איזה בלאגן

JuveFan

New member
איזה בלאגן

אנשים מציפים, ילדות קטנות עושות בלאגן, לאנשים יש בעיה עם המשחק... למה אין מי שמטפל? איפה המנהלים?

ElioRRam

New member
הם לא כאן

וזה לא בסדר =// אולי תהיו בוגרים כבר??? דיי אנחנו לא בני 6!!! אאי אפשר להסתדר בלי מנהלים~!?~??

JuveFan

New member
זה טוב ונחמד שאנחנו בוגרים

אבל גם הבן אדם הכי בוגר בעולם לא יכול לטפל בבעיות ניהוליות ובבעיות של המשחק כי אין לו גישה לזה.

צודק במאה אחוז

יש פה המון בעיות ואני מאוכזב לחלוטין מהעובדה שהמנהלים לא מגיבים, חבל מאוד, אני יודע שזה לא פורום רגיל אבל אפשר לעשות חלוקת עבודה, זה לא שהכל נופל על מנהל אחד... מאכזב מאוד

ElioRRam

New member
זה נכון..

היה אפשר למנות איזה 2-3 מנהלי משנה כאלה שידאגו לסדר בפורום ושתהיה להם גישה בסיסית להנהלה של המשחק...לפחות משהו...

gox1

New member
צודק ב100%!!!!!!

ואני אגיד לך עוד משהו: אנשים פה משוויצים בגיל שלהם ומשמיצים אנשים אחרים בגלל הגיל וזה הדבר הכי לא יפה!! אנשים לא נשפטים לפי הגיל שלהם!!!! ובהזדמנות הזו- תתבגרו כבר!!!!!!!!!

ElioRRam

New member
שמע לי..

אל תרד מזה, אנשים פה סתומים אחד אחד...חוץ מכמה בודדים.. אחת חושבת שאם היא בת 16 (ואי אפשר לדעת, כן?) היא יכולה לפתוח פה על כולם, וככה זה הרוב כאן... כמה שאני לא יגיד וידבר ויצעק אנשים לא יקלטו...אבל אני ממשיך כי לאט לאט אני רואה כאן יותר אנשים חכמים, אולי מתישהוא אנשים יתחילו להבין.. לדעתי עד שלא יתחילו להעיף מכאן כמה אנשים ו/או ינעלו להם את המשתמש אף אחד לא ילמד לקח. והכל מתחיל מהתפקוד הירוד של ההנהלה. להופיע פעם בשבוע ואחרי זה להיעלם לשבוע שלם, ולהשאיר ככה פורום בלי איזה מישו אחד אחראי עם סמכות מסוימת, זה פשוט סוג של זלזול. לא צריך הרבה השקעה, רק למנות מישהו מסוים, לתת לו את הססמכות, ומצידי תיעלמו לשבועיים. סוף חפירה XD

gox1

New member
המנהלים כאן צריכים לקחת את הפורום

הזה* קצת יותר בידיים!!!!!!!!!!

למעלה