איזה בלגן!!!

*יפעת*

New member
איזה בלגן!!!

מה בסך-הכל אמרתי? אמרתי שמתכונתו הנוכחית של הפורום לא מוצאת חן בעיני, זה הכל! מה כולם מתעצבנים ולוקחים את זה קשה? אני מצטערת, לא הייתי צריכה להגיד מה שאני חושבת. האמת היא, שאם הייתי יודעת שהתגובות יהיו כ"כ נזעמות, לא הייתי כותבת כלום! למה כ"כ קשה לכם לקבל ביקורת? לדעתי הפורום לא משרת את מטרתו!! כ"כ קשה לקבל את דעתי? למה? כי אני בת-זוגתו של מנהל הפורום? זה לא צריך להיות קשור! גם לי יש דעות ומותר לי להגיד אותן! והכי אירוני זה שמסתבר שעוד הרבה חושבים כמוני. אז גיל וחוכמית היקרים, אני ממש מצטערת, לא הייתי צריכה יכתוב כלום, פשוט הייתי צריכה להפסיק להכנס לכאן יותר ואתם יודעים מה? זה בדיוק מה שאני אעשה! למה לא עשיתי את זה קודם? כי אתם אנשים מדהימים ומקסימים שיכולים להפוך את הפורום הזה למדהים ומקסים! זה נאמר מתוך איכפתיות!! קשה היה לי לשבת בצד ולראות פורום עם כ"כ הרבה פוטנציאל הולך לאבדון. המשתתפים כאן פשוט נפלאים והמנהל, טוב, אין לי מילים - פשוט מדהים (אולי אני קצת משוחדת...)!! אז לא חבל? כן, חבל מאוד!! הפכתם את הפורום הזה לחממה שבה אתם מסתלבטים, מריצים בדיחות, מתדיינים על דברים ברומו של עולם... מה הקשר? משתתפים חדשים לא מוצאים את מקומם, לא מרגישים נוח לכתוב שהם צריכים מכם עזרה ותמיכה בגלל שאתם סגורים בתוך עצמכם ועסוקים בפיטפוטי סרק!! זה כל מה שרציתי להגיד! זה כל-כך נורא? קצת ביקורת בונה אף פעם לא הזיקה לאף אחד (בהנחה שהבינו אותה)!! אז לא צריך להתחיל לאיים במחיקת הודעות ובחסימות וכו´... חוכמית היתה תוקפנית בתגובתה ומה לעשות, אני לא סובלת שתוקפים אותי, אז לא נשארתי חייבת. צ´יפי היקרה, אל תרגישי רע, זה לא היה בגלל ההודעה שלך ספציפית, זו פשוט היתה ההודעה הראשונה שתפסה את עיני, זו היתה יכולה להיות גם הודעה של מישהו אחר!! בקיצור חברים, אתם באמת אנשים מדהימים, אני לא אומרת את זה סתם, אם עושה לכם טוב להמשיך את מה שאתם עושים עכשיו - סבבה!! אבל אל תתפלאו אם לאט לאט אנשים וותיקים ינשרו ופתאום לא תהיה כניסה של חדשים (מה שכבר קורה אבל כנראה לא מפריע לכם יותר מידי)!! אני לכאן לא אכנס יותר, אז לא תצטרכו לסבול אותי שוב. אני מצטערת שההודעה שלי לא מתחברת לכם עם העובדה שאני החברה של גיל, אבל שוב, גם לי יש דעות ומותר לי להביע אותן. ההודעה הזו נכתבה רק כדי להבהיר כמה דברים, כדי שאף אחד לא יפגע אז אין צורך לכתוב לה תגובות... אוהבת יפעת.

תמוזB

New member
הטעות שלך, יפעת, היא:

שאין כזה דבר "לא משרת את מטרת הפורום". זה לא פורום שעוסק בפוזיטרונים או בפיזיקה גרעינית.... זה פורום שמתיימר לעשות טוב לאנשים, ואם למישהו טוב לדבר על אפיית עוגת גזר (נכון שזה איחס ?) אז מי שרוצה שיענה לו ומי שלא רוצה שלא יענה לו, וזה עדיין רלבנטי !!! כי זה עושה לו טוב וזו מטרת הפורום, לא ?

Mאיה

New member
ואני חושבת שאתה טועה.

תסתכל אחורנית בדפים...ממש בהתחלה. נכנסו לכאן אנשים שדיברו על מועקות שלהן. אני חושבת, ואני גם טעיתי בזאת שהפורום נהיה צ´אט- שוב, גם אני חטאתי בזאת. יש קישור לעמלה לצ´אט...כל מי שרוצה יכנס. אנשים כבר לא נכנסים לכתוב על מה שכואב להם, כי אין מקום לכאב שלהם. שים לב כמה אנשים חדשים נכנסו לאחרונה, רשמו היי, ניסו להשתלב ולא הצליחו?! ונעלמו... הפורום הזה מיועד לתת לאנשים שלא מרגישים טוב מקום להתבטא. הפורום הזה במתכונתו הנוכחית לא עושה זאת! נקודה! יש צאט בשביל לספר איך יצאה העוגת גזר(האיכסית). שוב, גם אני חטאתי בצ´אטיות, אבל באיזשהוא שלב צריך להבין שטעינו ולתקן!

תמוזB

New member
Mאיה,

אבל זה רק טבעי שאנשים שכבר יצרו קשר, רק כאן או גם במציאות, ימשיכו לפתח אותו גם מעבר ל"להרגיש טוב" הראשוני. כעת ההרגשה הטובה כוללת שיתוף בדברים נוספים והחלפת דעות וחוויות אחרות. מה שאת אומרת - לכאורה - זה שאחרי שמיצו את ה"להרגיש טוב" הראשוני יצאו ? או שימשיכו להרגיש רע כדי לכתוב על זה ? אני בכוונה מקצין כדי להדגיש את האבסורד.

אבל מאיה,

בתקופה שצ´יטטנו בינינו בכיף שלפני החילוקי דיעות הצעקניים + העקיצות + ההיפגעויות - כן נכנסו אנשים חדשים וכן נהנו מהפורום הזה... לדוגמא: שני, יערה... (ואני מדבר על תקופה מאוחרת יחסית, כשכבר היינו לגמרי בקטע של "הצ´אט"... ובמלא שיחות פנימיות...) אני מניח שיש הרבה סוגים של פורום תמיכה ואני חושב שעד שהתחלנו בקטע הנוכחי של הויכוח הכואב (כי הוא מכאיב לנו ומסעיר אותנו וזה בסדר), היינו פשוט פורום תמיכה "אחר"... אני חושב שיש מקום לפורום תמיכה כמו שהיינו, שאולי לא נותן עצות באופן שבו עושים זאת פורומי תמיכה אחרים, אבל בהחלט נתן את תרומתו המשמעותית בדרכו... לא?! שלך בביישנות בן

צר לי. אם הייתי המנהלת גם הייתי

מוחקת חלק מהודעותיך שהתיחסו לגופו של אדם בצורה מאוד לא מלבבת מאוד לא בונה, אבל מאוד ביקורתית ("פלספנית" "קוראת את השטויות שלך" "פטפוטי סרק" ועוד ביטויים). הודעות כשלך היו מבריחות כל חדש מכל פורום. ובקשר לזה שיש עוד שחושבים כמוך, אז גם לדעתי הודעותיהן היו מבריחות כל חדש מכל פורום. חוכמית לא היתה תוקפנית בהודעתה, היא היתה אמפטית מעל ומעבר. כנראה שזו פונקציה של בגרות. גם להעביר ביקורת אם היא מוצדקת ואם היא לא, צריך לדעת איך. הדרך של "אני צודקת ואתם סתם מפטפטים ומורידים את הפורום לאבדון" זו לא הדרך הנכונה. גם כל נבואות האימים שלך על הדברים האיומים והנוראים שעלולים לקרות בפורום לא ממש נכונות, ולא מקדמות שום דבר לאף כיוון. והדיון של מה זה אינטרנט והאם יש הפרדה בין החיים האמיתיים לוירטואלים היא סופר רלוונטית במיוחד במה שמתרחש בימים האחרונים כאן בפורום שלאנשים יש ציפיות לא ריאליות מהפורום. אם לא שמת לב הפורום הזה הוא באינטרנט, והאנשים נפגעים מאוד בחיים האמיתיים. לכן דיון בקשר ביניהם, האם יש הפרדה ביניהם ,אם כן מהי, ואם לא איך מתמודדים מול זה, מאוד אבל מאוד אבל מאוד רלוונטית לפורום. גם אם נכשלת לראות זאת, קורה, מכאן ועד לקרוא בשל כשלונך להבין את ההקשר, לדיון העקרוני הזה פטפוטי סרק שלא קשורים לפורום שמרחיקים אנשים, המרחק גדול. ובקשר לכניסה של חדשים, ראיתי כמה בימים האחרונים. אבל עוד כמה הודעות כשלך עם נבואות הזעם זו אכן יכולה להיות נבואה שמגשימה את עצמה כי אנשים יברחו. לפעמים צריך להגביל משתמשים ולמחוק הודעות לא כי הכותב היה גאון הדור, או כי המסר היה כל כך גאוני אך חתרני עד כי אין אפשרות למנהל או לכותבים להתמודד עם חדשנותו, אלא כי מדובר בהודעות גועליות, קנטרניות ופוגעות שלא שייכות לפורום (זה פורום להרגיש טוב לא פורום דעתה השלילית של יפעת על כל מה שזז כאן בפורום עם שמות תואר לא מחמיאים). וההתממות שלך עכשיו לא משנה את מהותן של הודעותיך המקוריות. ולך שאומרת שזו הבחירה של אחרים, ולא מבינה למה אנשים נפגעו, הנה קטע שכתבה כותבת בפורום. מזהה? "גם אני פעם הייתי אומרת את השטויות האלה: "את בוחרת איך להרגיש...." אם כך את רוצה לחשוב, בבקשה. עצה שלי, אף פעם אל תגרמי לאנשים להרגיש רע ואח"כ תגידי להם שהם בחרו להרגיש ככה! את צודקת חלקית, בדר"כ הבחירה בידינו אבל לא כשברור לחלוטין מה היתה כוונת "המשורר"." לדעתי כל מי שנעלב בפורום וכל מי שעזב/עוזב יעזוב את הפורום זה בגלל שלא היו לו ציפיות ריאליות מהפורום. שזה אכן מצער, אבל הציפיות היו לא ריאליות.

למעלה