איזה בושות!!!!!!!

בואנה את אומרת לא לקלל סבתוות

ואת מקללת בעצמךךךךךךך תירגעי הבנת!?? מה את מקלללת את סבתא של ספייר .. תרגגעעיי !

הלווווו נטלי או איך שלא קוראים לך

תרעגי ומהררררררררררר.....!!!!!!! מה יש לך???????? אז את בת דודה של שרוןןןןןןן יופי כייף לך תהני אבל מה את מקללת את סבתא שלה מה את דיסלקטית את לא קולטת מה שמדברים איתך יא מטומטמת ומה את חושבת שאת מאיימת עלייה עלקקק "אני יגיד לאדם דברים רעים עלייךך" היא שמה עלייך זין ימפגרתתתתתת ולכי תחלמי להיות בתדודה של שרון בנאדם כזה מושלם ובתדודה כזאת דפוקההההה@#@!!!!! יאלללה לכי חפשי חיים

תודה יפה שלי מוואההה

ראסמי היא חשה שאני מפחדת תגידי לאדם דברים עלי חחח! כיאלו הוא מכיר אותי ושיכיר אותי אותי מיצדי ואני לא מפחדת ! חתיכת שרמוטה

אויי תגידו מה נסגר איתכם|?

סתמו וזהו קשה?כולכם תהיו בשקט והאשכול ירד.. מה כולכם עכשיו בריבים?..יופי שיגידו מה שהם רוצים "סבתא שלו.." "דודה שלו" כל עוד זה לא נכון..אין על מה להתעצבן!

mor dahan

New member
נטלי מימון יסנובית שרמוטה!!!!

למה מי את חושבת שאת בכלל ?! יחתיכת פוסטמה!!! פחחח עלאק דודה של שרון חחח הצחקת פה את כולם ימכוערת סעי סעי מפה !!!

איזה חרטטטטטטטטטה

עצבנית שהיא בת דודה שלו מה אתן מאמינות לכל אחת? אלוהים איזה תמימות.. תהיו בריאות! נטלי כפרה צאי מהסרט שאת חיה בו

חחחח את רואה נטלי לא רק אני נגדך

אז תסתמי ותמסרי לשרון ד"ש חםםםםםםםםםםםםם! סבבה יאלה עופי

איזה חרטטטטטטטטטה

עצבנית שהיא בת דודה שלו מה אתן מאמינות לכל אחת? אלוהים איזה תמימות.. תהיו בריאות! נטלי כפרה צאי מהסרט שאת חיה בו

your star

New member
שטויות במיץ..עלק בת דודה של נולי../images/Emo70.gif

תפסיקי לבלבל ת'מח כי אם היית בת דודה שלו היית מכבדת את הפורום ואת הבנות פה ולא מדברת ככה...
אז דיי לחרטט...

נכון צודקת.....

וואי איזה וואחשה הנטלי הזאת עשתה לי מזללל רעעעעעעעעעעעעעעעעע נפל לי הפלאפוןןןןןןןן אוףףףףףףףףףף לעזאזלללללללללללללל

למעלה