איזה באסה!

100vardit

New member
איזה באסה!

אני לא מאמינה שזה קורה לי שוב.הפעם זה היה חבל ביותר.הייתי ממש ברוגע -כבר חלפו 20 דקות טובות.אבל -משום מה נגזרו עלי כ35 דקות טסט.בערך אחרי 20 דקות -הוא ביקש חניה-אוקי ,עשיתי -אבל משום מה לא הלכה כל כך.העברתי לראשון -כידי לתקן-אבל הוא אמר לי .אין צורך(בנימה עצבנית) -תמשיכי.ממש התבאסתי ומשם התחילו לי קצת פישולים. בהתחלה -כשהגענו למשרד הרישוי-התכוון להכנס לאוטו-הטסטר מהפעמיים הראשונות.המורה שלי אמר לו :"תשמע,כבר הכשלת אותה פעמיים" אז -הוא אמר "טוב ,אני לא אכנס" והחליף עם הטסטר השני (שבחן אותי פעם קודמת).אני לא מבינה.אין עוד טסטרים חוץ מהם .או שכנראה שזה המזל שלי. לא נורא-אמא שלי אמרה שמטעויות לומדים ובסוף אני אהיה נהגת זהירה.רק שזה יקרה כבר מתישהוא.

ShMo0LiKiPoDa

New member
../images/Emo140.gif

באמת מטעויות לומדים ובסוף.. כשתהיי כבר נהגת, לא רק זהירה, אלא גם שלא תזכרי את כל התקופה הזאת של הטסטים.. אחרי שיש רישיון ביד כבר לאף אחד לא אכפת מההרגשה שהייתה אחרי כל הטסטים הקודמים. אין מה לעשות, צריך גם מזל בזה, וגם הזמן שלך יגיע. כל עכבה לטובה, אל תשכחי את זה (בטוח שנכשלת? אולי הטעויות לא חמורות?). בהצלחה בהמשך.

pop girl 20

New member
../images/Emo45.gif

בסוף באמת כל אחד עובר... יהיה פסיידר, יאללה, תתכונני לטסט הבא. ואל תתבאסי, למרות שכן קל להגיד, קשה לבצע.. אבל מהניסיון שלי,זה פשוט ככה, ממשיכים עד שעוברים. אני הצלחתי, אין שום סיבה שבעולם שאת לא תצליחי.

מאיפה את יודעת כבר שנכשלת ?

אני הרגע יצאתי מטסט אבל מעדיף לשמור על אופטימיות ....

מתן1002

New member
לא נורא.

כמו שכבר אמרו לך פה בסוף גם לך יהיה רישיון, גם אם זה יהיה בטסט הבא או בטסט העשירי . אל תיתיאשי ותאמיני בעצמך

100vardit

New member
תמשיך להיות אופטימי.

אני יודעת-כי זאת ההרגשה-הרגשתי לקראת הסוף -שיש לו הערות עוקצניות.כמו:היה לי עצור ואחריו מעבר חצייה.בדיוק עברו הולכי רגל,משני הצדדים.הם סיימו וכנראה התמהמתי רגע-בלהתקדם.ואז הוא אמר:למה את מחכה?! שיגיעו עוד הולכי רגל.או כשנכבה האוטו -והתנעתי-הוא אמר לי אולי תעבירי כבר לראשון.את רוצה שיכבה לך שוב?! איך היה אצלך? היה חלק? שיהיה בהצלחה!

בהתחלה היה חלק ...

עד שקפץ לי הולך רגל לכביש והוא בלם לי את האוטו . ואחרי הפדיחה הזאת איבדתי קצת את הביטחון העצמי . אבל שוב עדין מעדיף להיות אופטימי ... ואני מוכרח לציין שדוקא הטסטר היה מאוד נחמד . לא שזה משפיע על התוצאה אבל זה פחות מלחיץ בתכלס . בהצלחה אם לא הפעם אז בבא (אני יודע כמה מעצבן לשמוע את זה ..... ) תעדכני בתוצאות ....

בהתחלה היה חלק ...

עד שקפץ לי הולך רגל לכביש והוא בלם לי את האוטו . ואחרי הפדיחה הזאת איבדתי קצת את הביטחון העצמי . אבל שוב עדין מעדיף להיות אופטימי ... ואני מוכרח לציין שדוקא הטסטר היה מאוד נחמד . לא שזה משפיע על התוצאה אבל זה פחות מלחיץ בתכלס . בהצלחה אם לא הפעם אז בבא (אני יודע כמה מעצבן לשמוע את זה ..... ) תעדכני בתוצאות ....

בהתחלה היה חלק ...

learndriving

New member
ל100VARDIT ואלטע זעכן, כדאי

לכם לבדוק באתר בירור תוצאות טסטים. עליכם להקיש תאריך מבחן עיוני (ללא טסט) ומס ת.ז. שלכם. בהצלחה !!!
(בשבוע שעבר המורה אמר לי לקבל תוצאה למחרת. התעקשתי וניסיתי לבדוק את התוצאה באתר באותו יום שעשיתי טסט וקבלתי את התוצאה שעברתי. כדאי לכם לנסות לבדוק באתר http://www.mot.gov.il/wps/portal/HOME/TestDriver

למעלה