בסדרה חולצה קצרה וראו לו תקעוקעים?? שיאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

מיכל1082

New member
כי היא כ"כ מחמיאה לו... ../images/Emo99.gif

במשחק החיים הוא כל הזמן היה לבוש ככה...

j e n n y lopez

New member
אמאאאאאאאאאאאאא יכלתי לפגוש את נתן

אני בשוק של חיי!!!!!!!!!!!!!!!!!אני לא מאמינה הוא היה שנה שעברה במודיעין ליד הבית שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 חרא חרא חרא חרא חרא חרא חרא אופפפפפפ שיט פאקקקקקקק תראו הוא עשה הצגה של תיבת נח וזה באולם ספורט ליד הבית שלי ומודיעין היא לא גדולה אז יכלתי לפגוש אותו בקלות חברה שלי פגשה אותו אופפפפפפפפפפפפ דייי לא פייר חרא והיה אפשר להיכנס מאחורי הקלעים יההההההההההה דייייייייייייי וא היה בעיר שלי הוא היה ממול הבית שלי אופפפפפפפפפפפפפפ

j e n n y lopez

New member
חחחחחחחח איבטל חחחחחחחחחח

על נתן שנשפח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל בכל זאת טוב לא נורא היום אני הולכת לחברה שלי יששששששששששששש אני יראה את החתימה

נטלי!

אל תצטערי על מה שהיה לפני שנה..גם לי זה קרה..=( אפרת הייתה שכנה שלי לפני שנתיים אבל לא הכרתי אותה!! ועכשיו היא עברה דירה!!!

j e n n y lopez

New member
מה??!!?היא היתה שכנה שלך?

יההההההההההההההההההההההההההה מיסכנה זה הרבה יותר עצוב משלי מה ואפילו לא ראית אותה פעם אחת?לא יכול להיות כאילו ההורים שלך הכירו אותה?

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

היא הייתה השכנה שלך בת"א?? מסכנההההההההההההההההההההההההההההההה יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ווי, ולא דיברת איתה אפעם?? לא ידעת שהיא שחקנית??

נמאס לייייייייייייייייייייייייייייי

גא"ד!! כמה גנבים יש בעולם הזה!! כל משפט שאני ממציאה גונבים לי מה נסגר!! תפזיקו לגנוב לי משפטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ג'יזס!!

למעלה