איזה בוקר מחריד

happy

New member
איזה בוקר מחריד../images/Emo11.gif

אוף.......... החצי במילואים (מסכן קופא מקור) וליהי לא ישנה כל הלילה. היא קמה כל חצי שעה. בשעה חמש הכנתי לה לאכול והיא הקיאה את הכל אצלה במיטה. בקיצור בחמש בבוקר מצאתי את עצמי עושה כביסה!!!! ליהי נרדמה בחמש בבוקר וקמה בשמונה. הגענו למטפלת ואז היא אמרה לנו שהיא רוצה לקחת עוד ילד בן 4 חודשים!!!!!! כשסגרתי איתה דיברנו על זה שיהיו אצלה שני ילדים. ליהי ועוד ילדה בערך בגיל של ליהי. פתאום עכשיו היא מוסיפה עוד ילד!!! ראבק אני משלמת 3400ש"ח ויהיו 3 ילדים שאחד מהם ממש קטן. אמרתי לה שאם היא מכניסה עוד ילד אנחנו נחפש מסגרת אחרת. אתם חושבות שאני מגזימה? שכדאי בכל זאת להשאיר את ליהי אצל המטפלת (יהיו שם היא ועוד שני ילדים שאחד מהם בן 4 חודשים) במקום לשים אותה עכשיו בגן? אשמח לקרוא מה אתן חושבות.

happy

New member
כלום!!!!

היא מוכנה שליהי תשאר אצלה פעמים בשבוע עד שעה 18 במקום עד ארבע וחצי.

נוריה

New member
את לא מגזימה

אבל אם מאד טוב לליהי שם ואת לא רוצה שינוי במסגרת באמצע השנה (יותר קשה עכשיו למצוא מקום חדש), אז פשוט תגידי לה להפחית במחיר באופן משמעותי. 2 ילדים זה מטפלת ו- 3 ילדים זה כבר לכיוון משפחתון - אז שהמחיר יהיה כמו משפחתון. ושתתחייב שהילד השלישי זה גם האחרון. אגב, מגוון גילאים זה לא כ"כ נורא... וחוצמזה, כולי הזדהות עם הכביסה של לפנות בוקר. אני מומחית בלכבס אחרי הקאות ופיספוסים בשעות הדימדומים!

happy

New member
נוריה תודה על ההזדהות

בגן שאני רוצה להעביר את ליהי בספט 2006 יש מקום כרגע. גם ככה בספט' היא עוברת מסגרת אז אני יכולה להעביר אותה 8 חודשים קודם (זה הרבה זמן אני יודעת). הבעיה שזה חורף וזה אומר שליהי תהיה המון חולה. וגם מאוד רציתי להעביר את ליהי לגן כשהיא הולכת לבד ולא לפני. מה גם שלדעתי עם 3 ילדים המטפלת לא תצליח לצאת איתם. ככה המטפלת מטיילת עם שתיהן בעגלת תאומים. אני בטוחה שברגע שיהיו 3 ילדים היא לא תצא איתם לטייל. עם העגלול זה מאוד קשה להסתובב אצלנו באיזור. אז בשביל שליהי תהיה בין 4 קירות לשלם 3400 ש"ח זה מטורף בעיני.

תוקיתות

New member
מחבקת לעידוד

את יודעת מה אני חושבת במיוחד שיש לך אלטרנטיבה רוצה לבוא לקפה עידוד אחה"צ?

אני חושבת שאם המטפלת מכניסה עוד

ילד היא צריכה להתחשב במחיר, לעומת המחיר באזורנו את משלמת סכום ענק. וגם בטוח שיהיה לה קשה להוציא את הילדים לטייל.

טאניוש

New member
את בכלל לא מגזימה

מסכימה עם נוריה. תדרשי שתפחית את המחיר. מה היא ענתה על זה שאם היא תכניס ילד שלישי תוציאי את ליהי?

1ויוי

New member
אם כבר המטפלת הגזימה

באזור שלנו זה הסכום שנהוג למטפלת על ילד אחד ליום עבודה מלא 8:00-17:00 באזורים אחרים מכיוון שהמשכורות יותר גבוהות זה הגיוני שיהיה ילד שני. אבל ילד שלישי ???מוגזם זה לא מחיר למשפחתון

ariane

New member
את בכלל לא מגזימה!!

באמת חוצפה מהמטפלת. אני הייתי מתחילה לחפש מקום אחר. אל תשכחי שתינוק בן 4 חודשים דורש המון צומת לב וכל הזמן שהמטפלת מגדישה לתינוק הזה זה פחות זמן לליהי. ואם סגרתם שיהיו רק שני ילדים ואת רוצה להשיאר את ליהי שם אז אולי תבקשי שתוריד במחיר. תאמיני לי שיש גנים פרטיים שב-2000/2500 שח מחזיקים חמש או שש ילדים אז כבר עדיף כי זה כולל כל הפעילויות שמטפלת לא יכולה לעשות לתינוקות שלה. בהצלחה

2קשת

New member
הפי אם לא תצליחי לסגור איתה על

משהו סביר (פחות כסף...) אז אולי כדאי לחפש לה מטפלת אחרת? זה עדיף לדעתי מלהכניס אותה בחורף לגן. אני יודעת שקשה לעזוב במיוחד שכל כך נוח לך עם המיקום של המטפלת. אבל גם זאת אפשרות. ולא, לא הגזמת בכלל בכלל!

happy

New member
../images/Emo124.gif סוף טוב בנתיים

אתמול בערב המטפלת מתקשרת אלי ואומרת לי שהיא לא ידעה שזה כל כך יפריע לי. (בתרגום שלי: היא לא האמינה שאני אוכל למצוא גן מהיום להיום ועוד באמצע השנה). אז היא לא תכניס ילד נוסף רק חודש או חודשים לפני שליהי תעזוב (שזה מה לעשות מקובל עלי כי הרי היא תשאר בלי עבודה בספט'). אמרתי לה שאני משלמת לה מספיק כסף בשביל שאני לא אצטרך להתמודד עם דברים כאלו. אז בנתיים הכל חזר על מקומו בשלום. הבעיה היחידה שליהי התחילה להקיא אתמול
אוף... עברנו לסימלאק צמחי שבנתיים היא לא מקיאה. מקווה שהיום היא תרגיש יותר טוב.

תמי ס

New member
happy

שמחה על הסוף הטוב, נהדר שהמטפלת הבינה שהיא תפסיד אתכם אם היא תממש את תוכניתה, האמת שלי זה נראה ממש ממש מוגזם 3 תינוקות במחיר שערורייתי שכזה. מאחלת המון בריאות לליהי, נמאס כבר מהמחלות האלה.

נעמולה

New member
את לא מגזימה

בתחילת השנהסיכמתן על תנאים, ומבחינתי היא צריכה לעמוד בהם עד סוף השנה. תעמדי על שלך. ילד בן 4.5 חודשים דורש דברים אחרים מילדות בגיל 10 חודשים ומטםפלת אחת תתקשה להעניק לילדות את מה שמגיע להן. היא לא יכולה לעשות מה שבא לה, וטוב שהודעת על זה שתחפשי מסגרת אחרת. אני לא הייתי מוותרת לה, כל כך הרבה כסף אתם משלמים כדי שהילדה תישאר במסגרת מצומצמת ותקבל מקסימום יחס, חום ואהבה. ובלי קשר - מה שלום ליהי? ההקאה מליחה וישעול? היא ישנה עם מכשיר אדים? מוכנה להציע לך תמיכה מורלית ולהזמין אותך לג'ימבורי איתנו.

למעלה