איזה בושות!!!!!!!

איזה בושות!!!!!!!

מה אתן מתקשרות לסבתא שלי?!?!?!<שהיא גם סבתא של שרון> אני ושורון בניי דודים ורק שתידעו לכן בנות שזה ממש לא יפה מה שעשיתן לסתבא שלי... ועוד שאתן מקללות אותה והכלל היא אישה טובה ומתוקה ומאוד חשובה לי לשרון ולכל הנכדים!!! אז באמת אם אתן רוצות מש'ו אתן יכולות להעביר לי ואני כבר ימסור לוו..!!! אבל לא להטריד אנשים שיותר מבוגרים ממכם!!

Charmed Galia

New member
בלאטטטטטטטטטטטטטטט../images/Emo11.gif

אני עומדת להתחרפן תשרשרי ביצ'

ינעל אמא שלך היית מצה

מתוקתייייייייייייייייייי את אוהבת את אדם והוא בכלל לא יודע מי את ימכוערתת אששש.!!!!!! שרון אחד האנשעיםם הכי מושלמים בארץ והוא הבנדוד הכי שוווה שלי ואת תדברי עליו יפהה מבינההההההההההההההההההההההההההההההההה

שביי בשושוו יסתומההההההההה

סצתמי ת'פה מה את מתערבתתתתת שתדבר יפה על שרון הוא בן דוד שלי והיא פותחת יותר מדייד את הפה שלהה גם כןןן זאת ואני יקפוץ עלייה כמה שבראש שלי ימכוערת אששששששששששששששששש

טובב הגעתתת לי מעללל ומעבררר

שתקיייי כברר הןן לא קיללו אותך או משהוו וחס וחלילהה גם לא את שרון!! אזז כדאיי שתלמדי גם לקרוא.... כי שמתי לבב שאת לא יודעת לספורר... ושביי בשקטט כברררררר יא קרציההההה

../images/Emo25.gifיפה שלי.....

עזבי אותה סתם חשה..... אל תתיחסי לשטויות את יודעת ששרון הוא מושלם והוא דוד שלך אז עזבי אותה היא מקנאה בך גם אני(מתוודה)חיחיחיחיחיחי..... יפה שלי....מואההההה!!!!

שוףףףףףףף חנפניתת!

סתמי! עלק אני מקנא בך.. יאוווווווווווווווווווווווו ממה יש לקנאות בדיוק??

לקנאות בזה ש...

היא דודה של שרון אני מאמינה לה ואז אני חנפנית יש בעיה עם זה? ודרך אגב בנות אין לי כוח למשחקים האלה ולריבים....

שוטבלית...

את מזה מצתווקה אני שמחה שאת מאמינהה ליי ואפילו אתן יכולות לשאול את שרון אם יש לו בת דודה בשם נטלי מימון בכייף תישאלו אותוו!! תעשו מה שאתן רוצות אם להאמין או לא להאמין !!!!!! ושובלית את מזה חמודה.:)

למעלה