איזה בעסה!!

מנדליקה

New member
איזה בעסה!!

כל השבוע אני מכינה את עצמי נפשית לניתוח בשבוע הבא. כבר הודעתי למי שצריך, ובעיקר התחלתי לפנטז על היעדרות של שבועיים לפחות מהמשרד... היום בצהרים התקשרו אלי מתה"ש להודיע לי שהם נאלצים לדחות את הניתוח, כי ביום שנקבע לי אין להם כירורג.... נו באמת, בי"ח שמכבד את עצמו ואין כירורג?? אין לכם מושג איך התעצבנתי. האם אמורים להתקשר אלי ביום שני הקרוב לתאם איתי מועד חדש. אם הולכים לדחות את זה למועד רחוק מידי - אני ממש לא יודעת מה לעשות... אוף - איזה עצבים!!

g a l i 2 6

New member
גם אצלי היה בדיוק אותו הדבר

רק שלי לא הודיעו על הדחייה כי זה היה ממש ברגע האחרון הניתוח היה צריך להיות ביום ראשון וביום חמישי אני והחצי לקחנו יום חופש והגענו למחלקה לפגוש את הרופא והמרדים והפלא ופלא, התיק שלי לא היה שם, מפה לשם הכניסו אותו לפרופ' גולדנברג שטען כי אין רופא כירורוג בדיעבד התברר כי סוריאנו נסע לחו"ל והתכנון היה שהוא זה שינתח בנוסף לעוד שניים כי זה היה ניתוח ארוך ומורכב ובסופו של דבר הניתוח נדחה בחודש ושבוע ואכן סוריאנו ניתח אותי וגם ד"ר רוזין הכירורוג המקסים אז כנראה שבאמת כל עכבה לטובה.... שיהיה בכל מקרה בהצלחה ואני מקווה שלא ידחו את זה יותר מידי כי זה באמת מתסכל...

זואילי

New member
מבאס אבל עדיף שכך

קודם כל נחמד שהודיעו לך מספיק זמן מראש ולא בדקה ה 90. היעדרות של שבועיים מהעבודה תהייה לך בכל מקרה אם זה מה שתיכננת לקחת... זה בית חולים ציבורי, אז דברים בהחלט ניתנים לשינוי והזזה. חוץ מזה את ממש לא רוצה שינחיתו עלייך כירורג שיודע לעשות לפה' אבל לא יודע מה זה אנדו...חבל על העצבים. וגם אם יידחה למועד רחוק מדי, כל עוד תמשיכי עם דיכוי אז לפחות לא תסבלי מווסתות. גם הניתוח שלי נדחה, כי בתאריך המקורי ד"ר רוזין היה בחו"ל והוא היה צריך להיות בצוות המנתחים. שמחתי מאוד שדחו לי את הניתוח כדי לחכות לו. תחזיקי מעמד

לפעמים זה עדיף

בניתוח הניקוי הגדול שלי הודיעו לי גם שבוע לפני שאחד מהמנתחים לא יהיה ואם אני מוכנה לרופא אחר.....ברור שהעדפתי לדחות ולחכות למנתח שבחרתי....וכך בניתוח היו המנתחים שאני רציתי וגם הייתי יותר רגועה....(כמה שאפשר לקראת ניתוח ארוך של מעל 6 שעות......)

למעלה