איזה בית יפה

איזה בית יפה

שלום זה קצת נדוש אב שיפרתי קצת קיבלתי אישור לעשות תחרות הבית הכי יפה לפי כמה קריטריונים... כדי להירשם צריך סימס 2 הבסיסי ואם הבסיסי לא פועל או משהו אז תשתמשו בהרחבה אבל תשתמשו רק בדברים הבסיסים. אסור להשתמש בחפצים שהורדתם מהאינטרנט. תרשמו: שם גיל כמה זמן משחק בסימס התחרות: תפתחו סים ותעשו לו קודים עד שתגיעו ל80 אלף סימולנים. (בתחרות גודל החלקה הוא לפי בבחירתכם)... ותתחילו לבנות בית עם הכסף הזה. הקריטריונים הם: הבית צריך להיות מרוהט וצבוע מבפנים ומבחוץ עם רצפות בכל חדר. מחוץ לבית חייבת להיות צמחייה יפה. בבית צריך להיות: סלון, מטבח, מקלחת וחדרי שינה. בסלון צריך להיות את כל מה שצריך כדי להעלות סקילים, כסאות או ספות, מחשב וטלוויזיה. וגם אזעקה. במטבח צריך להיות: שיש, שולחן עם כיסאות, מקרר, תנור, מדיח כלים או כיור ואזעקה נגד אש. במקלחת צריך להיות מקלחת או אמבטיה, כיור לידיים ואסלה. במחדר שינה צריכה להיות מידה זוגית. לבית חייבים להיות חלונות. שכל חדר וחדר יופרדו בין קירות. לבית חייב להיות גג. ואתם יכולים להוסיף עוד דברים משלכם אבל רק בסיסים ולא דברים שקיבלתם מהתוספות. אפשר להוסיף גם מרתף מי שיודע אבל צריך להשתמש בו. בחוץ אפשר להוסיף בריכה או אגם. תצלמו את הבית מ4 כיוונים מבחוץ ומלמעלה, תמונה של כל חדר, ותמונה כוללת של כל החדרים.

קטקטXD

New member
חחחח...

אם אצרת מה צריך להיות בכל בית אז הרוב הבתים יהיו דומים לא :) חחח מה ואי אפשר לעשות נגיד מטבח ופינת אוכל יחד?? כאילו חייב להפריד בקיר? אני יכולה להוסיף חדרים שלא הזכרת? כמה חדרים אפשר? מאיפה אתה יודע שלא יעברו את התקציב?

תגובה ל"חח"

אמרתי שאפשר כל מה שרוצים רק שיהיה לפחות מה שלמעלה את יכולה לחבר חדר אוכל עם סלון אבל שיהיה רק חדר אוכל לבד מה שלא כל כך הגיוני...

קטקטXD

New member
לא הבנתי את התשובה :)

אני יכולה לחבר חדר אוכל עם סלון? או לא? לדעתי זה איפשי לעשות ככה. אני אישית אוהבת מטבח אמריקאי פתוח וחדר אוכל ובלון וחדר מדרגות בחדר פתוח ענק כזה.. בקיצור. יש לי משהו מהתחרות שלי, אבל זה גם יכול לשמש פה :9 אז אני ארשם ואני נותנת לך כבר תמונות של יסודות הבית (קירות\חלונול\דלתות וכדומה :)

אפשר כבר להרשם

ובקריטריונים עזבו את זה שכל חדר צריך להיות מופרד בקירות

קטקטXD

New member
נרשמת!

מתי צריך לתת תבית? יש שלבים או משוה? או רק לת בית?עד מתי? חסר לך מידע ף\ שם קטיה גיל 14 כמה זמן משחק בסימס שנה וקצת

שירשמו עוד

אני בינתיים עובד על פרס אני מקווה שאני יצליח ואם את היחידה תזכי אוטומטית

CHENMN

New member
יכול ליהיות שאני מצטרף...

אבל קודם אני צירך שיחזירו את המחשב מהשידרוג

לא חייב

אם יהיו לפחות 6 רשומים אז נעשה כמה שלבים ואגב הפרס עדיין בהכנה אני ממש מקווה שאני יצליח להכין אותו אם לא אז תרגישו טוב זכיתם בתחרות ואני יחשוב על פרס אחר

קטקטXD

New member
אנשים זו תחרות!

תרשמו.. דשדשתי קצת בשרשור ובכלל לא הזכירו שזו תחרות :)

יואו אני מצטער

אני הבן אדם הכי דפוק בעולם הכל כתבתי חוץ מזה שזה תחרות אז עכשיו כולם יודעים ותודה לזה שהעיר

WTF?!

קיבלתי אישור לעשות תחרות הבית הכי יפה לפי כמה קריטריונים... התחרות: תפתחו סים ותעשו לו קודים עד שתגיעו ל80 אלף סימולנים. (בתחרות גודל החלקה הוא לפי בבחירתכם)...

קטקטXD

New member
התכוונתי בכותרת ../images/Emo3.gif

"הבית הכי יפה" מיי היה חושב שזה תחרות?? אולי יחשבו שזה הבית הכי יפה שהוא בנה או שהוא מצא בית יפה או משהו.. אז רשמתי כי קצת נרשמו אולי כי הכותרת לא מספיק אינפורמטיבית :) להבה-"תחרות חדשה!-
הבית הכי יפה
" אני אוהבת לשים סמל שיסמן את התחרות ובכל הודעות מנהל התחרות לשים את זה שיהיה קל למצוא :)

הכותרת לא אומרת כלום

הייתי צריך בכותרת לכתוב שזו תחרות כי אחרת כמו שאמרו חשבו שבניתי הית ממש יפה

טוב

אין נרשמים ואני כבר נוסע לאילת ביום ראשון אז אני חוזר ביום שישי אם לא יהיו רשומים אז לא תיהיה תחרות אין מה לעשות

למעלה