איזה בושה !

HyperNovA

New member
איזה בושה !

כאן בקהילות תפוז מונעים מאנשים את חופש הדיבור והביטוי. אני פרסמתי בפורום מולדת את דעתי על דעותיהם הקיצוניות (אתם בטח מנחשים מה הדעות שלי...) כתבתי את הודעתי בצורה מנומקת והגיונית כראוי לכל וולקני גאה
ולהפתעתי הורידו את הודעתי בגלל המסרים שהיו בה... פרסמתי את ההודעה שוב, ולאחר מכן מנעו את כניסתי לפורום... מעשה זה הוא אנטי דמוקרטי בעליל. כנראה שמפחדים בפורום מולדת מדעות של אנשים אחרים שמציגים טיעונים שונים שעלולים להכניס לאנשים קצת שכל לראש...

yanivm1

New member
שאלה להיפר נובה!

היפר גם אתה בעד לגרש את הבורג מרביע דלתא? רביע דלתא שייך לעם היהודי!!!

HyperNovA

New member
לטרנספר אותם !

יש לם מספיק גלקסיות להטמיע ! למה הם דווקא צריכים את שלנו ?!

HyperNovA

New member
לא זוכר מילה במילה אבל

כתבתי להם דברים של הפתרון כביכול של הימין הקיצוני ועד כמה שהוא לא ראלי, וניסיתי לגרום להם להבין עד כמה הוא מגוחך, ואבסודרדי ונובע מחוסר ידיעה והשכלה לגבי המצב הנוכחי. בכל מקרה הדבר המצחיק הוא שאחד האנשים שהגיבו לי לפני שהורידו את ההודעה, כתב שהחתימה שלי משקפת עד כמה אני עלוב... אז הסברתי לו שזו חתימה שהשראתה היא ממסע בין כוכבים ושבכלל אין לו מושג מה פשר החתימה...

אודו

New member
טוב אני לא מסכים

אבל הקטע עם החתימה מצחיק... עזוב לא כדאי שנדבר על זה פה אבל כי בסוף מישהו נעלב והולך ולא חוזר

HyperNovA

New member
כן צודק...

תראה כולנו רוצים את אותם דברים בסופו של דבר שלום ובטחון, ועל זה צריך להעריך את כל האנשים בלא קשר לדעות הפוליטיות שלהם. אני רק לא אוהב קיצוניות, לשני הצדדים.

למעלה