איזה בעסהההההההה

AnGiE My BaBy

New member
איזה בעסהההההההה

אני מנסה כמה שבועות להיות מנהלת של פורום ג'סיקה אלבה ופתאום אני קולטת שיש כבר פורום איזה סתומה אני וואי אני המומה מעצמי טוב בקיצור מה המצב אני חדשה כמו שאתם רואים וזהו אין לי מה לחדש לכם רק להגיד לכם שזה אחלה פורום וטב שאתם כאן וכמה אני סתומה בטח אתם פה כבר שנים איזה דיכאון....... יללה ביי

חח אני לא ישנה דווקא..

אבל אני לא מחברי הפורום הממש ממש קבועים.. אני מבקרת מידי פעם.. חח ברוכה הבאה! ואיזה באסה שלא יצא לך להיות מנהלת..

123יעל

New member
חחח לא נורא בובה! וואלקם!

למאן האמת אנחנו פורום מלאך שחור, שמתימר להיות גם פורום ג'סיקה אלבה, זה דיי בא ביחד.... אז ברוכה הבאה, תהני!

AnGiE My BaBy

New member
איזה חמדמדות אתן....

יללה בנות שפכו פרטים- מי אתם, מאיפה אתן באות ולאיפה הולכות, ספרו ספרו אל תתביישו זהו דרך אגב שאלה לכל הבנות החמודות (אני מקווה) של הפורום- יש כאן מישהי דו או לס
אתם לא חייבות לענות כאן, אני נמצאת גם בפרטי....
יללה פשושות עפתי כל טוב

123יעל

New member
אני

יעל בת 16 מחיפה! סדרות אהובות: מלאך שחור (ז"ל) חברים, 24, שנות השבעים והאקדמיה לצחוק אני מהוותיקים של הפורום, עוד לפיני שהיה מנהל אפילו,זוכרים? קיצר, אין בנות חמודות חוץ ממני וצדוש! חחחח סתם! יש פה הרבה! אבל לא הבנתי מה שאלת, משהיא דו או לס? מה? אה ויש פה עוד כמה שאוהבת גם את אנג'לינה ג'ולי, כנראה זה בא ביחד... חחח אם כבר מדברים על אנג'לינה אז דוד שלי הולך לשחק בסרט אם אנג'לינה ג'ולי ובראד פיט! תפקיד קטן אבל עדיין זה מגניב! מה כבר אמרתי את זה בפורום לא יכול להיות.... נו הייתי חיבת להכניס את זה איך שהוא!!

dark angel 17

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני שרונה,בת 17,אני אוהבת את הסדרות מלאך שחור,מכושפות,רוזוול,המרוץ לאתמול וג'ואן מארקדיה,אני מעריצה את ג'סיקה וחולה על דרו פולר השווה ממכושפות!!!

למעלה