איזה באסה

RAFI 20

New member
איזה באסה

למה סליי בירושלים תסבירו לי השחקן מקבל 700אלף דולר לשחרר את סליי ועכשיו! ומייסון הוא שחקן? זה מרגיז וכואב

AmiTutiT14

New member
אל תבוא בטענות לסליי.

ראית אותו משחק כולה שלושה משחקים, שלפי מה ששמעתי מול נתניה הוא נתן פייט מאד טוב. אל תשכח, הוא גם רק חזר מפציעה. אני בטוחה שישחררו אותו אם הוא יהיה כזה גרוע. בכלל, אני מאמינה שעם הזמן הזרים יתגבשו עם הישראלים והכל יהיה טוב ויפה

Jordan232

New member
תישמעו,

אני ראיתי את סליי משחק מול נתניה, והוא באמת היה שם טוב מאוד ולמרות שהוא 2.04 הוא כידרר כמו רכז. אבל, שמתי לב שהוא עדיין לא החלים לגמרי מהפציעה שלו כי ראו שהוא נימנע מלינחות על הרגל הפצועה. לדעתי, אדלשטיין בטח שם לב לזה ואם הוא יראה שסליי לא מחלים הוא בטח ישחרר אותו. חוץ מזה, מה אתם דואגים? גם כששאראס רק היצטרף למכבי הם פתחו את העונה עם שני הפסדים באירופה, (זוכרים?) וניראה לי שכבר מהמישחק הבא ניראה שינוי בקבוצה. הזרים היו במין אופוריה כזאתי שאף קבוצה לא יכולה לנצח אותם, אולי הם סוף סוף הבינו איפה הם נימצאים... נ.ב. - המישחק הבא מול ראשון לציון בחוץ... יהיה מעניין

סליי זה הימור דבילי לדעתי

חוץ מזה אני לא קורא להפועל ירושלים קבוצה טובה השנה. אתם מדברים כמה השחקן היה טוב מול נתניה הגביע אבל אל תשכח שרוב המשחק מול נתניה היינו בפיגור! וזה כבר בזיון.

למעלה