איזה ביאוס

giulietta

New member
איזה ביאוס ../images/Emo10.gif

עד שסוף סוף היתה לי שעה תמימה לנוח לפני האטרף של אחר הצהריים, נוחת כאן האינסטלטור . ממשש את הרטיבות על הקיר ואומר ש "אפשר לנסות לפתוח ולראות מה קורה" . אמרתי לו "בסדר, מתי?" (יעני , רמז, בשום אופן לא עכשיו, אני בסייסטה, אתה לא רואה?
). הוא אומר לי "מה מתי? עכשיו"...
דקה אחרי שהעוזרת הלכה. אתם לא תאמינו מה הוא מצא שם....עשה חור ענק בקיר וחשף קן נמלים... נשבעת לכם, העולם השתגע...

מיכל31

New member
ג´ולללל

מזל שהוא חשף את הקן, מתאים לך יותר שיירות שמטיילות בכל הבית?

נשית~37

New member
YYY

איזה עצביםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחח לא נורא ג´ול....כנסי שוב לFOX ...

sahr12

New member
לך אל הנמלה עצל....

ספרי קצת על הנמלים...שחורות??או חומותקטנות?? יש תשחורות הבונגילות שהולכות מהר,מהרררררררררר........כאילו ממהרות לפני שיסגרו.....ויש תחומות הקטנות שרמנטיות כאלו...הולכות בסוטול.. וכל העולם על ה"ז".......חחחחחחחחחחחחחחח

giulietta

New member
זה הולך ו"משתפר"

חור ענק בקיר, המדרגות מלאות בגושי בטון ומה הוא אומר לי? "צריך לפרק את הארונות אמבטיה, הצינור עובר מאחורה"...
חצי שנה אחרי שפירקתם ת´ארונות והחלפתם את התקרה...
"זה בטח לא עכשיו" אני אומרת לו. הוא מסתכל עלי ברחמים... "טוב, תנקה פה לפחות?" "פששש..." הוא מגלגל עיניים "איזה רעיונות יש לך את..." -"מה יש...אלה שלפניך לפחות אספו הכל..." -"טוב...תביאי שקית". הבאתי שקית. הוא החזיק, אני אספתי. דיייייייייייייי וזה בכלל לא בית שלי

גו´ל

את יכולה אם כבר לבדוק משהו. אומרים שאם קן הנמלים אפשר לבדוק אם יש כישוף עלייך. אז יושבים על הקן אם נדבקו אז יופי. ואם חלילה לא! צריכים לבדוק עם האינסטל´ מי עשה כישוף.

giulietta

New member
צ´יצ´יליה

אם כל חודשיים פותחים פה את הקירות, אז ברור שיש עלי כישוף
רק צריך לברר מי זה שאוהב אותי כל כך... (חחחחחחחחחחחחחח עוד צוחקת מהנמלים של סער חחחחחחחחחחחחח)

sahr12

New member
חחחחחחחחחחח...

אני לפעמים יושב על המדרכה בבקר מחכה להסעה... ורואה את כל הנמלות....חחחחחחח אחת מושכת קליפה של גרעין שחור... פתאום באה ערסית אחת.....כאיו אומרת לה.."למה מה??????זה שלי!" נותנת לה כאפה עם הרגל הקטנה.....ולוקחת תגרעין לכייון הסופר סנטר.... אחריה נמל שחור...כושי כזה...הולך מהררררררררררר........עולה עליה... היא צועקת.."די כבר נווווווו......" והוא ..דורך..לוקח תגרעין.. היא רצה קוראת לכל המשפחה העיראקית שלה....באות כל הדודות.... ררררררררר......רודפות אחרי השחור...... פתאום.............פייייייפפפפפפפפפפפפפפפפפ!!!!!!!!! אוטובוס כמעט עולה עליי......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה