איזה בוקר....איזה חדשות....

איזה בוקר....איזה חדשות....

לאחר ימים שקטים הנה זה מגיע שוב ....והפעם לראשונה בראשון....ופתאום זה כ"כ קרוב לבית....וכ"כ מפחיד....

dorlim

New member
גם אנחנו .... בייחוד כשאמרו שיתכן

ומדובר באולם שמחות

fila

New member
רויטל, חשבתי עליך בבוקר../images/Emo24.gif

אני ממש שמחה שאת בסדר!

kisses

New member
גם אני ישר חשבתי עליך ועל לירון

וגם אלון אמר לי מי גר בראשון? אבל ידעתי שאת בחתונה. מה יהיה כבר

Aאלינור

New member
איפה הם, הימים של שקט?../images/Emo7.gif

רויטל, בהתחלה אמרו שזה באולם שמחות אז ישר חשבתי עלייך, כי זכרתי שאת בחתונה של חברה שלך. עד שכבר התחלנו להוציא את האף מהבית...

הילית*

New member
אנחנו מאז ליל הסדר בקושי היינו

במסעדות ובקושי יצאנו למקומות שהם לא בתים ורק שלשום הרשנו לעצמנו לאכול במסעדה. המסעדה היתה מאובטחת ובפנים ישבו רק 2 זוגות- אנחנו ועוד זוג וחשבתי על זה שאנשים עדיין לא חזרו לשגרה... ואיך העסקים האלו בכלל שורדים- האם בכלל שווה להם לפתוח ?!

fila

New member
ואנחנו

אמורים לצאת מחר למסעדה לחגוג יומולדת לשמעון ולבעל של אחותו ואני פתאום שוב בלחץ מזה

אתי@

New member
תחגגו ../images/Emo65.gif ואל תעצרו את החיים

רק תשתדלו לחגוג במסעדה לא עמוסה מידי

fila

New member
זה מה שאנחנו מתכוונים לעשות../images/Emo70.gif

ואני באמת מקווה שהמסעדות לא יהיו עמוסות מחר

Ronnie*

New member
גם אני במקור מראשון, ומכירה שם

הרבה אנשים... ממש מפחיד.

יעלי2

New member
עוד משהו + המלצה../images/Emo163.gif../images/Emo104.gif../images/Emo124.gif

נתחיל מההמלצה אתמול בקרתי בתערוכת צילומים של תל אביב מאז ועד היום. התערוכה מוצגת שמרכז חבת חשמל בתחנת הכח ברידינג. הכניסה ללא תשלום וכך גם החניה. נורא מענין לראות את גימנסיה הרצליה המקורית לפני שהרסו אותה ובנו את כלבו שלום, את הבימה כשעוד לא היה בנין מפואר אלא צריף קטן ואת הלנה רובינשטיין ההיא מהקוסמטיקה, עומדת בפתיחת אולם עם מעיל מינק/פרווה וניראית כמו מיליון דולר. בכלל נדמה שהצלם הוזמן להרבה אירועים תרבותיים, או שזו היתה אז האופנה, כי יש הרבה תמונות של מיטב הכנרים והנגנים מהעולם מונצחים בתל אביב. מומלץ בחום! (נ.ב. תסתכלו מי מגיע לתערוכה זה מענין בפני עצמו. כל זיקני העיר מגיעים לחפש את עצמם!) ובענין הביטחוני. אנחנו התחתנו בטראסק ממש מעבר לגשר של רידינג לפני כחודשיים וחצי. בחתונה שלנו המקום הוסיף 2 מאבטחים חמושים ל2 שנמצאים בדר"כ. אתמול ראיתי מאבטח במתחם מסתובב עם עוזון ומחפש... שאלתי אתו אם הוא מטעם הטראסק ונענתי שכן, כך שהמציאות שהתנתה כל כך בשחודשיים האחרונים ממש ללא הכר. היום הייתי בסניף דואר גדול והציק לי שלא היה שומר בכניסה. יהיה טוב.

אתי@

New member
אוי, שמעתי על התערוכה ואני חייבת

ללכת
פתוח גם בשבת
או שיש לי דרישות מוגזמות
גם חינם, גם חניה, גם שבת...
יש לך מושג עד איזה שעה אחר הצהריים התערוכה פתוחה

למעלה