איזה בעסה

Moreiro

New member
גם אני!! אז בלי הכללות!

ובלי סטראוטיפים למרות שזה לא קשור.. זה בא ביחד עם ההכללות פחחח

Tustus

New member
רק לא סטראוטיפים../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif

זה עושה לי טראומה משיעורי פסיכולוגיה
...חחחחח לא להגיד את המילה המקוללת הזאת
חחח

Moreiro

New member
חח אנחנו לא לומדים פסיכולוגיה..

(ושנה הבאה גם לא גאוגרפיה!!!!) למרות שהייתי שלשום אצל חברה שהיא לומדת בארה"ב ועכשיו היא בארץ אז אמא שלה כזה עושה לי אתם לומדים פסיכולוגיה? מה לא? וואי חבל.. זה מקצוע מעניין... כן ממש!!!!!!!!!

Tustus

New member
חחח... האמת שזה מאוד מעניין...

לפחות אותי... רק מעצבן שצריך לזכור מלאן דברים צריך לדחוס לך למוח כל דבר ומה ההגדרה שלו
... בעעע זה משגעע
ואנחנו לא למדנו גאוגרפיה אף פעם...חחחח
רק בכיתה ו' נראה לי...חחחח... ורואים את זה עליי כי אין לי מושג בכלל איפה נמצאת כל עיר ואפילו לא את הכיוון שלה...
חחח.. רק ירושלים אני יודעת עוד איכשהו איפה זה נמצא..

Moreiro

New member
חחח תגידי תודה!

וגם אני לא מתמצאת ממש בערים.. בפסח אבא שלי התעצבן עליי כי הוא הסיע אותי לת"א ושאלתי אותו אם ירושלים זה במרכז או במזרח פחחחחחחחח אבל גאוגרפיה זה לא רק התמצאות וזה... זה גאולוגיה וכל אלו.. בעעע

Tustus

New member
גאולוגיה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif תהרגי אותי אבל...

אין לי שמץ מה זה...חחחח

Moreiro

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעעעע

רוצה שאני אשלח לך את הסיכומים שלי למבחנים? חחח לכל מבחן זה סיכום של בערך 10 עמודים מודפסים בכתב בגודל 10 ואי לומדת את כולם בע"פ.. מיותר לציין ששבוע אחרי זה אני זוכרת רק חלקים (באותו ניסוח שלמדתי כמובן) או לא זוכרת כלום חחח גאולוגיה זה טקטוניקת הלוחות ורעידות אדמה והרי געש וכל השטויות האלו.. עכשיו תוסיפי לכל נושא סלעי יסוד וסלעי משקע שנדחפים לכל מקום ותוסיפי את כל הדברים שהמשוגעים האלו שכותבים את הספרי לימוד רוצים שנדע (או יותר נכון רוצים שנקרא והם ירוויחו מזה כסף..) חחחחחח וואיי אני עייפה.. אני הולכת לישון חחח נדבר מניאנה.. אני מקווה
לילה טוב

Moreiro

New member
ואיי תיזהרי...

את מתחילה להידרדר לסמיילים- משם אין דרך חזרה!

Tustus

New member
חחחחחח...../images/Emo6.gif

אני יודעת...
התמכרתי גם לזה...חחח
אז עכשיו אני מכורה ל- סמיילי, חחחח, ו-... מה יהיה הדבר הבא
חחח...

Moreiro

New member
סימני שאלה וסמני קריאה?? חחח

אני כבר התרגלתי להביא אותם בזוגות כי בווינט זה עושה את זה באייקון כשעושים פעמיים יענו !! או ?? אז אני תמיד עושה בזוגי אלה אם כן אני עושה ?! חחח ואלו תולדות חיי

אבל......../images/Emo41.gif

אני ערה
אז יאללה אנשים !!!!!!!! מה זה ללכת לישון בשעה כזאת ?????
. כולם לקום!!!!! ויאללה ויאללה ויאללה בלאגן!!!!!!!!!!! חחחחחחחח
:- ~~ח--י--ר--פ--ו--ן~~

למעלה