איזה בעסה!!!

איזה בעסה!!!

עד שסוף סוף קיבלתי את הפרס שלי מרדיו קליק אף.אם - הדיסק החדש של אברהם טל - הדיסק קופץ!!!! אוף. לא נעים לי להגיד להם... העיקר הכוונה, נכון?

ednaye10

New member
תגידי להם!אין לך מה להתבייש.

הם ישלחו לך בטוח אחד חדש.לא יהיה להם נעים ממך ומהמוניטין שלהם והם יהיו חייבים לפצות אותך ולשלוח לך דיסק חדש.אם את רוצה,אני אדבר בשמך.אבל אני לא יודעת את שמך המלא ואת הכתובת ואני גם לא יודעת מה הטלפון שלהם.יש מספר טלפון על המעטפה?תני לי אותו בבקשה.אם לא פה אז את יכולה לשלוח לי מסר.

את מקסימת - על

תודה רבה. נראה לי שאני מוותרת על זה... ומה איתך? קיבלת את הפרס שלך?

ednaye10

New member
לא ,עוד לא קיבלתי../images/Emo13.gif

אור,באמת אני לא מתביישת להתקשר אליהם.אני גם ככה רוצה לשאול אותם למה לא קיבלתי את שלי עדיין אז על הדרך אני אבקש שיחליפו לך את הדיסק.מה אכפת לך שאנסה?את יכולה לתת לי את המספר שלהם?

בר דותן

New member
>תחדשי ..

ו... תפני אליהם :p לא לוותר .. עד שמקבלים משהו באמת במתנה חחח

ednaye10

New member
לא הבנתי אם אמרת לי לחדש....ולמה התכוונת.

פשוט יש לי בעיה לקבל הודעות.

ednaye10

New member
אוקיי,נראה לי שהתכוונת להגיד תתחדשי לאור.

סליחה,טעות שלי.

בר דותן

New member
חחח כן ...

לא נורא קורה..ג לי יש בעיה עם ההודעות כאן לא יודע למה ...תפוזבל

ednaye10

New member
קיבלתי את הדיסק של דיאנה גולבי

האמת שלא ראיתי בכלל כוכב נולד ואני אף פעם לא רואה.אין לי מושג מי זאת...ראיתי אותה פעם אחת בתוכנית הגמר וגם זה היה לשתי דקות.אני עוד לא פתחתי אותו אבל אני רואה שיש שם את השיר קרב אגרוף של אפרת ואם תלך מכאן,כנראה גם של אפרת,אני עוד לא בטוחה.התקשרתי אליהם היום ואני שולחת לך מסר.

ednaye10

New member
קיבלתי הצעה מאחותי להחליף אותו בחנות דיסקים:-

הוא חדש באריזה.הבעיה היא שאין דיסק שאני רוצה ממש ממש כרגע.מתי יוצא הדיסק הרביעי של אפרת???חבל שלא עכשיו.הייתי לוקחת אותו במקום...זה יהיה כזה נורא אם אני אחליף אותו אולי לדיסק החדש של יעל קראוס?

אבל

זה רמאות, זה לא חוקי, יבקשו ממך קבלה ואין לך, וסביר להניח שכתוב על הדיסק שקיבלת "לא למכירה". מה רע בלנסות להקשיב? דווקא היו לה כמה ביצועים נחמדים.

ednaye10

New member
ברדיו אמרו לי שהם קיבלו כמות של דיסקים מהספק.

מי שיקנה את זה,זה דיסק לכל דבר.לא אמרתי לה שתיקח את הדיסק השרוט ולא תגיד להם שהוא פגום.כי אז זה באמת רמאות.זה נראה בסדר גמור ולא רשום עליו "לא למכירה".למה שאשמע אותה אם אני לא אוהבת אותה??אני לא חושבת שזה רמאות.זה לא גניבה או משהו כזה.

זה לא גניבה

אבל זה פשוט משהו שהוא אסור. זה כמו שיש שתי חנויות בשמים: אפריל, וסופרפארם. אני קניתי בושם בחנות אפריל, אבל התחרטתי, אני רוצה להחליף. אני לא יכולה ללכת לסופרפארם והלחליף שם, אני חייבת ללכת לאפריל. אם הדיסק שהיא קיבלה מקולקל, שתתקשר לתחנה. אבל זה לא בסדר ללכת לחנות דיסקים שאין לה שום קשר לתחנה ולבקש שיחליפו לה. גם הדיסק שלך. זה לא משהו שקנית בכסף ומכרו לך פגום. זה הפתעה שקיבלת מהרדיו, זה לא משהו שבא עם פתק החלפה. ולחנות דיסקים אין שום קשר לתחנת רדיו שממנה קיבלת את הדיסק.

ednaye10

New member
מסרתי אותו היום לבחור מהעבודה שאוהב את דיאנה

היום החלטתי להתעלות על עצמי ולנסות לשמוע אותה.יש לי דיסקמן (כן,עדיין משתמשים בזה) ופשוט כל ההסעה בדרך לעבודה שמעתי את הדיסק מההתחלה ועד הסוף.אני ממש לא אהבתי את הסגנון שלה ולא את הקול.היא מזכירה לי את הסולנית הפריקית מ"היהודים"שאין לי מושג איך קוראים לה.בקיצור,יש לי בחור בעבודה שהוא גם פריק כזה ששומע רוק כבד וגם חברה שלו אוהבת את הסגנון הזה.שאלתי אותו אם הוא רוצה דיסק של דיאנה גולבי והוא אמר לי שהוא ישמח לקבל ושיהיה לו עכשיו מה לשמוע בדרך חזרה הביתה
אז גם עשיתי מעשה טוב ואף אחד לא נפגע.את הדיסק החדש של יעל קראוס אני אקנה במשכורת הבאה.

ednaye10

New member
תודה../images/Emo13.gif

בדרך כלל אני לא נוטה לתת מתנה מה שקיבלתי במתנה.פשוט ממש לא יכולתי לשמוע אותה...

למעלה