איזה בושות!!!!!!!

טוב קיצר בנבננותתתת

אני זזההההה טו בשבט שמחחחח
!! אל תאכלו הרבה דברים מתוקים שלא תשמינו
חחחחחחחחחחח יאאלה בייוש בנות חג שמחח..!!!

סתם הנטלי השרמוטה הזאת כולה

חייה בסרטים..הייתה מתה להיות בת דודה של שרון טחחחח מעפנה!! נטלי תעופי ואל תחזרי לפה יותר! שונאות אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך בעעעעעעע דוחה לנו ת'צורה

ו..?!../images/Emo4.gif

בו וואט?! מה את רוצה להגיד פה כפרה? שהוא בן דוד שלך?!
ומצד שני.. זה גם לא יפה להיות כאלה..היא צודקת מה זה לאיים על סבתא שלו?! מסכנה מה היא עשתה לכם?!

אבל למה אתן מאמינות לה?!?!

פסדר.. זה באמת לא מתאים שמקללים את סבתא שלו ומטרידים אותה בטלפון אבל תעשו טובה רק אל תאכלו כל דבר קטן שילדה מסכנה שרוצה שיקנאו בה אומרת סבבה?! זה משגע אותי!

למה?! דיי איזה כיף לך!!.. אבל נטלי,

מה הולך פו? למה רבים? ובאמת סבתא שלך מסכנה עם כול זה...

טוולי

New member
טובב חלאסס חח ני חייבת להגיבבב

למהה שקורהה פהה
נטלי הבנו וקלטנו שאת בת דודה של שרון וזה שאת בת דודה שלו זה לא עושה אותך יותר מיוחדת מאיתנוו את פתחת פה את הפה שלך יותר מידי ודיברתת ממש מגעיל
לא שבאווו חס וחלילה וקיללו את שרוןןן, בסך הכל הבנות פה אמרו את מה שהן חושבות
אז מה את ישרר מתנפלת ומקללתתתתתת אותם תחשבי פעמיים לפני שאת פותחת את הפה הגדול שלך ואף אחת מפהההה לא מגיע את היחס המגעיל שלךךךךךך וגם נגיד שאת בת דודה של נולי אז מה את חשההה מזהה בכל הודעה מזיכרה את זהה מתלהבת מזהההה תביני ק-ל-ט-נ-ו שאת בת דודה שלו
חלאסססס להמשיך עםםם הצעקותתתת שלךךךךךךךךךךךךךךך וגם עם משו מציקק לך דברי יאפה פשוטטט נמאססס נמאססס מהיחס המגעיל הזה שלך
אלל תתיחסו אליה סתםםםם עוד פקאצהההה-/ בננות חולה עליכםםםםםםםםם

צודקת!!!

כמה כבר אפשר? אנחנו אמורות להיות מאוחדות... אז חלאס!!!זה נמאס!!! בגלל כל המריבות האלה הרבה בנות ירצו ואפילו רוצות עכשיו לעזוב...

דוגרייי.........להגיד לכם משו

אני חדשה פה.... אבל ירד החשק מלהיות פה עם כל המריבות שלכן.. בנות צריך להיות מגובשות וחמודות אחת לשנייה אחרת מה יוצא לכן מזה.?? סתם רוצים לעזור את הפורום והוא ינטש... את בת דודה של שרון?? סבבה .. אני לא מבינה למה צריך להקים מהמומה הוא בנאדם בדיוק כמונו רק שהוא זמר ושר מהמם והוא מושלם.. לא צריך לקנא במה שאין לכם תסתכלו על מה שיש לכם.. ותפנימו... אוהבת......

זה היא התחילה זה חד פעמי חחח היא

פשוט ילדה מסנה! והיא באה לפה רבה והולכת.. סתם זאתי.. וברוכה הבאה.. :)

shoshishoosh

New member
נטלי כנסי.......

מי התקשר אל סבתא שלך? ואיך את יודעת שזה בנות מהפורום הזה? ובנות..אני לא מבינה זה פורום של הגיים בויז וכולן צריכות להסתדר פה ולא לקלל אחת את השניה...אם אחד מהבויז יכנס אתם יודעות איזה פאדיחות? זה כבר מעצבן..וגם לא מספיק שיש לנו את כל הבלגאנים עם המתחזים..ואתן מוסיפות עוד...תפנימו..

shoshishoosh

New member
אולי היא באמת בת דודה שלו...

אתן יכולות לא להאמין לה אבל היא באמת יכולה להיות בת דודה שלו..אי אפשר לדעת...

גם אם כן וגם אם לא...בנות היא צודקת

זה לא יתכן שבנות יתקשרו למשפחות ויציקוווו זה באמת בושה!

למעלה