איזה באסה

חיים 1990

New member
בשמחה, רק חבל שאני רואה את ההודעה

רק בבוקר שאחרי הסדר שהיה לשם שינוי נחמד. שנה ראשונה שאבי ואמי לא רבו רוב הסדר. שנה ראשונה שאבי היה עייף (הוא חזר בשישי מסין ותאילנד ששם הוא היה חודש) ולכן לא משך את הסדר יותר מידי הוא בקושי אמר פירושים. אבל כל זה היה עד שולחן עורך שם התחילו להתגרות בי ולהתוכח האם היין שאני נוגע בו נהיה יין נסך או לא (האם יש 3 עדים שראו אותי מחלל שבת או אולי צריך 10) ואז הלכתי לישון. עכשו נשארתי עם הבעיה של כל שבת שאני בבית משועמם עם אחים ששמחים לריב איתי כי אני הרי עשה להם בושות ואחותי טוענת שבגללי לא יקבלו אותה לסמינר כהנא וכו`. בקיצור נמאס לי להיות בבית בשבתות וחגים אבל הבעיה שאין לי מקום אחר להיות בו.

מה זה 4 כזיתים של מצות

תסביר לחילונית כמוני שלא מבינה שפה של חרדים.

mndi gold

New member
הסבר תלמודי

4 כזית פירושו, כמות ששוקלת,כמו 4 זיתים של פעם. שזה משקל הרבה יותר גבוה ממשקלם של הזיתים כיום

whitewidow

New member
49.77 סמ"ק לפי החזון איש

28.8 סמ"ק לפי ר' חיים נאה ואפשר להמיר במידות חז"ליות אחרות: 1קב= 4 לוגין=24 ביצים=48 זיתים או 1לוג=4 רביעיות=6 ביצים=12 זיתים.

מתלבט13

New member
וכיון שלפי המדידות

המשקל הסגולי של מצה הוא בערך חצי, אזי כל מקום שצריך נגיד 29 "גרם" זה בעצם 29 סמ"ק = 14 וחצי גרם מצה.

uty76

New member
מתלבט תה לא מפסיק להפתיע אותי

גאון של אמא!

תודה לכל המלומדים

הבנתי את מידת המשקל. כעת אלך לשקול את עצמי. בטח אני שוקלת 50 זיתים ואולי יותר....

מתלבט13

New member
מנסים להסביר לך שכזית זה לפי הנפח

תמדדי את הנפת שלך לא את המשקל. וכמובן שהנוער מצפה לתשובות.......................

מתלבט13

New member
תודה ולאן נעלם הגאון שלנו?

לא רואים/שומעים/חשים/קוראים לך זה עידן ועידנים. קורא נסתר בפורום. ושותק?

uty76

New member
מה אני עושה...

יושב בחושך ומתגעגע... אולי תזמין אותי אתה לשם שינוי : )

uri80

New member
אתה רוצה באסה אמיתית? תראה את

"300" בחיי, אחד הסרטים הגרועים ביותר שנעשו כאן בשנים האחרונות. רק אמריקאים יכלו לייצר זוועתון כזה. מה כבר ביקשתי? שמץ של עלילה? הגיון? משהו? שעתיים הלכו לי מהחיים סתם. שעתיים.

uri80

New member
לא ראיתי את הפרומו לפני כן.

הביאו סרט, אמרו נראה, ראיתי. אוח, איזו טעות. צריך בדחיפות המלצות לסרטים טובים כדי לתקן את זה. במקרה של הדוניסטית נראה שיתקבלו גם המלצות לסרטים שהיא חושבת שהם גרועים.

justchip

New member
זה באמת טוב?

קבלתי את זה מנטפליקס, קראתי את העטיפה וראיתי שעיקר העלילה היא סקס פולימורפי וויתרתי (לא יודעת איך זה בכלל הגיע לרשימה שלי)

rigoletto111

New member
לא, זה זבל טהור

תעשי רשימת "60 הסצנות שאף במאי פורנו לא הסכים לצלם כי היו גועליות מדי" וקיבלת את "שורטבאס". אין שום עלילה , והדמויות מגוחכות. ברחתי בהפסקה. אין לי שום בעייה עם סרטים שכוללים המון סקס, כמו "ואת אמא שלך גם" הנפלא. אבל "שורטבאס" זה לא סרט. קבסתן

כמה מתבקשת ממך התגובה הזו

מה קרה סצנות בעלות אופי הומוסקסואלי מבהילות אותך? אין עלילה? בוודאי שיש. אומנם לא בדרך המקובלת אבל זו גדולתו של הסרט. הדמויות לא עוברות שינוי? בוודאי שעוברות. ואף יוצרות הזדהות. אני הבנתי את הסרט כראי עצוב ואמיתי למגפה של המאה עשרים ואחת: הבדידות. למרות הביקורת המלומדת של כבודך אני עדין ממליצה על הסרט. מבט קצת אחר

למעלה