איזה בוקר נפלא,,,,!

yafit75

New member
איזה בוקר נפלא,,,,!

בוקר טוב לכולם,,, וכרגיל,,, אני בירוק,,, לא נורא, הלכה ליגת האלופות אבל גביע אופ"א עדיין חי וקיים – חיפה תוגרל ביום שישי עם עוד 31 קבוצות. היוונים קיוו לשער מהיר שייתן להם סיכוי ל-0:3 ומקום שלישי על-חשבון חיפה, אבל שכחו שצריך גם להגן וספגו בתוך דקה צמד מ-וואליד באדיר (9) ויעקובו אייגביני (10), שלמעשה הבטיח לחניכיו של שום מקום בשלב הבא. יניב קטן עוד העלה ל-1:3 בדקה ה-41, אבל חיפה החמיצה הזדמנות לניצחון גדול ומתוק כאשר ספגה פעמיים במחצית השניה המסע האירופי של מכבי חיפה, שהחל בתבוסה 5:2 די צפויה למנצ´סטר יונייטד ב"אולד טראפורד", נמשך בצורה מרשימה ביותר, כשהאלופה הישראלית הביסה את אולימפיאקוס . והסיום? עוד היסטוריה - נקודת חוץ ראשונה לקבוצה ישראלית בליגה הטובה בעולם. הסיכום מרשים בכל קנה-מידה: שני ניצחונות, תיקו ושלושה הפסדים - ויחס שערים 12:12. מי היה חולם? עכשיו תגידו לי אתם,,,ותעשו השוואה בין הקבוצות הישראליות,,,לבין מכבי חיפה,,, ותראו איזה הבדלים,,,,

פרשנות בגרוש

מכבי חיפה קבוצה מצויינת שעשתה את ליהוק הזרים הכי מרשים בתולדות קבוצה ישראלית כלשהי. יחד עם חבורת ישראלים אובים כז´אנו,קטן,בנאדו ואחרים ובניהול מעולה של יצחק שום (ראיתם איזה בת יש לו..?) הקבוצה באמת מצויינת. אבל.. אם כל הגבהה לשער, או כל בעיטת קרן השוער ימשיך לתפוס אוויר,ולקבל גולים מצחיקים, הקבוצה תיפול בביטחון באחד המשחקים החשובים על זה. כל מאמן מתחיל מזהה מיד את הבעיה בשער החיפאים וממטיר כדורי גובה בהנחה ש-2 או 3 יכנסו בטוח. הצרה שכנראה אין כבר מה לעשות בעניין העונה. כל הכבוד בכל מקרה מגיע להם.

sahr12

New member
באמת כל הכבוד......

יאאלה ....נגמר...חחחחחח אהלן מייקי.. שלום גם לך יפית..

yafit75

New member
בוקר טוב מייקי,,

זה משהו הישראליים האלה,, כל הזמן יש להם טענות,,, מצד אחד אתה אומר שהיא קבוצה מצויינת,,,, ואתה חייב להוסיף את המילה,,, "אבל" זו הקבוצה שלי,,, ואני גאה בה,,,, כל הכבוד לשחקנים,,, לאוהדים,,, (ולי) שלא מתייאשים מהר,,, ולכם,,, כל הכבוד,, על הביקורת,,, וחוץ מזה,, מה אכפת לי מה אתה או כל אחד חושב,,,, האוהדים מרוצים, השחקנים מרוצים,,, שום מרוצה,,,ויעקב שחר,,,, מרוצה (איך לא,, עם כל המיליונים שהוא הכניס לקופה) ואני מרוצה,,זה מספיק לי,,, בוקר מקסים! אה, מייקי,, יש לך ד"ש חם מקטן,,,,

Blue Wind Sea

New member
ואני הייתי בטוח.....

שתירדמי. כל הכבוד לחיפה אבל אתמול כמעט צדקתי אמרתי שחיפה יקבלו 4 בסוף נגמר 3 אבל לאור התוצאה את בטוח לא תתעצבני. יום טוב מתוקה

yafit75

New member
שאני ארדם,,,,?

תגיד לי,, איפה אתה חי,, עד שחיפה הגיע למעמד כזה,,, אני ארדם,,, גם אם אני לא ירדם שבוע שלם,,, אני לא אפסיד משחק של חיפה,,, נכון,,, חיפה קיבלו 3,,,, וגם היוונים קיבלו 3,,,, אבל, לפי דעתי,,, חיפה היתה יותר טובה מהאוליפמאקוס,,, לא,,, כבר לא נשארו לי פטישים,,, בשבילך,,,,!!! בזבזתי את הכל עליך,,, בוקר טוב ילד,,,

למעלה